Kızlar öğlen yemek öncesi limonlu su içtim bulantı biraz gitti sonra menemen yedim şuan bulantı sanki tamamen geçti inşallah bugünlük bulantı bu kadardır. Beni çok zorladı Allah hepimize kolaylık versin.
Kızlar öğlen yemek öncesi limonlu su içtim bulantı biraz gitti sonra menemen yedim şuan bulantı sanki tamamen geçti inşallah bugünlük bulantı bu kadardır. Beni çok zorladı Allah hepimize kolaylık versin.
Oğlumun adı Tuna. Ben çok severek koydum. Kız için Dila olabilir mi?
Oyy ikisinide koymus oda maşaallah:) tek isimden yanamısınız kullanılablr iki isimde olablrmi?
Kız olursa tek isim, erkek olursa bilemiyorum. Ama ben kısa isimleri seviyorum.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Tuna çok güzel.. senin dr bir şey dedi mi canım cinsiyet için? senin içine ne doğuyor?
amin canım, inşallah. Ben yarın gidicem doktora, telaşı günler öncesinden sardı. Ya kötü bir şey duyarsam diyeinşallah allah hep güzel haberler almayı nasip eder hepimize.
melemeeeeeeeeeeeeeeeeeeeennnnnnnnnn
sen yine de yaz. Ben de ilk yazdığımda cevap alamam belki diye düşünmüştüm ama öyle olmadı. Arada kayamıştır canım
o zaman kızın olursa Ada koy ismini sen :) yıllar önce okuduğum bir kitap "kumral ada mavi tuna" geldi aklıma. bir arkadaşım da o kitabı çok severdi. kızım olursa adını ada, erkek olursa tuna koycam der dururdu :) Ada güzel isim bence :)
Sağol cnm...Geçen hft gittiğimde göremedim dedi... Cuma bişi söler belki..İçime bişi doğmuyo ya, his namına bişi yoktur bende:) Ama galiba gönlüm kız istiyo. Bi bayanın kız evladı olması iidir sanki.
Bi yanım da kız olup da napcak bu dünyada diyoAzcık feministlik var bende. Her şeyin kadına bakmasına gıcığım o bakımdan.
Kızlar canınız istesin diye söylemedim gerçekten pardon.. Ama bulantı olan varsa imkanıda varsa yapsın belki geçer diye söylemiştim.
Menemenden diildir o kız. Karmakarışık şey nasıl kessin. Limonlu sudan o limonlu sudan:)
Yani şöle evet bence de ada çok hoş...Kulağa çok hoş geliyor. Ama ne bilim yani anlamı yok.. taş, toprak, kaya, demir gibi isimlere pek yakın değilim. Ada da öle gibi
Tuna etrafına hayat veren bi nehir diye düşünerek koydum..Kız olursa nil mi koysam ki:)
Selam ben de aralık annesiyim inşallah...yeni üye oldum neyi nerden ve nasıl yapacağım henüz bilmiyorum umaım hemen bulurum ve bebişimin bilgilerini girebilirim...
evet insan iki cinsiyetten de evladı olsun ister elbet. içime hep erkek doğmasına ve rüyalarımda erkek görmeme rağmen bende buruldum erkeğe benziyor dediğini duyduğumda. sağlıklı olsunlar da.
üzülme canım benim akşam yaparım yerim inşallah:)
he limondan demi:)
tuna ve nil güzel olur.
benim oğlum emre. emreye uyan ne var? emir dışında:)
Selam ben de aralık annesiyim inşallah...yeni üye oldum neyi nerden ve nasıl yapacağım henüz bilmiyorum umaım hemen bulurum ve bebişimin bilgilerini girebilirim...
Hosgeldin canım sayfamıza inşalalh güzel arkadaslıklar kurarz hep beraber
Teşekkür ederim evet inşallah her şey güzel olur bu bebek bilgileri nerden giriliyor...
sat:26 şubat
tahmini doğum tarihi 6 aralık fakat benim özel durumumdan dolayı doktor 15 kasım gibi alabiliriz dedi
Yani şöle evet bence de ada çok hoş...Kulağa çok hoş geliyor. Ama ne bilim yani anlamı yok.. taş, toprak, kaya, demir gibi isimlere pek yakın değilim. Ada da öle gibi
Tuna etrafına hayat veren bi nehir diye düşünerek koydum..Kız olursa nil mi koysam ki:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?