ben isdeyken kizima annem bakiyor.kizini zaptedemiyorum.beni mahvediyor diyor.cok haraketli.ayakkabiyla zorlanmadi.onunla daha rahat yuruyo sanki. bide tum dolaplari aciyor.dun reyhan kurusunu princi bulmus mutfakla bir yapmisdi:)maşallah canımcım.bende dün anneme geldim.bizimkide aşka geldi dediğin gibi rahat yürümeye başladı.istediğinde durabiliyo yani.ama ayakkabı giydirince zorlanıyo malesrf.oyüzden şimdilik evde yürücez:)
:) benim deli oğlanda arabaya binmiyoya biyere gidecem desm eşim oğlanla nasıl gidecen arabada durmuyo rezil eder seni diye başlıyo of diyom çenesini çekeceğime gitmem daha iyi:)ayy aynı bizimkide öyle.keyfine çok düşkün.sıkıntıta gelemez.ben bu canavarla ve eşyalarla trenle indi bindi yapamıcagım için otobüsle direk gemlikte iniyorum.ama bu sefer gelişte kendi arabamızla geldik.ama dönüşte iş durumuna göre otobüse kalabiliriz.ah arabam olaydı benim süper olurdubiizmki yoluda seviyo gwzerdik ana oğul
kız bu anneler dayanamıyo demekki.benimkide sürekli sen bununla napıcan, durmuyo hiç diyip duruyo.hayır bide baksa neler dicek acababen isdeyken kizima annem bakiyor.kizini zaptedemiyorum.beni mahvediyor diyor.cok haraketli.ayakkabiyla zorlanmadi.onunla daha rahat yuruyo sanki. bide tum dolaplari aciyor.dun reyhan kurusunu princi bulmus mutfakla bir yapmisdi:)
adamlar öyle patacatsızca konuşur hevesini kaçırır insanın.bnde. artık nereye gtsem kndmi şartlıyrm tekmişim gibi:) benim deli oğlanda arabaya binmiyoya biyere gidecem desm eşim oğlanla nasıl gidecen arabada durmuyo rezil eder seni diye başlıyo of diyom çenesini çekeceğime gitmem daha iyi:)
Benim annemde sen çalış evde çok köreliyosun diyo ama birazdan başlıyo nasıl bırakacan bu sana çok alışmış yokluğunu hissediyo diyo ne yapacağımı şaşırdım:) eşimdede durmuyo artık enne enne diye anne de diyemiyo :)kız bu anneler dayanamıyo demekki.benimkide sürekli sen bununla napıcan, durmuyo hiç diyip duruyo.hayır bide baksa neler dicek acaba
adamlar öyle patacatsızca konuşur hevesini kaçırır insanın.bnde. artık nereye gtsem kndmi şartlıyrm tekmişim gibi
Gelin valla ne güzel olur :) nehir napalım gelin olmak kolay mı elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz işte ehehhe :) elimden gelenin fazlasını yapıyorum kv bile diyor hiç oturmuyorsun biraz yat dinlen diye dün eşimle tartıştık elimden gelenin fazlasını yapıyorum görmüyor musun dedim bana diyor ki yemek yapıyorsun işte her zaman ki yaptığın işler bunlar
Bu erkeklerden nefret ediyorum ya bu kadar düz mantıklar işte kalktık bide bunlara bebe yaptık yani hem seninkide anasını gördü coştu desene:)Gelin valla ne güzel olur :) nehir napalım gelin olmak kolay mı elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz işte ehehhe :) elimden gelenin fazlasını yapıyorum kv bile diyor hiç oturmuyorsun biraz yat dinlen diye dün eşimle tartıştık elimden gelenin fazlasını yapıyorum görmüyor musun dedim bana diyor ki yemek yapıyorsun işte her zaman ki yaptığın işler bunlar
daha özenli yapılıyo ama misafirlere.kız ben çok stres oluyorum ya, napsam netsem, beğenirleemi gibi, misafir gelince yaniGelin valla ne güzel olur :) nehir napalım gelin olmak kolay mı elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz işte ehehhe :) elimden gelenin fazlasını yapıyorum kv bile diyor hiç oturmuyorsun biraz yat dinlen diye dün eşimle tartıştık elimden gelenin fazlasını yapıyorum görmüyor musun dedim bana diyor ki yemek yapıyorsun işte her zaman ki yaptığın işler bunlar
erkeklere kendi ailesi olunca cidden bi haller oluyo.ama bende kendi ailem geldimi çok sevindirik oluyorum yalan yokBu erkeklerden nefret ediyorum ya bu kadar düz mantıklar işte kalktık bide bunlara bebe yaptık yani hem seninkide anasını gördü coştu desene:)
N Nehir-derin2 ben eşime toz kondurmazdım çok değer verirdim ama deli etti beni 2-3 gündür dün de eve geç gelince koptu kıyamet kv lerde olunca sesimide çıkaramadım ama intikamımı alacağım hayattan soğuttu beni
A aysenur1298 misafir olunca insan salatayı bile özenli yapıyor
Senede birkaç kere yapar benim eşim ama sinirden öldürür beniay evet o eve gec gelmeler beni de coook cileden cikardi ya.guzelce anlatiyodumda ama inadina yapicak sank
Benim eşim kızımız yokken geç gelirdi ne zaman hamile kaldım geç gelmek değil dışarı çıksa 1 saat durur gunduzde olsa eve gelir dahada çıkmaz bazen hiç çıkmazay evet o eve gec gelmeler beni de coook cileden cikardi ya.guzelce anlatiyodumda ama inadina yapicak sank
bende eşimin hakkını yemiyim şimdi.işten eve evden işe.ama eşimin ailesinin yanında kalmıştık bayramda, o zaman yaptı bu geç gelmeyi.o da ben yalnız değilim mantığıyla halbuki yalnız olsam daha iyiBenim eşim kızımız yokken geç gelirdi ne zaman hamile kaldım geç gelmek değil dışarı çıksa 1 saat durur gunduzde olsa eve gelir dahada çıkmaz bazen hiç çıkmaz
Erkeklerde mantık aramayacaksın zaten bacım mantıklarına tüküreyim onların. Benimki de aynı kafada anası babası burda ya yalnız değilmişim hemde yılda 2 kere çıkıyormuş ne varmış bunda.bende eşimin hakkını yemiyim şimdi.işten eve evden işe.ama eşimin ailesinin yanında kalmıştık bayramda, o zaman yaptı bu geç gelmeyi.o da ben yalnız değilim mantığıyla halbuki yalnız olsam daha iyiayy kocacımı özledim been.daha 3gün oldu.nasıl geçicek 9gün
Benim kızımda öyle dede baba baba derdi şimdi tetete diyor bişeyler daha diyor anlaşılmıyor halbuki hep ben ona baba nerde kızım dede nerde falan diye konuşuyorumKızlar yaaa bişey dicem size kaç ay önce oğlum bi dede demeye başladı sonra baba dedi. Arada anniiiii falan derdi. Ama şu an sadece dedededede ve arada baaaaaa diye bağırıyor. Sanki bildiklerinide unuttuhiç bişey söylemeye çalışmıyor. Bizim söylediklerimizi anlıyor farkındayım. Ben mi çok aceleci davranıyorum söz nazar etmicem maşallah dicem böyle tane tane bikaç kelime söyleyen bebişler var mı aramızda
15-20 gündür hiç yalnız kalmadık oğlumla. Ben konuşmasam bile sürekli konuşan ilgilenen birileri var yanımızda. Bazen benimkide anlamsız mırıltılar yapıyor. Mesela yaptıklarını söyleyim ismini söyleyince bakıyor hemen. Elinde birşey olunca ver diyince elini uzatıyor. Dışarı biri giderken bay bay yap diyince yapıyor. Biz yemek yerken ona vermezsek ağzını şapırdatıyor yada uzanıp alıyor. Müzik duyunca hemen sallanıyor alkış yapıyor. Ama mesela çok az gülüyor sadece gıdıklayınca gülüyor. Yürümek içinde hiç bir çabası yok. Tutunmadan ayakta duramıyor. Sizce bi problem var mı yaaa canım çok sıkılıyor bazen bu tecrübesizliğimeBenim kızımda öyle dede baba baba derdi şimdi tetete diyor bişeyler daha diyor anlaşılmıyor halbuki hep ben ona baba nerde kızım dede nerde falan diye konuşuyorum
Canım saçmalama benim kızımda tutanarak yuruyor müzik duyunca alkış yapıyor çağırınca bakıyor bugün kızımın elinde salatalık vardı aaa diye açtım ağzımı ben ısırdım elimden oh ne güzelmiş dedim aaa yapıyorum dayıyor salatalığı ağzıma öğrendi ya durmadan ağzıma salatalığı dayıyor öyle düşünme öğretmenlik okayan arkadaşım demiştiki 1 yaşına kadar hafıza devamlılığı olmuyor bebeklerde demişti15-20 gündür hiç yalnız kalmadık oğlumla. Ben konuşmasam bile sürekli konuşan ilgilenen birileri var yanımızda. Bazen benimkide anlamsız mırıltılar yapıyor. Mesela yaptıklarını söyleyim ismini söyleyince bakıyor hemen. Elinde birşey olunca ver diyince elini uzatıyor. Dışarı biri giderken bay bay yap diyince yapıyor. Biz yemek yerken ona vermezsek ağzını şapırdatıyor yada uzanıp alıyor. Müzik duyunca hemen sallanıyor alkış yapıyor. Ama mesela çok az gülüyor sadece gıdıklayınca gülüyor. Yürümek içinde hiç bir çabası yok. Tutunmadan ayakta duramıyor. Sizce bi problem var mı yaaa canım çok sıkılıyor bazen bu tecrübesizliğime
qayet normal bir bebek.böyle ayrıntilara takılıp kendini uzme.benim kizim davöyleydi.herseyi bir anda ögreniyorlar.15-20 gündür hiç yalnız kalmadık oğlumla. Ben konuşmasam bile sürekli konuşan ilgilenen birileri var yanımızda. Bazen benimkide anlamsız mırıltılar yapıyor. Mesela yaptıklarını söyleyim ismini söyleyince bakıyor hemen. Elinde birşey olunca ver diyince elini uzatıyor. Dışarı biri giderken bay bay yap diyince yapıyor. Biz yemek yerken ona vermezsek ağzını şapırdatıyor yada uzanıp alıyor. Müzik duyunca hemen sallanıyor alkış yapıyor. Ama mesela çok az gülüyor sadece gıdıklayınca gülüyor. Yürümek içinde hiç bir çabası yok. Tutunmadan ayakta duramıyor. Sizce bi problem var mı yaaa canım çok sıkılıyor bazen bu tecrübesizliğime