- 26 Mayıs 2015
- 4.989
- 5.513
- 33
Anam benim deli oğlum yoğurt yemiyo peynir yemiyo yumurtada yemiyo ben ne yapacam yaYoğurdu mu bebe bisküvisiyl yediriyorsun. Hiç aklıma gelmemişti valla :) canım yoğurdu günlük yapmak çok zor yaaa.ben sütü alıyorum küçük cam mama kavanozları var ya oğlum için tek seferlik olarak onlara uyutuyorum 3 tane falan
Seninkide uyuyo demi bana bi söyleyin benim çocuk tuhaf demi kader arkadaşım T ththt ve ben çekiyoruz acaba abartıyom mu desem ama aralıksız iki saat uyuyamıyorm bi saat bile uyumuyorm hatta çıldıracam artık senin kuzuya maşallah bu arada:)
Benimki de uyumuyor ana oğul oturduk bebe bisküvisi yiyoruzAnam benim deli oğlum yoğurt yemiyo peynir yemiyo yumurtada yemiyo ben ne yapacam yayoğurtun içine pekmezi dolduruyom öyle anca yiyo
sagol,canim.dr.a goturdum.surp verdi bogazi icin. pekmezde iciriyorum.kizilcik kurutmusdum.kaynatip suyunu iciriyorum.bakalim nasil olucak.amin canım hakımızda hayırlısı olsun inşallah.bebiş için de olsun valla hayırlısı ne diyim.ben olabilirliğini kaabullenmwye çalışıyorum galiba.olursa psikolojim hazır olsun haha :)
canım geçmiş olsun çok ya, ateşi yok Allahtan.Rabbim şifa versin.havalardan illaki etkileniyo çocuklar.dr a falan gittinmi.ilaç falan iyi gelirdi belki.ama boğazının yumuşaması için, suluğuna ıhlamur koyup içirebilirsin.ben öyle yapıyorum hep.bi nebzede olsa iyi gelir inşallah
evet:))tv.de saglik proqramlari izlemekden artik herkes doktor oldu:):)) kurt muu.sizin oralarda öyle mi derler duymamıştım hiç..bizimkide unuttu gitti
Seninkide uyuyor demi yazını okuyunca bana soruyorsun sandım gözlerim yerinden fırladı
sagol,canim. ogretmenim okul ders icin gerekli yazilardi.sagolsun kizim.9dan beri 10 kere kalkti bende artik basinda bekliyorum.Geçmiş olsun canım tam hastalık zamanı bizimkininde burnu akıyo bugüninşallah hemen geçer.
Bu arada ne yazısı?
Yapabileceğim bişi varsa yardım edebilirim.sagol,canim. ogretmenim okul ders icin gerekli yazilardi.sagolsun kizim.9dan beri 10 kere kalkti bende artik basinda bekliyorum.
sana yogurtlu bir corba tarifi veriyim.yogurdu sade sevmeyenler icin idealdirAnam benim deli oğlum yoğurt yemiyo peynir yemiyo yumurtada yemiyo ben ne yapacam yayoğurtun içine pekmezi dolduruyom öyle anca yiyo
tesekkur ederim.halletdim sayilir.Yapabileceğim bişi varsa yardım edebilirim.
Öğretmen diilim ama matematikçiyim biraz biraz öğretmen adayıyım bende
Ben bildiğin emayeye mayalıyorum haftada birde yeniliyorum işte.Yoğurdu mu bebe bisküvisiyl yediriyorsun. Hiç aklıma gelmemişti valla :) canım yoğurdu günlük yapmak çok zor yaaa.ben sütü alıyorum küçük cam mama kavanozları var ya oğlum için tek seferlik olarak onlara uyutuyorum 3 tane falan
Bende bazen atlıyorum öğün bir de değişik şeyler yapmıyorum hiç hep standart yani. Yaptığım 5-6 çeşit çorba var döndürüp dolaştıeıp onu yapıyorum. Kahvaltı desen artık yemiyor diye sabah kendim ne yersem ucundan kıyısından oğlumada veriyorum bir de meyve işte hepsi buBen bildiğin emayeye mayalıyorum haftada birde yeniliyorum işte.
Yahu bana şu an bile yemek yedirmek çok zor geliyo bazen dışarıdaysak öğün atlıyabiliyoruzda yani artık emmeyince napcam ben bilmiyorum ben hiç iyi bi anne diilim sanırım kızımla ilgilenmek bazen çok zor geliyo.
Bizim yediklerimizden ufak ufak yiyebilir artık zaten dert etmemek lazım bence.Bende bazen atlıyorum öğün bir de değişik şeyler yapmıyorum hiç hep standart yani. Yaptığım 5-6 çeşit çorba var döndürüp dolaştıeıp onu yapıyorum. Kahvaltı desen artık yemiyor diye sabah kendim ne yersem ucundan kıyısından oğlumada veriyorum bir de meyve işte hepsi bu
ay bende öyle azgını açmışken tepiyorum hemen dediğin gibi tadına ancak bakıyo yoksa açmıyo.bu arada bizimkine fena bozuldum.akşam köye gittik.eşimin teyzeleri bişiler yedirmeye giriştiler.ay bizimki kaşıktan hüüp hüüp diye çorbayı nasıl çekiyo, tarhana bildiğin.tavuk verdim bende agzına az hemn açtı.garezi bana heralde evde dedimN Nehir-derin2 hangisine cevap veriyim bilemedim ama ayıptır sölemesi uyuyo valla bizimki 10 u zor görür ama gece 3 e kadar saat başı uyanır.
Yoğurdu bebe bisküvisüyle dene gerçwkten o bayaa tatlı oluyo onuda yer bence ama pekmezli daha sağlıklıdır gerçi içine ekmek koy doyar iyce
Bizimki tadına bakıyo ama o tadına bakana kadat ölüyom kaşığı tutmak istiyo kafayı yana çeviriyo olmadı ağlıyo ağlayınca bende ağzına atıyorum bi kaşık hoşuna giderse yiyyo yoksa imkanı yok yediremiyorum.
Yumurtayıda minik minik önüne koyyom kendi yiyyo.
Akşam çorba yaptım içmedi içircem diye heeer yerini batırdım tadına bile bakmadı sonra pes ettim.
Kendi yediklerimden veriyorum canım tadımlık olarak zaten de az kalıyor gibi işteBizim yediklerimizden ufak ufak yiyebilir artık zaten dert etmemek lazım bence.
Eninde sonunda yiycekler zorlamaya gerwk yok...
ay kendime yapasım geldi heeee.yoğurt olan herseye bayılırımm.denicem bende inşallahsana yogurtlu bir corba tarifi veriyim.yogurdu sade sevmeyenler icin idealdir
1lt yogurt icin ispanak ,biraz dere otu,semiz otu,birazcik kisnis.hepsinden birazcik yikayip cok ince kiyiyorsun.bir yumurta. yarim kase haslanmis princ bir yemek kasigi unu karistirip uzerine yogustu dokup cirpiyorsun.uzerine bi subardagi su ilave edip.yesilliyinide dokub.gur atesde pisiriyorsun.kesilmemesi icin hep karistirmak gerek.kkaynadikdan sonra birazcik tuz ilave edip ocakdan aliyoruz.isteyen icine kucuk kofteler veya nohut haslayip kata bilir.cok guzel oluyor.yazin soguk.kisin sicak iciliyor.
kız öyle deme.ızaman ben berbat bi anne oluyorum.öğün falan yok hiç.of bnde düşünüyorum bazen, büyücek okula gidicek, kahvaltısını sebzesini meyvesini eksik etmemek lazım.ben kendinde böyle bi ışık göremiyorum yaBen bildiğin emayeye mayalıyorum haftada birde yeniliyorum işte.
Yahu bana şu an bile yemek yedirmek çok zor geliyo bazen dışarıdaysak öğün atlıyabiliyoruzda yani artık emmeyince napcam ben bilmiyorum ben hiç iyi bi anne diilim sanırım kızımla ilgilenmek bazen çok zor geliyo.