Hepimize masallah :)
1 kilo verdigim halde bu kadar gobek cikti.insallah dogumdan sonra veririm![]()
Ayyyyy çıksın Ben hamile olduğum belli olsun istiyorum bir an evvel :))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hepimize masallah :)
1 kilo verdigim halde bu kadar gobek cikti.insallah dogumdan sonra veririm![]()
Yemek yapmaya mecburum be kuşum, kızım var.. ayağı bi zaman menemen türü şeylerle geçiştirdim, hele sabahları kahvaltı hazırlamak tam bir kabus ama mecburum, zayıfladı çocuğum zaten benim yüzümden bu aralar..
Koku olayı bende de var, aynen temizlik malzemeleri kokusuna tahammülüm yok, bi de evimin kokusu rahatsız ediyor..
Ayyyyy çıksın Ben hamile olduğum belli olsun istiyorum bir an evvel :))
Ben her ay bitiminde cekicem resmimi arsiv yapicam ay ay neydim ne oldum bakicam :)
tatlım kaç kilo aldın ki çatladın emin misin çatlak olduğuna?
kilo da almadim hic ayni kilomdayim ama kalcam genislemis valla bildigin beyaz beyaz acilmis damar gibi yollar olusmus:)
bi bakiym canim onadacanım sıvı lanolin kullanabilirsin çatlak iyileştirme özelliğide var çatlamayıda önlüyor
Ne aldım cnm??????
weleda die bi yag aldim ona basladim
Defter tutmadim duygularimi yazamadim ama ben resim arsivi yapiyorum sadece :)Ayyyyy onu ben de yapıyorum ama daha belli değil![]()
bir de defter tutuyorum yaşadığım hissettiğim her şeyi yazıyorum...18 yaşına gelince vereceğim inşallah kuzuma :)
Ayynen oyle oluyo canimBen hiç duygusal olamıyorum galiba yaaa
... ilk bebek ama ne foto çekiyorum nede deftere duygu yaziyorum..kocam gibi odun oldumm...ona derken ..üzüm üzüm e baka baka misali...
Sanirim gobeklerimiz ayni sekikde cikmis canim buyuklugu cok benziyo.resim cekince daha guzel farkediliyo hakikaten :)Göbeğim şişmedi falan diyorum da, eşim az önce foto çekti. Şok oldum. Resmen şişim artık. Dokununca falan şişlik hissediyor. Çok ilginç
Hamile kalmadan zayif olanlarin erken sisiyor galiba.. benim karnimda sisme yok, yada kilomdan dolayi hissetmiyorum.
bugün bende lcw hamile kıyafeti aldım bugün pantol ve tayt bi elise 2 bluz aldım dikkatimi çekti sütyenler ablam çok rahat olur bunlar dedi vaktim dardı tam bakamadım yumusacıklardı ama
iyi var şu kk yoksa nasıl bu kadar aynı düşünen insan bir arada olur ki :))
arkadaşlar günaydınlar
ya ben birşey sormak istiyorum bilgisi olan varsa. benim saçlarım boyalı. daha doğrusu röfleli. dipler çıkmaya başladı ama tabiki boyatmıcam. dipler o kadr rahatsız etmiyo gerçi kendi saçım da açık kumral olduğu için çok aşırı göze batmıyo amaaaa ben de beyaz çok. onlar baya belli olmaya başladı. saç maskaraları varmış aynı rimel gibi. yıkayınca geçen. saç derisine temas etmeden sürülebilien. dr a da tarif etttim kullanabilirsin dedi. ama birkaç eczaneye ve parfümeriye sordum bulamadım. ruj şeklinde olanları gösterdiler. o da çok kullanışlı gibi gelmedi. son olarak watsons a bakıcam. kullanan var mı aranızda. ? memnun musunuz?
Hamile kalmadan zayif olanlarin erken sisiyor galiba.. benim karnimda sisme yok, yada kilomdan dolayi hissetmiyorum.
Merhaba,arkadaşlar günaydınlar
ya ben birşey sormak istiyorum bilgisi olan varsa. benim saçlarım boyalı. daha doğrusu röfleli. dipler çıkmaya başladı ama tabiki boyatmıcam. dipler o kadr rahatsız etmiyo gerçi kendi saçım da açık kumral olduğu için çok aşırı göze batmıyo amaaaa ben de beyaz çok. onlar baya belli olmaya başladı. saç maskaraları varmış aynı rimel gibi. yıkayınca geçen. saç derisine temas etmeden sürülebilien. dr a da tarif etttim kullanabilirsin dedi. ama birkaç eczaneye ve parfümeriye sordum bulamadım. ruj şeklinde olanları gösterdiler. o da çok kullanışlı gibi gelmedi. son olarak watsons a bakıcam. kullanan var mı aranızda. ? memnun musunuz?
Gunaydin kizlarr nasilsiniz... kizlar benim bi sorum olacak size 2 haftadir surekli hastaneye teste cagiriyolar idrarimda lökosit epitel fln cikiyor monurol verdiler ictim gecmemis tehlikeli dediler duocid antibiyotik verdiler 2 gün kullan dedi dr bebegim cok iyi maşallah teyzeleri![]()
ama bu antibiyotik olayi beni korkuttu varmi benzer seyler yasayan kizlar 9 haftalik hamileyim