canım benim son 1 aydır, eskisi gibi dolu dolu.o da gerçekten çok yediğimden ötürü:) azıcık boşlıyım yemeyi inebiliyo hemen yani.bide beslenmeyi sormuşun ama, yemek durumunuz nasıl yiyomu seninki.benimkini kilosu emmekten bence.ek gıda da tersine gitmiştik hiç yememeye başlamıştı, uzun bi süre sade sütle idare ettik.ama son 3 haftadır kahvaltı öğlen akşam yediriyorum.tabi bi bebek ne kadar yerse işte az az.ama en azından yemek istiyo, yada ağzını kilitlemiyo eskisi gibi.bi yandan çatalı batırmayı öğreniyo:) ben bu yemesini yer sofrasına borçluyum.daha öncede dedim, masada falan kilitliyo ağzını asla 1 lokma yediremiyodu .şimdi yerde önüne tabağı koyuyorum çatalını veriyorum; içine o an ne varsa, salatalık elma üzüm, koyuyorum.oyalanıyo işte bende agzına zorlamadan ne varsa veriyorum bişeyler.tabiki sofra bezi batıyo tamamen, tabaktakileri boşaltıyo belli bi zamandan sonra :) bu arada bende kendi yemeğimi rahatça yiyorum.bu zamana kadar ne eziyetlerle yenek yiyodum ah ahh.şükür biz bi yol bulduk.belki sizdede işe yarar.bi dene derim