2014 Aralık Anneleri

T ththt canım bende çok korkuyorm zaten aklımdan hiç çıkmıyo adet olmadım bu ay ama daha geçen ay oldum ilk kez daha düzene girmedi diye düşünüyorum:) ben çok zorlanıyorumya yapamam gibi geliyo kazaya kurban gitmezsem annem tembhleyip duruyo:) bide bi komşumuz vardı kadın 10 sene sonra doğurdu ikinciyi kendide hemşire işte ikinciyi büyütüyo büyük kızın hiç zararı yok dersini kendi yapıyo falan filan yani hayalim hep o yönde iki sorumluluktan kprkuyorum belkide doğumdan önce en aşağı 3 4 diyodum ama şimdi belirsiz:)

Canım aslında öylemi oluyo yada bilinçli oluyosun belkide kuzenimden bahsettimya mesela diyoki kızdan çok çektim gece daha uyanır iki yaşında diyo ama ikincide öyle gazını falan çıkartmadım yatırdım başımda bekledim kendi ağladı ağladı uyudu hiç almadım alıştı diyo gerçektende oğlanın hiç zararı yok kızdan dahada çekiyo bide gerçekten oğlunun üstüne hiç titremiyo geldi çocuğun zıbını kirlenmiş ıslanmış ben kendimi paraladım ıslak hasta olur diye dahada değiştirmedi ben değiştirdim kıyamadım bişey olmaz diyo yani inş sende biraz rahat büyütürsün

Ben 2 ayda bir adet oluyordum doğumdan sonra
O zaman hiç bişey bilmiyordum şimdi tecrübe sahibi oldum inşallah daha rahat ederim

Ben 2 ayda bir adet oluyordum doğumdan sonra

O zaman hiç bişey bilmiyordum şimdi tecrübe sahibi oldum inşallah daha rahat ederim
Benim aklıma bişey geldi bi dene istersen ikincide kuzenim doğum yaptı gezmelere giderken portbebemi fortbebemi işte onun içind heryere götürdü mesela bana geldi bebek onun içinde yattı hiç çıkarmadı kendi kendine bıraktı uyudu falan acaba diyorum biz mi gazdı bilmem neydi kucağa aldıl hep ben battaniyede gezdirdim yoksa tesadüfmü bilemedim

Portbebe almıştım ben ama 3 kere ancak kullandım onda da 10dk ancak durdurmuşumdur. Zaten annemlerin ilk torunuydu annem hergün geliyordu. Kv ile kp geldi ben doğum yapınca onlarda uzaktan geliyoruz kim bilir bi daha ne zaman geliriz diye üstüne titrediler. Zaten ilk günden mızmız bi çocuktu ama kalabalıkta olunca hiç kucaktan inmedi nerdeyse. O yüzden hep kucağa alıştı. Dönmeye başlayana kadar ana dizinde yatırdım gündüzleri. Dönüncede düşer diye onuda kaldırdık. Hep kucak çocuğu oldu. Şimdi herkese tembihliyorum asla kucağınıza alamayacaksınız 2.yi diye sonra eziyetini ben çekiyorum

Aynen öyle biz eşimle kural koyduk baktık herkes alıyo olduğu yerden sevceksiniz diye rezilliğini ben çekecem diye tabi bukezde sanki bi bebek bizde var gibi geldi ayıp diye bişeyde diyemedim al sana böyle huysz bi oğlan :)

Kızlar aklımdayken söyleyim hoşunuza giden erkek isimleri olursa söyleyin bana ya ne koyacağız bu çocuğun adını hiç biiey gelmiyor aklıma

ay yavrumm, iyi yapmışın kız, bende kıyamazdım.heleki o ağladı ağladı uyudu kısmına ben ne bileyim alıştırma metodu olarak göremiyorum ya.herkesin yöntemi tercihi farklı olcak tabiki.bu arada T ththt ve nehircim, herşey Allahın hikmeti, yani nasipte varsa, kısmet etmişse O, olacak yani kesin biliyosunuz sizde.o yüzden ben bebiş konusunda naparsak yapalım, olucagı varsa olur diye düşünüp rahatlıyorum.Allah kolaylığını da nasip eder inşallah.en kötü derdimiz bu olsun, sağlık sıhhat olsunda inşallah.tabi marifet bunu hamileyken de söylemekte

Canım ne yalan söyleyeyim ilk günler diyemiyordum ama şimdi diyorum çok şükür. Allah bunu layık gördüyse kabulümüz :) ben ağlayınca kv bana haline şükret ya hiç vermeseydi ne yapacaktın dedi. Ondan sonra içim rahatladı

Ya aslında bakıyoruz ama ben bu ara çok taktım anamın evinde oturaydım ne yemek ne ütü ne çocuk derdime ne vardı deyip hem eşimi tırmalıyorum hemde kendi kendime gaz veriyorum:) ama oğlumuda çok seviyorum ya olmasaydı ne kötü hayat anlamsz gelirdi değilmi kızlar yinede eziyet etmesin bana ama yaaa:)

Çok zor olacak şimdiki gibi rahat olanıycaksın şimdi oğlun uyuyunca uyuyosun o zaman biri uyusa biri uyumayacak ama bizi büyütenler nası büyütmüş diyorum birazda gamsız olsak ne güzel olur:) gerçi benim annem hiç istemez bebek falan çok zor büyütmş iki abim arası iki yaş var ikinciye hamile olduğunu öğrenibce gitmiş sağlam bi dişini çektirmiş düşsün bebek diye bende 4 sene sonra olmuşum kürtaj masasından teyzem kaldırmış abla belki bide kızın olur diye şimdi şükür ediyo ben varım diye ama o zaman öyle düşünmüyomuş yngem hamile kaldı ilk geceden şindi ona üzülüyo hayatlarını yaşayamadan bebek sorumlıluğuna girdiler diye bende anamın gazına geliyom heralde:)

Kızzz annen sevmiyor o zaman bebek falan :) benim annem de ilaçla düşürmüş bi tane hala ağlar nasıl yaptım diye. O yüzden şimdi bana ben varım arkanda diyor ama bakalım bebek doğunca ne yapacak. Ben kıyamadım ya hiç aklıma bile getirmedim aldırmayı. Hatta eşim ilk duyduğunda her verdiğin kararın arkasındayım sen aldırmak istersen de kabul doğurmak istersen de dedi. Sanırım aldıracağımı düşünmüştü bu eskiler çok fena haa kv de aldırmış bir tane. Bir de bana diyor ki afferin kız sana yanlış yola sapmadın. Zamanında kendileri yapmışlar :)

ben nedense eskilerde böyle şeyler yokturdye düşünmüşümdür.anne tarafımdan var bizimde.hani onlar daha çok kabullenici Allahtan geldi kaderimiz gibi.bu konuda biley diyemiyorum ki, Allah kimseyi böyle bi imtihanla sınamasın inşallah.bu arada benim kuzenim bebek yapmaya çalışıyo.onu düşündükçede 2. 3. vız düşünsenize.bu duyguyu yaşamadan kim anlayabilir ki.ayy Allah isteyen herkese nasip etsin.yoklugunu da göstermesin Rabbimmmm

kız sende kendini doldurma :) evlilikte çocuk zor bişey ama asıl anlamı da çocuk bi taraftan dediğin gibi.ama anne evi rahattı beyaa söylemeden geçemicem

Ne kaynatıyosunuz kıslar gecr gece uyumadımı daha bebeler.
Hastayız biz ana kız.
Bide ben depresyona giriyorum sanırım çok üzgünüm içten içe çok ağlayasım var

Hastayız biz ana kız.
niyeee ya hayırdır, geçmiş olsuun 2nize de canım.belki hastalıktan bi kırıklık vardır üzerinde ondan böyle hissediyosundur

Amin canım Allah yokluklarını göstermesin inşallah.. Ama çok zor bir imtihan kesinlikle ben aldırsaydım eğer şu an moralim çok kötü olurdu herhalde
Hastayız biz ana kız.
Hayır olsun inşallah canım. Seni üzecek bişey mi oldu

niyeee ya hayırdır, geçmiş olsuun 2nize de canım.belki hastalıktan bi kırıklık vardır üzerinde ondan böyle hissediyosundur
Belkide bilmiyorum ama kendimi işe yaramaz hissediyorum
Okul vardı benim hala var gerçi ama sanırım bitiremicem çok zor o bitmeyince işde zor çevremde herkezin güzel işleri kariyerleri var kıskanıyorum onları.
Bide şimdi kızdan dolayı tv yok kitap yok doğru düzgün dışarıda yok dünyadan bi haberim üff kötü hissediyorum kendimi.

Ne
Ne cahillermiş dimi bi cana kıymaya karar vermekten bahsediyoruz üstelik bide kendi evladın Allah esirgesin düşüncesi bile tüyler ürpertiyo.
Allah razı olsun canım doldum biraz öle....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…