2014 Aralık Anneleri

Kızlar gecelerin bahtsız anası olarak geldim tabiki oğlumı hiç uyutamıyorum çıldırma aşamasındayım buda benim kaderim diye dolanıyorum ortalıkta:) kızzz M minigim34 yok gerçekten uyuyosa konuşmayacam onla:) T ththt

Anam benim deli oğlum yoğurt yemiyo peynir yemiyo yumurtada yemiyo ben ne yapacam ya yoğurtun içine pekmezi dolduruyom öyle anca yiyo

Seninkide uyuyo demi bana bi söyleyin benim çocuk tuhaf demi kader arkadaşım T ththt ve ben çekiyoruz acaba abartıyom mu desem ama aralıksız iki saat uyuyamıyorm bi saat bile uyumuyorm hatta çıldıracam artık senin kuzuya maşallah bu arada:)

Anam benim deli oğlum yoğurt yemiyo peynir yemiyo yumurtada yemiyo ben ne yapacam ya yoğurtun içine pekmezi dolduruyom öyle anca yiyo
Benimki de uyumuyor ana oğul oturduk bebe bisküvisi yiyoruz M minigim34 bu sana son çağrımız

sagol,canim.dr.a goturdum.surp verdi bogazi icin. pekmezde iciriyorum.kizilcik kurutmusdum.kaynatip suyunu iciriyorum.bakalim nasil olucak.

Seninkide uyuyor demi yazını okuyunca bana soruyorsun sandım gözlerim yerinden fırladı

Geçmiş olsun canım tam hastalık zamanı bizimkininde burnu akıyo bugün inşallah hemen geçer.
Bu arada ne yazısı?
sagol,canim. ogretmenim okul ders icin gerekli yazilardi.sagolsun kizim.9dan beri 10 kere kalkti bende artik basinda bekliyorum.

N Nehir-derin2 hangisine cevap veriyim bilemedim ama ayıptır sölemesi uyuyo valla bizimki 10 u zor görür ama gece 3 e kadar saat başı uyanır.
Yoğurdu bebe bisküvisüyle dene gerçwkten o bayaa tatlı oluyo onuda yer bence ama pekmezli daha sağlıklıdır gerçi içine ekmek koy doyar iyce
Bizimki tadına bakıyo ama o tadına bakana kadat ölüyom kaşığı tutmak istiyo kafayı yana çeviriyo olmadı ağlıyo ağlayınca bende ağzına atıyorum bi kaşık hoşuna giderse yiyyo yoksa imkanı yok yediremiyorum.
Yumurtayıda minik minik önüne koyyom kendi yiyyo.
Akşam çorba yaptım içmedi içircem diye heeer yerini batırdım tadına bile bakmadı sonra pes ettim.

sana yogurtlu bir corba tarifi veriyim.yogurdu sade sevmeyenler icin idealdir
1lt yogurt icin ispanak ,biraz dere otu,semiz otu,birazcik kisnis.hepsinden birazcik yikayip cok ince kiyiyorsun.bir yumurta. yarim kase haslanmis princ bir yemek kasigi unu karistirip uzerine yogustu dokup cirpiyorsun.uzerine bi subardagi su ilave edip.yesilliyinide dokub.gur atesde pisiriyorsun.kesilmemesi icin hep karistirmak gerek.kkaynadikdan sonra birazcik tuz ilave edip ocakdan aliyoruz.isteyen icine kucuk kofteler veya nohut haslayip kata bilir.cok guzel oluyor.yazin soguk.kisin sicak iciliyor.

Ben bildiğin emayeye mayalıyorum haftada birde yeniliyorum işte.
Yahu bana şu an bile yemek yedirmek çok zor geliyo bazen dışarıdaysak öğün atlıyabiliyoruzda yani artık emmeyince napcam ben bilmiyorum ben hiç iyi bi anne diilim sanırım kızımla ilgilenmek bazen çok zor geliyo.

Bende bazen atlıyorum öğün bir de değişik şeyler yapmıyorum hiç hep standart yani. Yaptığım 5-6 çeşit çorba var döndürüp dolaştıeıp onu yapıyorum. Kahvaltı desen artık yemiyor diye sabah kendim ne yersem ucundan kıyısından oğlumada veriyorum bir de meyve işte hepsi bu

Bizim yediklerimizden ufak ufak yiyebilir artık zaten dert etmemek lazım bence.
Eninde sonunda yiycekler zorlamaya gerwk yok...

ay bende öyle azgını açmışken tepiyorum hemen dediğin gibi tadına ancak bakıyo yoksa açmıyo.bu arada bizimkine fena bozuldum.akşam köye gittik.eşimin teyzeleri bişiler yedirmeye giriştiler.ay bizimki kaşıktan hüüp hüüp diye çorbayı nasıl çekiyo, tarhana bildiğin.tavuk verdim bende agzına az hemn açtı.garezi bana heralde evde dedimbife her zamnki gibi insan gördü kudurdu adeta.çok fenalar ya şimdiden

ay kendime yapasım geldi heeee.yoğurt olan herseye bayılırımm.denicem bende inşallah

kız öyle deme.ızaman ben berbat bi anne oluyorum.öğün falan yok hiç.of bnde düşünüyorum bazen, büyücek okula gidicek, kahvaltısını sebzesini meyvesini eksik etmemek lazım.ben kendinde böyle bi ışık göremiyorum ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…