- 9 Ekim 2014
- 1.145
- 368
aynen öyle valla, böcek bulsa yerde böcek de yerler.ay bizde çok yorulduk bugün.ve ilk defa kaydıraktan kaydı tek başına, çığlık ata ata bide görme yani. okadar kaydı ama yine giderken salya sümük ağladı inanamadımEvet hafta sonu pek kimse olmuyor bende kızımı uyuttum eşimle oturuyoruz kahve içiyoruzkızım çok yordu beni bugün bir bakıyorum orda bir bakıyorum burda düşecek diye peşindeyim hep ne bulsa yerde masada hemen ağzına atıyor yere bişey düşürürüm diye korkuyorum geçen çantamla oynuyor içindede gümüş yüzük almıştım yere düşürmüş almış eline görmesem ağzına götürür işte
Yok kız nerde gezmeye gidecem eşime uyuz oldum arkadaşımla ümitköy sosyete pazarına gidecektik eşim tamam dedi bu seferde çocuk napacak orası çok uzak neden metroyla gitmiyosunuz anlamadım diye ayar etti beni bende al arabanı başına çal dedim kavga ettik çocuk yaptık evden çıkma hakkımız yok bizim neden çünkü bayanlar insan mı erkekler istediği gibi gezsin tozsun 40 yılın başı bişey istedim ondada burnumdan geldi daha kavga edemedim uyansında burnundan getirecem hiç gezemeden evlendim ne varsa sanki şimdide hep birine bağımlı yaşıyoruz hayattan soğutuyolarkızlar napıyonuz bakalım.hala kimsecikler yok, haftasonu başlıyo iyce boşalıcak gibi hatta. kızz N Nehir-derin2 alışverişe çıkarsan yaz burdan hee..belki denk geliriz biyerlerde
nedense bu haftasonları bi kavga oluyo illaki.benim eşimde diyoki, ben evde olıuım illa bi kavga çıkartıcanYok kız nerde gezmeye gidecem eşime uyuz oldum arkadaşımla ümitköy sosyete pazarına gidecektik eşim tamam dedi bu seferde çocuk napacak orası çok uzak neden metroyla gitmiyosunuz anlamadım diye ayar etti beni bende al arabanı başına çal dedim kavga ettik çocuk yaptık evden çıkma hakkımız yok bizim neden çünkü bayanlar insan mı erkekler istediği gibi gezsin tozsun 40 yılın başı bişey istedim ondada burnumdan geldi daha kavga edemedim uyansında burnundan getirecem hiç gezemeden evlendim ne varsa sanki şimdide hep birine bağımlı yaşıyoruz hayattan soğutuyolar
Ah canım benim ya ilkler ne kadar eğlenceli ne güzel oluyor demi bende parkta salıncağa bindirdim indirirken ağladı ordaki çocuklara bağırıyor salıncakta :)aynen öyle valla, böcek bulsa yerde böcek de yerler.ay bizde çok yorulduk bugün.ve ilk defa kaydıraktan kaydı tek başına, çığlık ata ata bide görme yani. okadar kaydı ama yine giderken salya sümük ağladı inanamadım
Yok kız bende bi inat var hayatta gitmem evdende çıkmayacam dedim şimdi peşimde dolanıyo kavgalıyz valla uyuzlar ay ne güzel bursa gibi var mı eşinde yokmuş rahatca gezersin ailenle sevindim vallanedense bu haftasonları bi kavga oluyo illaki.benim eşimde diyoki, ben evde olıuım illa bi kavga çıkartıcancanım sen boşver eşin ne dediyse desin ya, arkafaş da varmış yanına bak.ben olsam alırım arabayı giderim.çocuk da gezer, oyalanır.valla bana da yine bursa yolu gözüktü.eşim 9gün eğitime gidicek.bende gidiyim ozaman dedim :)
aynen bende sevinçlim :) hatta gitmişken orda bi doğumgünü yapabilirmiyim diye düşünüyorum malum sülale orda :) ama işte hazırlık vs olurmu bileyorum.sende ne inatmışın kız.karadenizlimiisin yoksaYok kız bende bi inat var hayatta gitmem evdende çıkmayacam dedim şimdi peşimde dolanıyo kavgalıyz valla uyuzlar ay ne güzel bursa gibi var mı eşinde yokmuş rahatca gezersin ailenle sevindim valla
Haklı olduğumu düşünüyosam geri adım atmıyorum mağlum kavgalarda peşinden geliyo yok ya ne karadenizi ankaralıyım:) yap doğum günü ne hazırlığı olacak abartmazsın millet gibi süs püs olmayıversin amaç bi arada olmak benceaynen bende sevinçlim :) hatta gitmişken orda bi doğumgünü yapabilirmiyim diye düşünüyorum malum sülale orda :) ama işte hazırlık vs olurmu bileyorum.sende ne inatmışın kız.karadenizlimiisin yoksabiz artvinliyiz de,eşim hep der, tuttu yine karadeniz inadı diye haha
ay süs ki ne süs.millet napıcagını şaşırmış resmen :) bende önemsemezdim ama internetten araştırdıkça, o da güzlmiş bu da harika olmuş diyorum.ama dediğin gibi birarada olmak en. önemlisi.Haklı olduğumu düşünüyosam geri adım atmıyorum mağlum kavgalarda peşinden geliyo yok ya ne karadenizi ankaralıyım:) yap doğum günü ne hazırlığı olacak abartmazsın millet gibi süs püs olmayıversin amaç bi arada olmak bence
Ben hala kutlayıp kutlamamaakta kararsızım çünkü sevmiyorm öyle şeyleri teferruat:) daraluyorm ama kv yapalm diyoay süs ki ne süs.millet napıcagını şaşırmış resmen :) bende önemsemezdim ama internetten araştırdıkça, o da güzlmiş bu da harika olmuş diyorum.ama dediğin gibi birarada olmak en. önemlisi.
Aynen canım bende sevmiyorum öyle şatafatlı şeyleri çok ayrıntılı bide bir hazırlığa başlayınca çocukla uğraşınca insanın onları yapmaya enerjisi kalmıyor bende biz bize kutlarız diyorum hiç uğraşamam biraz büyüyünce yaparım en azından sevinir şimdi anlamıyorBen hala kutlayıp kutlamamaakta kararsızım çünkü sevmiyorm öyle şeyleri teferruat:) daraluyorm ama kv yapalm diyo
Aynen bakalım ne yapacaz millet benden daha heyecanlı kv abimin eşi var o falan bendemi bi sıkntı var acaba diyormAynen canım bende sevmiyorum öyle şatafatlı şeyleri çok ayrıntılı bide bir hazırlığa başlayınca çocukla uğraşınca insanın onları yapmaya enerjisi kalmıyor bende biz bize kutlarız diyorum hiç uğraşamam biraz büyüyünce yaparım en azından sevinir şimdi anlamıyor
Benimde kardeşim diyor pastasını ben yaptırırım diyor ama onunla bitmiyor tabi arkadaşlarımda diyor yardım ederiz diye ama benim hevesim yok yaAynen bakalım ne yapacaz millet benden daha heyecanlı kv abimin eşi var o falan bendemi bi sıkntı var acaba diyorm
Benimde hiç yok biz mi anormaliz acaba:)Benimde kardeşim diyor pastasını ben yaptırırım diyor ama onunla bitmiyor tabi arkadaşlarımda diyor yardım ederiz diye ama benim hevesim yok ya
yok canım bizimki o kadar değil, daha zayıfBenimki önceden hep önden gidiyodu ek gıdaya geçtik çok kilo almıyo ama normal şimdi 9 buçık falandır en fazla
süt azaldı mı eskiye göre pekicanım ben gitmedim dr a. ama kilosu iyi yabi bence.benimki çok emiyo.beslebmesi daha oturmadı bende süt için deli gibi yiyorum zaten..emekleme vs çok etkiliyo ama
Benimki emmeye çok düşkün canım yerş geliyo yarım saatte bir emiyo saati yok anlayacağın beslenme olarak hiç düzenimiz yok kahvaltı yapmıyo ben çok üzülüyorum hatta bulamaç yapıyorum genelde pekmez yumurta ve peynir canı isterse yiyo sonra tüm gün bişey yemediği oluyo günlük sütten yoğurt yaptım az önce biraz yedi oda içine reçel kattım uoksa hiç yemiyo bide bizim yemeklerimizden tadımlık yiyo asla doymaz yani öyle bide yatırırken rezene veriyorm benimkide zayıflıyo artık boyu mu uzuyo bilmiyorm bebekken ayından önde gidiyoduya kızlar bir akıl verin
kızıma kilo aldırmak için nasıl besleyeyim
bir de günde kaç kere emzirmek lazım siz ne yapıyorsunuz
Ah canım benimki hiç uyumuyoki öyle şeyler yapıyımbizde yemege cikip oyle kutlamak istiyorduk.ama ablam bir kac arkadasimiz dogum gunune gelmek istediklerini soyleyince.evde sade kutlama yapmaya karar verdik.kendim aksam kizim uyudukdan sonra susler hazirlamaya basladim.birde hatira cercevesi yapdim.
pastasini annem yaptiracak.yemekleri kendim hazirliycam
canım benim son 1 aydır, eskisi gibi dolu dolu.o da gerçekten çok yediğimden ötürü:) azıcık boşlıyım yemeyi inebiliyo hemen yani.bide beslenmeyi sormuşun ama, yemek durumunuz nasıl yiyomu seninki.benimkini kilosu emmekten bence.ek gıda da tersine gitmiştik hiç yememeye başlamıştı, uzun bi süre sade sütle idare ettik.ama son 3 haftadır kahvaltı öğlen akşam yediriyorum.tabi bi bebek ne kadar yerse işte az az.ama en azından yemek istiyo, yada ağzını kilitlemiyo eskisi gibi.bi yandan çatalı batırmayı öğreniyo:) ben bu yemesini yer sofrasına borçluyum.daha öncede dedim, masada falan kilitliyo ağzını asla 1 lokma yediremiyodu .şimdi yerde önüne tabağı koyuyorum çatalını veriyorum; içine o an ne varsa, salatalık elma üzüm, koyuyorum.oyalanıyo işte bende agzına zorlamadan ne varsa veriyorum bişeyler.tabiki sofra bezi batıyo tamamen, tabaktakileri boşaltıyo belli bi zamandan sonra :) bu arada bende kendi yemeğimi rahatça yiyorum.bu zamana kadar ne eziyetlerle yenek yiyodum ah ahh.şükür biz bi yol bulduk.belki sizdede işe yarar.bi dene derimsüt azaldı mı eskiye göre peki