Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim ikinci gebeligim 170 bot 52 kiliyum zayifim yani ama.gobek.cikti daha 8 haftaligiz dr soyledim ilk gebeligimde 4 ayda belirdi sanki bu buyuyor banaminoyle geliyor diye oda adi uzerinde ilk hamilelik bu farkli olabilir dedi ama 8+2 yiz buun gobek bariz var😃
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ben de zayıfım normalde benim de ikinci gebeliğim karnım şiş ama tamamen gaz midemde sürekli bi hazımsızlık bağırsaklarımda sürekli gaz hali var normal bi göbek değil benimkisi yani
100 dü en üst canım dr.da dediğin gibi 95 ten aşağı olmalı dedi
ama olmadı gelecek ay tahlilde yüksek çıkarsa dahiliyeye gönderirim deyince korktum bende
ohhh içimi rahatlattın çok sağol
diyetmi yapıyorsun?
inş canım 3 ayı tamamlayalımda sonra yürüyüşlere başlarız![]()
Hulyazelis canim aynisi bende de var..hani midem bulanmasa ac kaldikca gercekten yemek istemicem..eskiden yedigim hicbisiyi yiyemiorumve sanki hep bole devam edicekmis gibi
ayy bi saatir geçmiş sayfaları okuyorumm nasıl muhabbet olmuş maşşalllaaahhhbeni bi memleketim bursaya götürdünüz bi yaşadığım şehir konyaya
sonra eşler konusundaki şikayetler ortak sanrım onu anladımm.. südyen alan arkadaşım güle güle kullaaann hiç sarkmadan inşallah :) ama sen 80 beden almışsın anlaşılan büyük değil o yüzden takma hiç ben alsam 90 dan aşağı yok alamam malum
bu sayfada herkes aldığını paylaıyo ya çok hoşuma gidiyo inşallah bebişerimize aldıklarımızıda paylaşırıızz![]()
ayy bi saatir geçmiş sayfaları okuyorumm nasıl muhabbet olmuş maşşalllaaahhhbeni bi memleketim bursaya götürdünüz bi yaşadığım şehir konyaya
sonra eşler konusundaki şikayetler ortak sanrım onu anladımm.. südyen alan arkadaşım güle güle kullaaann hiç sarkmadan inşallah :) ama sen 80 beden almışsın anlaşılan büyük değil o yüzden takma hiç ben alsam 90 dan aşağı yok alamam malum
bu sayfada herkes aldığını paylaıyo ya çok hoşuma gidiyo inşallah bebişerimize aldıklarımızıda paylaşırıızz![]()
aynen canım hiç yemek vermeseler istemıcem istahsızlıkta cok var ne yıcem bilmıyorum![]()
Paylasiriz tabii:).burasi cok guzel yaa bende cok keyif aliyorum.Alttakide benin gobegim 11+4 bugun :)
![]()
maşallah yemek yapabiliyorsun canım ben mutfağı ziyaret edemiyorum sanki her yer bulaşık süngeri kokuyorAhh ah şimdik böyle kocamanlar taş gibiler, hele bir emzirme olayları bitsin, balon gibi sönüyorlar kabus yaa..
Yavrucum ben de toparlaklaştım, kalçam, karın bölgem büyüdü, ama tamamen benim pis boğazımla alakalı..
Yazzık adama ayol bişeycik deme, oynasın topunu gelsin :)) Erkekler biz kadınlar gibi sıkıntıya gelemezler hayatım, dirayetli olamazlar.. Şu bizim çektiğimiz sıkıntının binde birini onlara versek senelik izne çıkıp yatak döşek yatarlar..
Hayatım şehriye çorbası, tavuk kızarttım, ve pilav.
maşallah annesi :)
aynen bişiler almak için zor tututo insan kendini
benim zaten göbişim vardı azcık,biraz daha çıktı, belli oluyo yani.. ama kıyafet olarak daha hiç hamile kıyafeti almadım beli bol olan pantolanlarım vardı tam gelmeye başladılar.1-2 aya alcam ama inşallahh..çok heves ettim hamiş kıyafetleri giymeye
Kesnlikle bende magazalarda elim hamileliklere gidiyor,sonra diyorumki daha erken :) benimde göbegim vardi, zayif degilim, karnimin sistigini hissetmiyorum, kilom dustu hatta.
Buyumus dimi :) hamilelikten once kilo almistim zaten biraz gobegimde vardi![]()
Paylasiriz tabii:).burasi cok guzel yaa bende cok keyif aliyorum.Alttakide benin gobegim 11+4 bugun :)
![]()
![]()
maşallah yemek yapabiliyorsun canım ben mutfağı ziyaret edemiyorum sanki her yer bulaşık süngeri kokuyorçamaşır deterjanından da hoşlanmaz oldum çamaşır yıkadım düremedim
memişlere gelince fiziğimiz ne kadar değişecek ben buna hazır mıyım bilmiyorum
![]()
Canım ben de evlenince 6 kilo almıştım 2 de hamilelikte oyy
Ya Settar
Benim karnım çıktı :) ayva göbeğim vardı ama şimdi baya gören kaç aylık diyor :) 3 demeye utanıyorum.. Çoğunlukla 5 te belli oluyor ya.. Aman napim sağlıklı olsun da ....
maşallah maşallah![]()
Maşallah süphanallah :))