2014 Aralık Anneleri

Kızlar ya oğlum göğsümü ısırdı resmen gözümden yaş geldi ya bunun bir çözümü yok mu. Şu an nasıl ağrıyor
uyurken mi yapıyo uyanıkkenmi.brnimki ilk dişlendigi zaman , bilerek yapmıyodu ama uyanıkken yapıuodu, bende şşşşşşşş diye kızıyodum.eger gülersem yine yapıuodu.gülmeyince yapmıyodu.Allahtan çok yapmadı ya.

mama falan yiyomu canım,üzme kendini ya kilosu saglığı yerindeyse., senin de vucudun kendini 2.bebişe hazırlıyo.ama emzirip emzirme olayını bilmiyorum hiç duymadım

Kızlaaar el ayak ağız hastalığı duyuyorum heryerde dikkat edin kuzularınıza parkdaki salıncaklardan bile bulaşıyomuş.
Bu ara en iysi evden çıkmamak benden demesi.
bende şimdi parka çıkmayı düşünüyodum.içime kurt düşürdün kız :)

Ufff geçmiş olsun canım seninki bide hamilelikten dolayı hassastır şimdi
Sağol canım
Doktor sütün tadı değişirse bırakır dedi. Hiç istemiyorum senin emzirmeni çok zayufsın falan dedi. Ben zaten öğün olarak emzirmiyorum canım genelde ağlayınca yada uyku önceleri çok yardımcı oluyor emzirmek. İnşallah yaşında bıraktıracağım. Çünkü benim vücudumunda doğumdan önce biraz dinlenmeye ihtiyacım var. O mahalle baskısını yapanları allaha havale ediyorum. Ben çok araştırdım canım doktor müdahale etmediği sürece ne dini ne de tıbbi hiç bir sakıncası yok. Hatta dini açıdan 2 yaşına kadar mühlet var. 2den sonra özellikle erkek çocuğunu emzirmek iyi değilmiş. Bana baskı yapanlara emzirme diyenlere hangi kitapta yazıyor emzirmemek gerektiği diyorum cevap veremiyorlar. Doktorum da çok dindar bi bayan zaten o da dedi hiç bi sakıncası yok ama strese girme soran olursa emzirmiyorum de dedi

Tam uyuma esnasındaydı canım yapma annecim şşş falan dedim baktı güldü öyle bıraktı

Kızlar ya ben yine bunalımdayım televizyona bakıyodum şu esra erol ikinciyi doğuruyoya doğum zamanına kadar ekranda oh diyom hayat bunlara güzel doğuruyo ama gece kalkıp bebemi bakacak paşa gibi yatacak hele ben köleyim ah ah bide yemeği temizliği var :) şunlar benim pskolojimi bozdu ha ne diyosun A aysenur1298 T ththt aceace

Zaten 1.5 ayı var ne emdi emdi onun için kar :)
dayanıcam mecbur diyosun.ay bana da uykuya dalarken bi kenetliyodu.iyce dalıp agzı gevşiyene kadar sabııır diyodum:))))
kızz Allah seni napmasın.esra erolu izlerken hiç öyle düşünmemiştim haha.tatlım köleyiz ama dünya tatlılarına, küçücük aciz masum yavrucaklara.onların halini düşünüyorum da bize muhtaç,bence daha kötü bizden bence esra erol gece kalkar gibi kız.annelik hayat boyuuuu fedakarlık, çalışıp çalışmama dinlemiyo maleseeff

Dikkat et cnm bu ara çok duyuyorum bide hemen anlaşılmıyor 10gün kuluçka dönemi varmış.
haklısın valla hemen belli olmamasından yanılgıya düşebiliriz.ay bende çarşı yaptım geldim sadece.anam belim koptu.bu lüçük danayı slingde uzun yol taşıyamıyorum sanırım artık.ama onsuz da asla çarşıya gidemezdim ayrı

Yok anam niye kalksın kalksada bi emzirir geri yatar bakıcının işi ne sallasın beşiği ünlüler heryere bakıcıyla gidiyoya zengin olaydım bende tutardım bi bakıcı:) küçük tosba gergin ya uyuttum gene uyandı yarım saate ama ağlıyo uyumak istyo gene sallıyom

Benimki ona hiç binmedi bebek arabasına da binmiyo hiç çıkmıyom bebişle alışverise:)

Kız bende doğurursum valla 3 5 tane:) kız o 2 milyonu nası harcıyolar acaba:) kıyamam kuzuya emmeye düşkün mü peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…