- 9 Ekim 2014
- 1.145
- 368
canımm sende evin tek gülü olarak kalıcan desene.tebirk ederim tekrar.tansiyon olmamştı bende ama düzelir inşallah canım hemen sıkma canını sen.Kızlar ikinci bebisimiz de erkekmis.. Bugün kontrole gittim tansiyonum biraz yüksek çıktı 13 e 5.. Gebeliginde tansiyon problemi yaşayan olmuş muydu?? İlkinde de son haftada olmuştu bebeğe zararı oluyo bu kadar erken olunca canım sıkıldı ama
İnşallah canım hayırlısıyla geçsin istiyorum bir yandan da hemen doğmasın oğlum büyüsün istiyorumSaol tatlimm ya insallah.. İkincileri de hayirlisiyla sag salim doğurup kucagimiza alirsak bi on yil kız erkek demem herhalde:) bu arada instagraminiz varsa bi sf buldum chloeandbeans ismi yanilmiyorsam ayy bunlar gencecik küçücük çocuklar ve altı çocukları var Avustralya da yaşıyorlarmış bebeklerin hepsi birbirinden güzel amaaa yazık ama bunlara valla sukrettim haline..
Sen mi ben mi.. Sanirsin yeryüzünde bi tek ben çocuk buyutuyorum.. Yalnız olmaktan mi böyle geliyor acaba sağolsun eşim de hiç destek değil bi kendini dusunur hormonlarim da üstüne eklenince herkesi gözüme aldım bu aralar çok fenayim ya:)İnşallah canım hayırlısıyla geçsin istiyorum bir yandan da hemen doğmasın oğlum büyüsün istiyorumben şu an 1 çocukla zor baş ediyorum :)
hahaa hepimizin kendimizce bir tonguçhan büyütüyoruz demi :)) bi benim çocugum var gibi.böyle bi espri var facede okumuştum.bulursam paylaşırımda inşallah. N Nehir-derin2 canım sen napıyosun, ses vermedin ne zmaandır.bide M minigim34 kayboldu.şimdi benim de sesim kesilcek şarjım bitiyo çünkü.herkese hayırlı geceler :)Sen mi ben mi.. Sanirsin yeryüzünde bi tek ben çocuk buyutuyorum.. Yalnız olmaktan mi böyle geliyor acaba sağolsun eşim de hiç destek değil bi kendini dusunur hormonlarim da üstüne eklenince herkesi gözüme aldım bu aralar çok fenayim ya:)
Aman zaten bu hormonlardan ve duyarsız eşlerden fenalık geldiSen mi ben mi.. Sanirsin yeryüzünde bi tek ben çocuk buyutuyorum.. Yalnız olmaktan mi böyle geliyor acaba sağolsun eşim de hiç destek değil bi kendini dusunur hormonlarim da üstüne eklenince herkesi gözüme aldım bu aralar çok fenayim ya:)
2.nin adını tonguçhan koycamhahaa hepimizin kendimizce bir tonguçhan büyütüyoruz demi :)) bi benim çocugum var gibi.böyle bi espri var facede okumuştum.bulursam paylaşırımda inşallah. N Nehir-derin2 canım sen napıyosun, ses vermedin ne zmaandır.bide M minigim34 kayboldu.şimdi benim de sesim kesilcek şarjım bitiyo çünkü.herkese hayırlı geceler :)
Allah bir kolaylığını verir inşallah hem 2si birden büyüyecekler inşallah. Herkes yapsın herkes
yakında veririm ben haberi zaten hahaAllah bir kolaylığını verir inşallah hem 2si birden büyüyecekler inşallah. Herkes yapsın herkes
Canımmm kv de kaldım pazar günü oğlan uyumuyo birlikte bakalım diye ama benim oğlan ikimizide uyutmadı:) dünde teyzemdeydim oğlu askere gidecekti derken heep gezdim bugün evdeyim ütü yaptmhahaa hepimizin kendimizce bir tonguçhan büyütüyoruz demi :)) bi benim çocugum var gibi.böyle bi espri var facede okumuştum.bulursam paylaşırımda inşallah. N Nehir-derin2 canım sen napıyosun, ses vermedin ne zmaandır.bide M minigim34 kayboldu.şimdi benim de sesim kesilcek şarjım bitiyo çünkü.herkese hayırlı geceler :)
hadi ya kv de uykusuz kaldı desene.senin beler çektigini görmüş bi bahaneyle.gezmej iyi gelmiştir sana demi.kalabalıkta bebişe bakan bulunuyo çokCanımmm kv de kaldım pazar günü oğlan uyumuyo birlikte bakalım diye ama benim oğlan ikimizide uyutmadı:) dünde teyzemdeydim oğlu askere gidecekti derken heep gezdim bugün evdeyim ütü yaptm
He ya hiç kucağıma almadım kucaktan kucağa gezdi anneanneside vardı ohh baktı:)hadi ya kv de uykusuz kaldı desene.senin beler çektigini görmüş bi bahaneyle.gezmej iyi gelmiştir sana demi.kalabalıkta bebişe bakan bulunuyo çok
Puahahahaa şiddetle tavsiye ediyoruz çok memnun kaldık biz:) doğum yapar yapmaz üçüncünun çalışmalarına baslicaz hatta..Allah bir kolaylığını verir inşallah hem 2si birden büyüyecekler inşallah. Herkes yapsın herkes
Aynen hatta mümkünse ikiz olsun diye yeni yöntemler deneyeceğim benPuahahahaa şiddetle tavsiye ediyoruz çok memnun kaldık biz:) doğum yapar yapmaz üçüncünun çalışmalarına baslicaz hatta..
ayhh koptum amaAynen hatta mümkünse ikiz olsun diye yeni yöntemler deneyeceğim ben
Yani aysecik bize yetişmen zor ama bi şansını dene bakalımayhh koptum amabende 3üz yapıyom de yetişirim size
Nehir kızma bana ama valla içimden bi ses senin hamile kalacağını söylüyorKızlar iki abiminde bebişi olcak inş biri yeni evlendi eşi hamile diğerinin de bi oğlu var tekrar hamile sıra tekrar bana döndü :) babam diyoki torunları çoğaltıyon 2016 senin senen olacak dedim hepinizden en aşağı 3 bekliyorum diyo yavaş git dedim ben bitane de pes geçiyorum yeter dedim kızdı:) T ththt A armoisee A aysenur1298