2014 Aralık Anneleri

Kız nehir oğlumla yaptım yazmışsın ya ben süpürdüm yazısını okuyunca arkasından oğlum sildi yazacaksın sandım ahahahah benim ki ne kadar tembel diyecektim :)
:) canım ben temizlik yapacağım zaman dünya duruyodu sanki herkesi ayağa kaldırıyorum bana gelin oğluma bakın diye anneme falan yazık dedim o dolandı peşimde bende yaptım şükür artık kış geldi kimse gelemez kolay kolay iş başa düştü:)

Aynı bende öyleydim ya bebeği anneme götürürdüm yada annem bize gelirdi.ama dün oğlum durmadı bensiz Allahtan bugün eşim izinliydi de o bakıverdi biraz

Aman allahım bugün kknın hatunları çok becerikli yaaa :) bende bütün mutfak dolaplarını indirdim sildim kilerimi temizledim. Mutfak çekmecelerini düzenledim fırın ocak tost makinesi ve kettle temizliği yaptım. 2 makine çamaşır astım. 1 makineyide katladım :) yarında silme süpürme ve halı değişim işleri var. Akşama da pasta börek yaparım artıkın :)

Yok canım ilk kez yaptım oğlumla başbaşa :) ben süpürdüm sildim oda yanımda dolandı izliyo falan aman napıyım evde vakit geçmiyo bari böyle geçiriyim:)
aynen trmizlikle çocugu da oyalamuş oluyoruz:) ben süpürgenin ucuyla oğlumun elini göbeğini hatta düşük seviyede yanagını bile çwktiriyorum.çok seviyo sıpa.kızlar hepize beler oldu böyle, du bi ben baptım bugün.kız cidden ben rutin bi evi toplamışım.o da şuan yine savaş alanı gibi.anam bugün en tembel ben çıktım

oh oh maşallah efenim.çok hamaratlaşmışınız.kız ben depresyondayım galiba.ay ben 1gündür kimseyi görmedim.valla delircem.ve oğlum accaaayip yordu beni.dizlerim,kolum bacağım heryerim ağrıyo.adam koltuga tırmanıp hızını alamayıp koltugun arkalarına atlıyo ya.kafasını gözünü vura vura kocalambaç oynuyo.hala maymun gibi zıplaya zıplaya kaçma derdinde.vallahi kenardan şoke vaziyette izledim :) resmen üzerini giydiremedim.atletle uyudu canavar.ay Allahım sabıırrrrr

Yok kız ne tembeli ben hrgün yapmıyomki arada esince işte:) aslında hergün yapsak ne güzel olur acaba yarın anamı çağırsamda mutfağımı mı tmizlesem T ththt den neyim eksik:)

Benimki öyle hareketli değil daha örümcekte yürüyo yerde de yuvarlanıyo :)

Benimki öyle hareketli değil daha örümcekte yürüyo yerde de yuvarlanıyo :)
yanlışlıkla kafein içeren bişey mi verdim acaba diyorum.ama bide çok uykusu gelmişti.uykusu gelince iyce zıvanadan çıkıyo.neyse bu arada yarın rövanşınızı alyım ben bi.dicem de bizim sular 3 gün yok ama yaa.bende diyorum niye yapmadım temizlik.yoksa imkanı yok hergün süpürür silerim

ayy çeneme vurdu sıkıntı da, yine şarjım bitti.Allahım burdan da mahrum kalıcam.gece girerim heralde ancak çenemden kurtulamassınız hahahaa

kız ben zaten kendi kendimi dışladım.hahaaa.bacım ne güzel anneniz falan yanınızda ya.öf ben kimsesiz kaldım burda.eşimde hala gelmedi.ayy deliriciiim
Ya evet çok zor senin için benimki yakınımda ama çağırınca gelmemek için binbir mazeret buluyo öldürüyo beni:)

Yok kız ne tembeli ben hrgün yapmıyomki arada esince işte:) aslında hergün yapsak ne güzel olur acaba yarın anamı çağırsamda mutfağımı mı tmizlesem T ththt den neyim eksik:)
Temizle kız ohh miss gibi şu an mutfağım. O yağ lekeleri çıktı ya rahatladım valla bardaklarımda pırıl pırıl oldu :)
Oh sende beceriklsin valla bugün içimizden canavar çıktı kızlar bi A aysenur1298 hariç onu dışlayalım hadi:)
A aysenur1298 bacım seni bugünlük forumun en pasaklısı ilan ediyoruz :)

Ya evet çok zor senin için benimki yakınımda ama çağırınca gelmemek için binbir mazeret buluyo öldürüyo beni:)
Amaaan benim annemde öyle ya çocuğu bırakıyorum durmuyor diye arıyor. Bazen arıyor al oğlum annenle konuş diyor sanki bizim oğlan bülbül

Allah susuz elektriksiz bırakmasın ya dün bizimde elekrrik yoktu oğlum çok korktu ama biz mum ışığında gölge oyunu oynadık ikimiz çok sevdi

ayy zaten bunalımdayım, beni iyce dibe vurdurcaklar bak bak.hanım hanımm, ortalığı topladım, çayımı içtim, oğluşumu da uyuyıken giydirdim.naberrr ay şaka bi yana kocam geldi şükür.az muhabbet ettik bizim sıpa izin vermedifazlasına.şükür insan gördüm

Hahahah hadi gözünaydın canım :) becerikli harunsun vesselam uyurken çocuk giydirmek başlı başına bir beceri bence :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…