ayh guldurdun benınazar degdırcm adama böyle anlatınca bi patlak verıyoruz zaten nazar degmesın .. ama öyle yapıyor konu acılınca anlatayım dedim
diğer doktorların hiç beklettiğine denk gelmedim ama Sühendan hanım'a ilk randevumda 3 saat sonra 2 sonra 1 saat bekledim. Giderek düşüyor ama çalışınca gerçekten zor. Bende çalışıyorum Yıldırım'daki doruk'a geçiçem. Orada ki Gizem Hanım'a çok iyi diyorlar. Arkadaşımda onda yaptı. Kısmet bakalım.
çekirgede çok yakın sayılmaz yani orayada gitmek eziyet bebişin çok büyümeden bir çaresine bak canım doktorun belli olsun. evet cnm kısmet allah yardımcımız olsun
kızlar aksama ne yıceksınız ıstahım zaten yok ne yıcegımı sasırıyorum kılo kaybımda baya oldu yarın kontrolum var doktor yatıradabılır
:44::44:
Sen nerde oturuyorsun ben Yıldırım'da oturuyorum ve mantıklı geldi yıldırım daki doruk. Doktoruda gördüm çok tatlı bir bayan kısmetse ona gideicem bakalım.
Ücretsiz izin imkanın varsa maddi olarak 2 yaşına gelene kadar izin alabiliyorsunuz ama bu izin süresince emeklisandığına paran yatmıyo yani ücretsiz izin emeklilik süresini uzatıyorbende kamuda daha rahat olur diyodum ama benim patrondanda allah razı olsun her hafta kontrole gidiyorum ben arada ile profa gidiyorum hiç sıkıntı yaratmadı
ama kamuda doğumdan geri dönüşde izin kullanımı sıkıntı olmuyor heralde ücretli ve ücretsiz izini rahat kullanabiliyorlar diye biliyorum özel sektör için doğum sonu zorlu geçiyor birazda
Ust sinir 95 seninki yuksek sayilmaz canim. 111 cikmisti benim.
Biraz dikkat edersen düşüyor.
Benim ki 88-96 araliginda su anda.
Arada kacamak yapmama ragmen :)
Ha bir de hareket cok etkili. Biraz daha buyusun bebis günlük yürüyüş yapicam.
bende yıldırımda oturuyorum yeşile yakın. doğum tarihlerimizde hemen hemen aynı yarın 2li tarama testi için gidicem sen gittinmi?
kimi alır kimi verir adaletmi bu şimdibenide kilo alıyorum diye yatıracak dr bu gidişle
aaaa güzelmiş bunlar ama canım ben bilinçli süngersiz aldım gene de düşüneyim :))
canım sağol..hayırlı ve sağlıklı olsunda gerisi mühim değil
benim kasım ayında 6+5 haftalıkken olmuştu. ilişki sonrası kan gelmişti sonra yerini kahve lekelere bıraktı. nasip o hafta da kayınvaldemler gelmişti dr istirahat et dedi edemedim aklım kesmedi tecrübesizlik. gün boyu ben ayakta durdukça geldi. 1 hafta böyle sürdü. misafir gidince yattım azalır gibi oldu banyo yaptım bilmeden kahve leke kanamaya döndü.meğerse banyo yapmak kötüymüş. sonra hastaneye git gel yollarda kanamam da arttı. ve düştü bebeğim. ilk düşük diye araştırılmadı. 2 ay korunduk 3. ay çok taktım tutmadı 4 ay kendi haline bıraktım düşünmedim tuttu şükür. 9+4 günlük hamileyim biraz korku dolu geçiriyorum ama Rabbime emanet ettim inşallah kucağıma alırım sağlıkla. senin neden düştü yani ilk düşükse sorun etme çoğu insan bilerek yada bilmeyerek düşük yaşıyormuş.
Ayy bende onu dusunuyorum sogan kavrulurken cikan kokudan midem bulaniyo.dondurucuda barbunya var atayim dudukluye soganida kavurmadan koyayim pissin kendi kendinekızlar aksama ne yıceksınız ıstahım zaten yok ne yıcegımı sasırıyorum kılo kaybımda baya oldu yarın kontrolum var doktor yatıradabılır
Yok canım pazartesi gidicem bende. Yıldırım'dan medicabil zor gerçi araban varmış o zaman rahat olur. Mesafe çok çünkü. Meraklar bekliyorum işte belki cinsiyeti de belli olur.
Ayy bende onu dusunuyorum sogan kavrulurken cikan kokudan midem bulaniyo.dondurucuda barbunya var atayim dudukluye soganida kavurmadan koyayim pissin kendi kendine
Ama yüksek lisans zoraki birşey :)) evet inan suyumu bile getiriyor ayağıma dört dönüyor ama maça keyfi gidiyor ben bulantılardan hiç bir şeyden zevk alamıyorum ya kıskanıyorum resmen onun zevk almasından...ya böyle biri değildim ben ya...
Brnimkide ole dedi ama ben dedim bu 3 ay icin psikolojik surec diolar ben okadar beklemeyyi dusunmuyorum oda ozamn 1 adet gecir rn azindan ddedi :) dogru psikolojik olarak ii olman lazim dedi ama tabi bjnu direk soyleyemiyorlar rahmin trmizlenmisse insallah bi sorun olmaz sonucta dogum yapanlar bile 1 ay sonra tekrar hamile kalAbilio ; ) sanada nasip etsim hemn allah ins.
bir mutlu oldum ki sorma içime dert olduydu akşam beri şimdi sıkıca duruyorlar hehe :) engel olmasam kocaman olcaklardı :) rabbim isteyen herkese versin27:
Kızlar, karnı hiç büyümeyen var mı? Benim gobeğim şişti ama bebekten değil tamamen aç gözlülüpüm yüzünden her şeyi yemekten. Lömbür lömbür oldum 3 kilodakocam bana bakarken kaşlarını çatarak, doğumdan sonra seni böyle görmeyecem diyor daha şimdiden bari göbek şişse de millet hamilelik kilosu deyip geçse. Çok canım sıkkın artık zor giriyorum kıyafetlerime
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kızlar karnımın sağ tarafında ağrı değil de çok içerden inceden inceden iğne batması gibi böyle sinek ısırıyor gibi şeyler oluyor normal mi bu sizde de oluyor mu??????
Bir de eşimin evlendiğimizden beri haftada bir gün 5-6 arası halısaha maçı vardı...hamile kaldığımdan beri gitmesine inanılmaz gıcık oluyorum...sanki bencillik yapıyor gibi geliyor ben evde bu halde perişan yorgun yatarken o maça gidiyor gibi..yemek bulaşık ütü aklınıza gelecek her işi eşim hallediyor bulantımdan dolayı o yüzden abartıyorum gibi geliyor geri susuyorum ama bende ayaküstü çalışıyorum sonuçta yoruluyorum da... şimdi eve geldi namazı kılıp koptur koptur çıktı hemencecik maça geç kaldım diye..çok gıcık oluyorum böyle çarpasım geliyor maça gittiği için o derece yani..ama bişi demedim hiç ... sizce abartıyor muyum haklı mıyım??? Ona göre çemkireyim gelincefikir verin lütfen
kızlar aksama ne yıceksınız ıstahım zaten yok ne yıcegımı sasırıyorum kılo kaybımda baya oldu yarın kontrolum var doktor yatıradabılır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?