Eda,ela,nehir,irmak bunlarda guzel etrafimda yok benim.bi fenerbahcelide bende var :)
Erkek kursad olabilir hem agirda bi isim tasiyabilir oglum olursa.cinsiyet belli olsun ben isim kavgasina tam gaz devam :)
Haberim yokken gider yazdirir benimki laz inadi var napayim
valla bilmiyorum canım yazdıklarımı ve sorumu hatırlamıyorum ama şöyle diyim
kasıtlı cevap vermeme değilde yeni gelenlere kapalı gibi neyse sorun değil yazmasamda takip ediyordumaynı şeyleri yaşayan varmı diye
http://www.gokalpileseyrialem.com/2013/03/100-degisik-bebek-ismi.html
bi de bu sayfaya bakın belki isim fikri olur :)
Masallah bugun cok hizli ilerliyoruz :)allahta bi yemeğe gittim geldimortalık karışmış konuları kaçırıyorum böyle olunca
Ay gecmis olsun canim ama sen yinede oyle deme..off ya 12. hafta daha bitmedi mi? ben 12. haftayı iple çekiorum biter ümidiyle bekliyorum. benim bütün gün sürüyo. dün çok berbattım 3 kere çıkardım. boğazıım okadar kötü oldu ki bidaha bişey yiyemedim.zorla yutkunuyodum. bugünde hiç iştahım yok küçücük bi kaynamış patatesi bile yiyemedim. ben evde zor dayanıorum Allahım çalışanlara,size daha çok dayanma gücü versin. şu bulantılarım bi geçsin,iştahım yerine gelsin diğer herşeyi çekmeye razıyım ya. Allahım yardım et ne olur..
Aynen canim bi an once baskiya baslamam lazim.olumu op falan desem faydasi olur belki :)o zaman senin son dakikaya bırakmaman gerekiyor isim işini :) bir an önce kararını verip ikna etmelisin yoksa büyük sürprizler seni bekleyecek anlaşına
cnm yazdiklarimin hepsjnin anlami cok hos ve anlamli.bakmani tavsiye ederim.buglem; cennetin hebercici çiçek
Onu bende düşündüm ama cevremizda mina dolu akrabalardan da var olmaz yani. Birde erkek ismide lazım daha cinsiyet belli değil ki :)
Oğlumun adı Tuna. Ben çok severek koydum. Kız için Dila olabilir mi?
Azra da çok uydun bak. Ben onu da koyamam
Bende kız ismi erkek ismi aklımda var ama emin olamiyrm. Kız olarak; azra, meleknaz, eslem, ebrar, mina, refika, asude ...
Erkek olarak; kerem, yusuf, musab, bilal ... Şimdilik bu kadar yine aklıma yatan anlamını sevdiğim isimle karsılasrsam kendi listeme eklendikce yazarm yine
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Hem modern hem anlamlı isimleri seviyorum. Çocuk ismini sölediğinde efendimm, ney neyyy tepkileri de almamalı bence.
Kız için Azra ve mina favorilerim. Erkek için ise kerem...Yusuf ve Zeynep enflasyonu var onun için Yusuf u eledim:)
Neden ki etrafında cokmu var canım? Azrayı ben cok seviyrm
Yusuf keremde birlikte kullanılablr cok güzel bi isim canım
Arkadaşımın ikizleri azra ve mina..
Oğlumun adı Tuna. Ben çok severek koydum. Kız için Dila olabilir mi?
Azra da çok uydun bak. Ben onu da koyamam
Yusuf k.biraderimin adı, kerem de yeğenimin:)
Masallah bugun cok hizli ilerliyoruz :)
maşalllaaaaahhhhhh canııımmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?