Kız-erkek farketmez benim için ama kız isimlerinden "Ayça" çok hoşuma gidiyor, kızım olursa koymayı düşünüyorum
Cnm anlamı o değil. Nİhat Hatipoğlu açıklamış: BUĞLEM,internette yazan anlamı,cenneti müjdeleyen melek.gerçek anlamı,eski bir kızıldereli dilinde bereket yüklü buluttur.
emreye uyan bulmak zor hakikaten. eren olmaz canım yaa.
sen erkek olursa ne düşünüyorsun. tuna ya arda uyar. o da suynan alakalı sonuçta diyeyim ben de :))
emreye uyan bulmak zor hakikaten. eren olmaz canım yaa.
sen erkek olursa ne düşünüyorsun. tuna ya arda uyar. o da suynan alakalı sonuçta diyeyim ben de :))
ayyyy sende bendensin desene hiç bişiyim yok benim yaaabuda beni huzursuz çekilmez bir insan yaptı
Cnm anlamı o değil. Nİhat Hatipoğlu açıklamış: BUĞLEM,internette yazan anlamı,cenneti müjdeleyen melek.gerçek anlamı,eski bir kızıldereli dilinde bereket yüklü buluttur.
Ay canım benim de hic belirtim yok hep çok tedirginim göğüs agriniz varmı bende o vardi o da geçti huzursuz oluyorum sürekli
yapmaya başladık bile teyzesi :) Günlüğü var oraya yazıyoruz resmini de koyuyoruz[/QUOTE
AYYY ÇOK HPŞ Bİ HEDİYE OLUR BÜYÜDÜĞÜNDE RABBİM İNŞALLAH GÖSTERİR O GÜNLERİ
emrenin yanına da Efe nasıl olur? ya da kafiye aramıyorsan Utku ismini de çok severim ben. eray, eralp ... belki bunlar da seçenek olabilir :)
Efe, Ege, Eray, Enes, Erdem başka da beğenmedim:)
ay canım benim de hic belirtim yok hep çok tedirginim göğüs agriniz varmı bende o vardi o da geçti huzursuz oluyorum sürekli
kızlar bişey sorcam ıkılı testte gidicem cuma gunu randevum ogleden sonra 2.40 da ac mı gıdılıyor
:44:
bendede bazen oluyor bazen geçiyor anlamadım gitti.
efe bana böyle kabadayı gibi külhan beyi gibi geliyor:) içinde ay geçen isimlerden hoşlanmıyorum kız erkek fark etmiyor. U harfi ile de pek aram yok ..
ben bu gidişle Ahmet Mehmet vs koycam galiba:))
ya benim aklım sende kaldı ama. Bir kez aynı benim de başıma gelmişti de. Insan değişik hissediyorYazmak istersen, sormak istediğin olursa eğer ben mümkün olduğunca cevaplarım
kızlar bişey sorcam ıkılı testte gidicem cuma gunu randevum ogleden sonra 2.40 da ac mı gıdılıyor
:44:
bende cuma sabah 9da gidicem bende merak ediyordum bu konuyu sormak aklıma gelmedi sayende öğrenicez
hmm anladım ben seni :) o zaman Ömer'i de düşün :)
hmm anladım ben seni :) o zaman Ömer'i de düşün :)
aç tok fark etmiyor. ben saat 15de tok gittim, beklerken de çikolata yedim bebek oynasın diye.
ömer de emrenin göbek adı:))
bence de düşün:)
bence de düşün:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?