2014 Aralık Anneleri

A aysenur1298 aceace ben 2 çocukla napıcam yaa gece gece bunalıma soktunuz beni. Ağlarım şimdi. Önce ki akşam ağladım hatta ben iyi bir anne değilim oğlumla kaliteli zaman geçirmiyor diye. Eşim teselli etmeye çalıştı ama teselli cümlesi şuydu: olsun kaliteli zaman geçirmek için üzülüyorsun işte iyi bir anne olma yolundasın

İymiş seninki bizimki başka yerde yemiyo oyuna dalıyo şirinlik yapcam diye hiç bişi yemiyo.
Başkasının bebeğine yemek yedirme merakınada hastayım milletin benim kv de her gittiğimde bişiler tepiştirmeye çalışıyo çocuğun ağzına sanki biz aç bırakıyoz çocuğu ohh oda yemiyo akıllı kızım benim.
Bide susamış bu çocuuuuk yanmış bi su içir bi altını değiltir annesi hadi.
Mama diyo bi emzir çocuk zaten bi mama bi baba diyo normal sürekli mama demesi acıktığından değil diyorum ama nese amaaaaaan................

Kendi yediklerimden veriyorum canım tadımlık olarak zaten de az kalıyor gibi işte
O doyuyodur merak etme zaten minnacık mideleri var aç olsa yer hiç dert etme gerçekten ısrarda etmemek lazım yoksa yemekten soğuyo lar benim yiğenlerim hala masadan kaçmak isterler ablamın ısrarları yüzünden.
Aynen ne zor dimi kız Rabbim kolaylaştırsın onada alışcaz demekki baksana nerdeyse 1 senedir bi bebeğe bakabiliyoruz hepimiz Allahın izniyle yaparız ya baksana herkez yapıyo hiç çocuğunu Beslenmesiz okula gönderen anne gördünmü hiç bişi olmazsa bi elma bi ekmek atı veririz çantasına :)

Ayyyyy çok yazdım ben uyuyorum kızlar hayırlı geceler cümleten...

Bende ısrarla yedirmiyorum ama yemeyincede üzülüyorum :) hadi iyi geceler canım Allah rahatlık versin

Haha iymiş eşinde yani :)
Senin kadar iyi bi anne olamaz çünkü çocuğuna ençok ihtiyacı olan şeyi veriyosun oyun arkadaşını :)
Üstelik Rabbim sana sıkıntılarının bedelini misliyle verecek çok şanalısın.

valla sonuç o olcak heralde, hayalimdeki kendi ekmeğini kendisi yapan anneyken, sonunda mikrodakgada hazır pizza ısıtıyor olcam bu tembellikle.ayh en korktuğum sey.Allah korusun.hadi iiyi geceler sana canım.bizede nolduysa, particiler bile uyumuştur heralde.biz hala ayakta :))

[/QUOTE="aceace, post: 43328790, member: 667965"]Haha iymiş eşinde yani :)
Senin kadar iyi bi anne olamaz çünkü çocuğuna ençok ihtiyacı olan şeyi veriyosun oyun arkadaşını :)
Üstelik Rabbim sana sıkıntılarının bedelini misliyle verecek çok şanalısın.[/QUOTE]
Bu da güzel bir bakış açısı hiç böyle düşünmemiştim teşekkürler :)

aceace haklı canım. anne olunca insan bi şekilde herşeyi halledebiliyo.elimizden geleni yapıyoruz şükür.senide az çok tanıyorum artık.bence çok iyi bi annesin.yani forumdakiler öyleyiz bence.etrafımda ne anneler görüyorum valla

ay kendime yapasım geldi heeee.yoğurt olan herseye bayılırımm.denicem bende inşallah
aslinda biz kendimize yapiyoruz.kizim sevince artik onada yedirmeye basladim.birde ben artik kizima ozel bisey yapmiyorum.kendi yemeklerimizin tuzunu az koyuyorum.onada yediriyorum.ona ozel yaptiklarim hep cope atiliyordu.

aslinda biz kendimize yapiyoruz.kizim sevince artik onada yedirmeye basladim.birde ben artik kizima ozel bisey yapmiyorum.kendi yemeklerimizin tuzunu az koyuyorum.onada yediriyorum.ona ozel yaptiklarim hep cope atiliyordu.
gaynen canım ya, bende özel bişey yapmıyorum çok uzun zamandır.tuza dikkat ediyorum vs.ayy benim bıcırıgım minderden inerken önce ayaklarını koydu yere güyaabende nasıl yorulmuşsam enkaz gibi uyumuşum.yine belim koptu kopuxak.ha hayırlı sabahlar olsuunnn

Bizde birlikte yiyyoruz artık bence çocuklar salça ve domatesi seviyo öyle renlsiz tuzduz şeyleri benimkide yemiyo.
Büyüyo annesi maşşallah :))
Bizde kahvaltı yapmaya çalıştık iki lokma yumurta yedi o kadar burnu akıyo iyce grip olduk sanırım benimde bogazım yanıyo

gündüz biraz daha düzelir bence ama geceleri solunum yollaruna bi haller oluyo, yani ben bile her sabah boğazım genzim hastaymış gibi uyanıyorum.noluyosa gece oluyooh kafaltı faslı bitmiş bile,bizimki feci kaka yaptıgından ancak banyo yaptırdım.şimdi de yorgunluktan uyuma moduna geçti.sahi kızlar her kaka da ki yediğinde oluyo sadece, illaki pijaması badisi herşeyi bacagına kadar batıyo.yapıp da saatlerce üstünde tepinse ancak bu kadar olur.sizinde oluyomu acabaa

Bizde de oluyodu bezi büyütünce olmadı :)
Bez ya büyüktür ya küçük bide bebek gazlı olunca sırtına flan çıkıyo ona bi çare yok bulamadım ben arada oluyo bize yedine içtine soğuk almadığına dikkat edicez artık :)

bizimkinin poposu aeada biyerlerde kalmış ozamankızlar bu arada oğlum yemek yiyo.ayy dün köyde yedi dedim ya.yer sofrasında bildigin önünde tepsi yemişti.bende aynı havayı sağladım.beline de sofra beznin bağladım.zeytinle onla bunla oyalanırken istedigim herşeyden yedi.adamı sandalyede sıkıyomuşuz demekki ondan yemiyomuş.bakalım böyle gidicekmi.bu arada uzun kollu naylon önlükler varsa edinmem lazım

Ben ikea dan aldım 2 tane çok memnunum naylon diil ama içinede hemen suyu geçirmiyo çokda rahat oluyo yoksa kıyafet yetiştiremiyorum ben bu hanıma.

Bende ikeadan alfım canım gayet güxel 2liydi. E bebek te silikpn gibi olanlar var kullanmadım ama onlarda güzel görünüyor

Kızlar ikinci bebisimiz de erkekmis.. Bugün kontrole gittim tansiyonum biraz yüksek çıktı 13 e 5.. Gebeliginde tansiyon problemi yaşayan olmuş muydu?? İlkinde de son haftada olmuştu bebeğe zararı oluyo bu kadar erken olunca canım sıkıldı ama

Geçmiş olsun canım inşallah bir problem olmaz. Oğlanları da çiftliyoruz darısı kızın başına :)

Geçmiş olsun canım inşallah bir problem olmaz. Oğlanları da çiftliyoruz darısı kızın başına :)
Saol tatlimm ya insallah.. İkincileri de hayirlisiyla sag salim doğurup kucagimiza alirsak bi on yil kız erkek demem herhalde:) bu arada instagraminiz varsa bi sf buldum chloeandbeans ismi yanilmiyorsam ayy bunlar gencecik küçücük çocuklar ve altı çocukları var Avustralya da yaşıyorlarmış bebeklerin hepsi birbirinden güzel amaaa yazık ama bunlara valla sukrettim haline..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…