- 9 Ekim 2014
- 1.145
- 368
kız ben sıkıntıdan erkenden yattım.biizimkide gece çok sıkıntılı uyudu ya.yoruldum gece deBu ce bana dert ortağı yok mu yaaa uyumuyor bu bebek
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kız ben sıkıntıdan erkenden yattım.biizimkide gece çok sıkıntılı uyudu ya.yoruldum gece deBu ce bana dert ortağı yok mu yaaa uyumuyor bu bebek
Canm kaçta uyudunuz benimkide sürekli uyandı gene uyuz oldum
Sürekli ayağımda salladım gece yaaaa bırakır bırakmaz uyandıkız ben sıkıntıdan erkenden yattım.biizimkide gece çok sıkıntılı uyudu ya.yoruldum gece de
Bende durum kötü canım başım çok ağrıyo sinüzit galiba sizde durumlar ne kızlarBugün burda inler cinler top oynuyor
Sanırım A aysenur1298 gaza geldi kendini temizliğe verdi
Ben hala temizlik yapıyorum yaaaa kalıcı misafirlerim yarın öğlene geliyorlarmış çünkü
ahahaa ben öğlen az suyu görünce hemen mutfaga giriştim.ama gitti hemen.yani girişemedim tamee sen naptın bakalım pasta börek hazırladınmı, misafir heycanı sarmış seniBugün burda inler cinler top oynuyor
Sanırım A aysenur1298 gaza geldi kendini temizliğe verdi
Ben hala temizlik yapıyorum yaaaa kalıcı misafirlerim yarın öğlene geliyorlarmış çünkü
geçmiş olsun canım.baş agrısı çok fena oluyo bebişlerle.benim tuttumu parol içmeden asla kıpırdayamam bile.ya ben çok uyursam başım agrıyo kız.saçma değilmiBende durum kötü canım başım çok ağrıyo sinüzit galiba sizde durumlar ne kızlar
Yok kızz yarın ki misafirleri iptal ettim ben çünkü kv ve kp sabah namazından sonra çıkıp geliyorlarmışahahaa ben öğlen az suyu görünce hemen mutfaga giriştim.ama gitti hemen.yani girişemedim tamee sen naptın bakalım pasta börek hazırladınmı, misafir heycanı sarmış seni
Ay kız sorma benimkide uyudu benim elimde vadici allahım bitsede kurtulsam diyorum ölsün şu polat ya sinir oldum senelerdir yetti canımave oğluşum şimdik uyudu.bizde klasik kurtlar vadisine bakıyoz baydı artık yıllardııırrrrr siz napıyonuz bakim.bun kimse yoktu hala yooook muuuu huhuu
daha mühim misafirlerin var doğruu:) iyi denk gelmiş, miaafirlerde eklenseydi iyce yorulcaktın benceYok kızz yarın ki misafirleri iptal ettim ben çünkü kv ve kp sabah namazından sonra çıkıp geliyorlarmış
Ya bu vadiyi bu kadar izleyen var mıymış ya şoklardayım şu an bizim evde vadi izlenmez ama ben müsade etsem 24 saat aspor ve ntvspor izlenirAy kız sorma benimkide uyudu benim elimde vadici allahım bitsede kurtulsam diyorum ölsün şu polat ya sinir oldum senelerdir yetti canıma
Evet canım çok iyi oldu zaten iu an bile yorgunum bide pasta börek yapsam bayılırdımdaha mühim misafirlerin var doğruu:) iyi denk gelmiş, miaafirlerde eklenseydi iyce yorulcaktın bence
Spor kanalını değiştirtebilir ama bu vadiyi değiştirmez eşim valla çevremdede herkes izliyor bıktım artık yaYa bu vadiyi bu kadar izleyen var mıymış ya şoklardayım şu an bizim evde vadi izlenmez ama ben müsade etsem 24 saat aspor ve ntvspor izlenir
Evet canım çok iyi oldu zaten iu an bile yorgunum bide pasta börek yapsam bayılırdım
bide kadınlar tv müptelası derler.ay bizimki resmen reklamları bile izletiyo.deli oluyprum.zaten ne dizim var ne bişiyim artık..aslında maçlar eğlencwli olabiliyo kız, eşinle izle sende dicem ama derdin bitmiş demi.çoxuktan bişiye fırsatımız kalmıyokiYa bu vadiyi bu kadar izleyen var mıymış ya şoklardayım şu an bizim evde vadi izlenmez ama ben müsade etsem 24 saat aspor ve ntvspor izlenir
Evet canım çok iyi oldu zaten iu an bile yorgunum bide pasta börek yapsam bayılırdım
Biz poyrazcıyız evde izlenen tek dizi :)Spor kanalını değiştirtebilir ama bu vadiyi değiştirmez eşim valla çevremdede herkes izliyor bıktım artık ya
Kuzucum maç izlese yine kabul bende izlerim ama bu spor programı izliyor erman toroğlu ahmet çakar bilmem kim vıdı vıdı maç yorumluyorlar süreklibide kadınlar tv müptelası derler.ay bizimki resmen reklamları bile izletiyo.deli oluyprum.zaten ne dizim var ne bişiyim artık..aslında maçlar eğlencwli olabiliyo kız, eşinle izle sende dicem ama derdin bitmiş demi.çoxuktan bişiye fırsatımız kalmıyoki
Benim eşim eşkıya dünyaya hukumdar olmaz kurtlar vadisi bide ben kızım uyursa gunduz kuşağı bide o ses Türkiye bu arada kızım artık öyle tv ye bakmıyor tutunup yuruyor kalkıyor ya işi gücü bir yerlere gitmek bişeyler almak baksada tv ye öyle bakmıyor hemen başka şeye dikkatini veriyorBiz poyrazcıyız evde izlenen tek dizi :)
Kuzucum maç izlese yine kabul bende izlerim ama bu spor programı izliyor erman toroğlu ahmet çakar bilmem kim vıdı vıdı maç yorumluyorlar sürekli
Evet hafta sonu pek kimse olmuyor bende kızımı uyuttum eşimle oturuyoruz kahve içiyoruz kızım çok yordu beni bugün bir bakıyorum orda bir bakıyorum burda düşecek diye peşindeyim hep ne bulsa yerde masada hemen ağzına atıyor yere bişey düşürürüm diye korkuyorum geçen çantamla oynuyor içindede gümüş yüzük almıştım yere düşürmüş almış eline görmesem ağzına götürür iştekızlar napıyonuz bakalım.hala kimsecikler yok, haftasonu başlıyo iyce boşalıcak gibi hatta. kızz N Nehir-derin2 alışverişe çıkarsan yaz burdan hee..belki denk geliriz biyerlerde
Evet hafta sonu pek kimse olmuyor bende kızımı uyuttum eşimle oturuyoruz kahve içiyoruz kızım çok yordu beni bugün bir bakıyorum orda bir bakıyorum burda düşecek diye peşindeyim hep ne bulsa yerde masada hemen ağzına atıyor yere bişey düşürürüm diye korkuyorum geçen çantamla oynuyor içindede gümüş yüzük almıştım yere düşürmüş almış eline görmesem ağzına götürür iştekızlar napıyonuz bakalım.hala kimsecikler yok, haftasonu başlıyo iyce boşalıcak gibi hatta. kızz N Nehir-derin2 alışverişe çıkarsan yaz burdan hee..belki denk geliriz biyerlerde