- 4 Nisan 2011
- 3.045
- 1.704
- 248
Ama yüksek lisans zoraki birşey :)) evet inan suyumu bile getiriyor ayağıma dört dönüyor ama maça keyfi gidiyor ben bulantılardan hiç bir şeyden zevk alamıyorum ya kıskanıyorum resmen onun zevk almasından...ya böyle biri değildim ben ya..
Canım doğru diyorsunuz 2 saat bile değil eve çok yakın gittiği yer 70-80 dakika içinde evde oluyor...dediğim gibi her işi de o yapıyor evde..normal de Ben de senin gibiydim gitmek istemediği zaman deşarj ol git diye zorla ben yollardım az açılsın diye ama ben hasta gibiyim ya resmen kıskanıyorum gşibi onu bilmiyorum yaaaa ama bu ben değilim yani..etrafımdaki herkes eşim dahil çok sabırlı bir insan olduğumu söylerken sinir küpü gibiyim...10 senedir birlikteyiz eşimle ilk defa onun böyle bişeyden keyif alması bile sinir ediyor beni yaa..çok utanıyorum ama böyle hissediyorumonlarında midesi bulansın, Karnı ağrısın , istiyorum..feminizm başladı bu yaşta:) psikopata bağladım
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Senin tamamen hamilelikten miş benim oldum olası böyle gitmesin, hep yanımda kalsın. Çok bencil gibi gözüktüm demi