- 9 Ekim 2014
- 1.145
- 368
ay ay benim hevesim var da yardım edenim yok.bu arada annemdeyimBenimde hiç yok biz mi anormaliz acaba:)
Maşallah ya seninki önden gidiyo benimki daha ayakta bile duramıyo:)gunaydin.bugun cok mutluyum.kizim artik dusmeden kendi yurumeye basladi:))
Gözün aydın canımmmm :) çok sevindim.. İnşallah hayat boyu hep dimdik ayakta kalır :)gunaydin.bugun cok mutluyum.kizim artik dusmeden kendi yurumeye basladi:))
Oh ne güzel ana kız oturun hasret giderin bende annemi çağırdım kahvaltı yapcaz inşay ay benim hevesim var da yardım edenim yok.bu arada annemdeyimdaha yeni oturdum bizimki emerjen bayıldı yazık.annemde doğumgünüyle ilgili, öyle ince detaylı şeylere hiç gerek yok sevmem ben öyle dedi, hevesimi kırdı.anladımki ondan yardım olmaz ayrıca annemin haftasonu günü varmış.bende beraber olsun diye düşünmüştüm ama çok saçma olur demi ya.aman neyse.tek başıma bişi yapamıcam zaten belli
Canım çorba falan yiyormu yayla mercimek falan ben yapıyorum yediriyorumya kızlar bir akıl verin
kızıma kilo aldırmak için nasıl besleyeyim
bir de günde kaç kere emzirmek lazım siz ne yapıyorsunuz
Ben kızıma ıspanak yemeği kabak yemeği falan yediriyorum çokta seviyor yoğurtlu olacak amaBenimki emmeye çok düşkün canım yerş geliyo yarım saatte bir emiyo saati yok anlayacağın beslenme olarak hiç düzenimiz yok kahvaltı yapmıyo ben çok üzülüyorum hatta bulamaç yapıyorum genelde pekmez yumurta ve peynir canı isterse yiyo sonra tüm gün bişey yemediği oluyo günlük sütten yoğurt yaptım az önce biraz yedi oda içine reçel kattım uoksa hiç yemiyo bide bizim yemeklerimizden tadımlık yiyo asla doymaz yani öyle bide yatırırken rezene veriyorm benimkide zayıflıyo artık boyu mu uzuyo bilmiyorm bebekken ayından önde gidiyodu
benim kizim da rahat uyuyan bebek diil.8.30-9 gibi uyutuyorum.11e kadar bes kdefa uyaniyor.ve her gece atlamaz 4de uyaniyor.6da zorla salliyip uyutuyorum.8de kurulu saat gibi uyaniyo.onun uyudugu zamanlarda birseyler yapmaya calisiyorum.Ah canım benimki hiç uyumuyoki öyle şeyler yapıyımbilmiyorm nasıl hazırlanacaz bakalım
maşallah canımcım.bende dün anneme geldim.bizimkide aşka geldi dediğin gibi rahat yürümeye başladı.istediğinde durabiliyo yani.ama ayakkabı giydirince zorlanıyo malesrf.oyüzden şimdilik evde yürücez:)gunaydin.bugun cok mutluyum.kizim artik dusmeden kendi yurumeye basladi:))
afiyet olsun şekerim.biizimkilet çok srvindi ya.herkes havalarda.eşime dua ediyolar durmadan :))Oh ne güzel ana kız oturun hasret giderin bende annemi çağırdım kahvaltı yapcaz inş
Kıyamam ya gurbetlik işte ne zorafiyet olsun şekerim.biizimkilet çok srvindi ya.herkes havalarda.eşime dua ediyolar durmadan :))
öyle valla.kız yine tahminimden sık geliyorum haa.taşınırken artık senede 1 görüşürüz diyodum.ama ayda 1 gelicez nerdeyseKıyamam ya gurbetlik işte ne zor
Hızlı trenle mi gidiyosun bursaya aktarmalı kamil koçla gidiyodum ben deli gibi her hafta sonu ankaraya gelirdim nişanlıydık o zaman şimdiki aklım olsa gelmem :) benimki normal arabada 5 dk lık yola gitmiyo ki otobüsle bi yere gitsin:)öyle valla.kız yine tahminimden sık geliyorum haa.taşınırken artık senede 1 görüşürüz diyodum.ama ayda 1 gelicez nerdeysebide direk buraya tren olsaymış.oh araba yolculuğu artık daha da zor.zaptedilemiyo canavarlar
bazen yediriyorum çorbaCanım çorba falan yiyormu yayla mercimek falan ben yapıyorum yediriyorum
çok sağol canımcanım benim son 1 aydır, eskisi gibi dolu dolu.o da gerçekten çok yediğimden ötürü:) azıcık boşlıyım yemeyi inebiliyo hemen yani.bide beslenmeyi sormuşun ama, yemek durumunuz nasıl yiyomu seninki.benimkini kilosu emmekten bence.ek gıda da tersine gitmiştik hiç yememeye başlamıştı, uzun bi süre sade sütle idare ettik.ama son 3 haftadır kahvaltı öğlen akşam yediriyorum.tabi bi bebek ne kadar yerse işte az az.ama en azından yemek istiyo, yada ağzını kilitlemiyo eskisi gibi.bi yandan çatalı batırmayı öğreniyo:) ben bu yemesini yer sofrasına borçluyum.daha öncede dedim, masada falan kilitliyo ağzını asla 1 lokma yediremiyodu .şimdi yerde önüne tabağı koyuyorum çatalını veriyorum; içine o an ne varsa, salatalık elma üzüm, koyuyorum.oyalanıyo işte bende agzına zorlamadan ne varsa veriyorum bişeyler.tabiki sofra bezi batıyo tamamen, tabaktakileri boşaltıyo belli bi zamandan sonra :) bu arada bende kendi yemeğimi rahatça yiyorum.bu zamana kadar ne eziyetlerle yenek yiyodum ah ahh.şükür biz bi yol bulduk.belki sizdede işe yarar.bi dene derim
yok canım ben görsel olarak zayıf demiyorumBenimki emmeye çok düşkün canım yerş geliyo yarım saatte bir emiyo saati yok anlayacağın beslenme olarak hiç düzenimiz yok kahvaltı yapmıyo ben çok üzülüyorum hatta bulamaç yapıyorum genelde pekmez yumurta ve peynir canı isterse yiyo sonra tüm gün bişey yemediği oluyo günlük sütten yoğurt yaptım az önce biraz yedi oda içine reçel kattım uoksa hiç yemiyo bide bizim yemeklerimizden tadımlık yiyo asla doymaz yani öyle bide yatırırken rezene veriyorm benimkide zayıflıyo artık boyu mu uzuyo bilmiyorm bebekken ayından önde gidiyodu
Bende kızımı zorlayınca kusuyor napalım ya sağlıklı olsunlar da boşver zayıf olsunlar napalım benim teyzemin kızı 2 yaşını 2 ay geçti 7 buçuk kilo yemiyor çocuk ama sağlıklı maşallah hiç yerinde oturmuyorbazen yediriyorum çorba
tarhana falan veriyorum
kız ne demek :) bende asla tepmiyorum agzına.hatta agzının önüne getirip istiyomusun falan diyorum güyaaçok sağol canım
uzun yazmışsın zahmet oldu çok sağol
kusacak diye korkuyorum fazla yediremiyorum ki
ayy aynı bizimkide öyle.keyfine çok düşkün.sıkıntıta gelemez.ben bu canavarla ve eşyalarla trenle indi bindi yapamıcagım için otobüsle direk gemlikte iniyorum.ama bu sefer gelişte kendi arabamızla geldik.ama dönüşte iş durumuna göre otobüse kalabiliriz.ah arabam olaydı benim süper olurduHızlı trenle mi gidiyosun bursaya aktarmalı kamil koçla gidiyodum ben deli gibi her hafta sonu ankaraya gelirdim nişanlıydık o zaman şimdiki aklım olsa gelmem :) benimki normal arabada 5 dk lık yola gitmiyo ki otobüsle bi yere gitsin:)