- 9 Ekim 2014
- 1.145
- 368
evet tatlımmm bizdede bi ara gacur gcur accayip sesler geliyodu.bende hep parmagımı dişlerinin arasına sokup yapma diyip unutmasını sağlamaya çalışıyodum.bi ara. yaptı baya şimdi yok şükür:)))Sevgili annişler birkaç gündür oğlumda yeni yeni huylar çıktı dişlerini gıcırdatıyor. Başınıza böyle birşey geldi mi
9da yat 11 de kalk.öyle bi bebek yoktur bence kız..bende hamilelikten malesef biley anlayamadım.doğum sonrası, doğumdan daha sıkıntılıymış hatta benimBenimde öyle kullanamadım ya bide eşim görevli yani of of bugün geçer mi ya sıfır uyku resmen milletin bebesi 9 da yatıp 11 de kalkıyomuş sabah böyleleride var isyan etmemek için tutuyorum kendime de yinede söyleniyorum bi insanın herşeyi mi zor olur doğum bebek bakma of of hamilelik hiç saymıyorum bile
Benim eşim yine yok o yüzden oy kullanamıyor bende gittim kullandım. İnşallah evlatlarımız için hayırlısı neyse o olur.. Allah yine de başımızdan eksik etmesin beylerimizibiz de gidemedik daha, ama çocuktan değil benim büyük nazlı bebeğim saolsun keyif yapma derdine düştükızlar bende eşimden mennunum zaten bi ondan memnunum.Allah razı olsun valla, ama evliliğin yükü sanki bizde.gerçi bide onların para kazanma derdi var.biz zaten evlilikle birlikte borca battığımızdan, en azından benim eşim büyük bişey başarmış oluyo kendince de bu arada annemle 2. bebek işini konuştum.sakın haaaaa dedi
Bizim üst dişlerimiz yeni çıkıyor daha demek ki ilk çıktığında yapıyorlar öyle geçici bişeydir inşallahevet tatlımmm bizdede bi ara gacur gcur accayip sesler geliyodu.bende hep parmagımı dişlerinin arasına sokup yapma diyip unutmasını sağlamaya çalışıyodum.bi ara. yaptı baya şimdi yok şükür:)))
kizimin ust disleri yeni ciktiginda yapiyordu.simdi unutdu gitdi.kv bu cocugun kurdumu var dislerini kicirdatiyor diyordu.Sevgili annişler birkaç gündür oğlumda yeni yeni huylar çıktı dişlerini gıcırdatıyor. Başınıza böyle birşey geldi mi
amin canım hakımızda hayırlısı olsun inşallah.bebiş için de olsun valla hayırlısı ne diyim.ben olabilirliğini kaabullenmwye çalışıyorum galiba.olursa psikolojim hazır olsun haha :)Benim eşim yine yok o yüzden oy kullanamıyor bende gittim kullandım. İnşallah evlatlarımız için hayırlısı neyse o olur.. Allah yine de başımızdan eksik etmesin beylerimizi
Ben senden yakında bir haber bekliyorum senin niyetinde var gibi 2.bebiş :)
Bizim üst dişlerimiz yeni çıkıyor daha demek ki ilk çıktığında yapıyorlar öyle geçici bişeydir inşallah
canım geçmiş olsun çok ya, ateşi yok Allahtan.Rabbim şifa versin.havalardan illaki etkileniyo çocuklar.dr a falan gittinmi.ilaç falan iyi gelirdi belki.ama boğazının yumuşaması için, suluğuna ıhlamur koyup içirebilirsin.ben öyle yapıyorum hep.bi nebzede olsa iyi gelir inşallahiyi aksamlar.kizim cok kotu hasta oldu.oksuruyor.burnu akiyor.sukur atesi yok.iki gundur sabaha kadar uyumadik.gun icindede hep agladi.on gundu araliksiz yagmur yagiyo.canim cok sikkin. bi sur yazim var vakit bulupda onlari yazamiyorum.
:)) kurt muu.sizin oralarda öyle mi derler duymamıştım hiç..bizimkide unuttu gittikizimin ust disleri yeni ciktiginda yapiyordu.simdi unutdu gitdi.kv bu cocugun kurdumu var dislerini kicirdatiyor diyordu.
Bende ondan korktum canım ama daha yeni çıktı üst dişleri sanırım biz geriden takip ediyoruz :)kizimin ust disleri yeni ciktiginda yapiyordu.simdi unutdu gitdi.kv bu cocugun kurdumu var dislerini kicirdatiyor diyordu.
Hayırlısı tabii canım. Allah gönlüne göre versin :)amin canım hakımızda hayırlısı olsun inşallah.bebiş için de olsun valla hayırlısı ne diyim.ben olabilirliğini kaabullenmwye çalışıyorum galiba.olursa psikolojim hazır olsun haha :)
canım geçmiş olsun çok ya, ateşi yok Allahtan.Rabbim şifa versin.havalardan illaki etkileniyo çocuklar.dr a falan gittinmi.ilaç falan iyi gelirdi belki.ama boğazının yumuşaması için, suluğuna ıhlamur koyup içirebilirsin.ben öyle yapıyorum hep.bi nebzede olsa iyi gelir inşallah
Kızz netten araştırınca diş gıcırdatma direk kurt belirtisi olarak çıkıyor:)) kurt muu.sizin oralarda öyle mi derler duymamıştım hiç..bizimkide unuttu gitti
Geçmiş olsun canım. Allah şifa versin meleğineiyi aksamlar.kizim cok kotu hasta oldu.oksuruyor.burnu akiyor.sukur atesi yok.iki gundur sabaha kadar uyumadik.gun icindede hep agladi.on gundu araliksiz yagmur yagiyo.canim cok sikkin. bi sur yazim var vakit bulupda onlari yazamiyorum.
Ay çok güldüm kurt aramana...Bende ondan korktum canım ama daha yeni çıktı üst dişleri sanırım biz geriden takip ediyoruz :)
Hayırlısı tabii canım. Allah gönlüne göre versin :)
Kızz netten araştırınca diş gıcırdatma direk kurt belirtisi olarak çıkıyorçocuğun kakasını mıncıklayıp durdum bugün
kıız inanmıyoorum hiç duymadım valla.ay ama ne alaka ya.çok ilginç :)) hemen okuyım bende merak ettim :)))Bende ondan korktum canım ama daha yeni çıktı üst dişleri sanırım biz geriden takip ediyoruz :)
Hayırlısı tabii canım. Allah gönlüne göre versin :)
Kızz netten araştırınca diş gıcırdatma direk kurt belirtisi olarak çıkıyorçocuğun kakasını mıncıklayıp durdum bugün
Geçmiş olsun canım tam hastalık zamanı bizimkininde burnu akıyo bugüniyi aksamlar.kizim cok kotu hasta oldu.oksuruyor.burnu akiyor.sukur atesi yok.iki gundur sabaha kadar uyumadik.gun icindede hep agladi.on gundu araliksiz yagmur yagiyo.canim cok sikkin. bi sur yazim var vakit bulupda onlari yazamiyorum.
Ya napiim ana yüreği :) ayy ben çok tiksinirim böyle şeylerden normalde hatta bazen oğlumun altını açarken bile içim kalkıyor zor temizliyorum ama korktum işte..Ay çok güldüm kurt aramana...
Merak etme o kendini göstetir :) bende cocukken olmuştu ondan hatırlıyorum.
Bizimkininde yeni çıkıyo üst dişleri...
Bende bugğn öğrendim bacım. Bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp dedim nette derin bir araştırma yaptımkıız inanmıyoorum hiç duymadım valla.ay ama ne alaka ya.çok ilginç :)) hemen okuyım bende merak ettim :)))
Valla kesin öyle yaptı. Biz N Nehir-derin2 ile ben M minigim34 ü dışlamalıyız bence :)bencede baba kız uyuyoken annesi dayanamayıp kıvrılmıştır yanlarına :))))
Geçen akşam oğlumun bezinde boncuk boncuk bişeyler var nasıl korktum anlatamam. Yaptığım laboratuvar çalışmalarından sonra onların üzüm olduğunu oğlumun sadece yarısını ısırıp yuttuğunu farkettimAklıma yeni geldi bizimki ilk muz yediğinde kakasında iplik iplik bişiler çıkmıştı halada olur gerçi bende o zaman çok korkmuştum.
Üstelik muzuda benden habersiz kv yedirmişti 3 gün araştırdım bu ne diye sonunda itiraf etmişlerdi.
Ben hiç zeytin yedirmiyorum oğluma ya yarından itibarn başlayıp yedireyim bende. Fındık ceviz falan yediriyor musunuz kızlar
Ben öğlen yoğurduna katıyorum bazen fındık fıstık bazende fındık ezmesiBen
Ben hiç zeytin yedirmiyorum oğluma ya yarından itibarn başlayıp yedireyim bende. Fındık ceviz falan yediriyor musunuz kızlar
Yoğurdu mu bebe bisküvisiyl yediriyorsun. Hiç aklıma gelmemişti valla :) canım yoğurdu günlük yapmak çok zor yaaa.ben sütü alıyorum küçük cam mama kavanozları var ya oğlum için tek seferlik olarak onlara uyutuyorum 3 tane falanBen öğlen yoğurduna katıyorum bazen fındık fıstık bazende fındık ezmesiüşeniyom valla ne yalan söleyim hazırlamaya.
Bide yoğurdu artık günlük değil haftalık hazırlıyorum bazende bebe bisküvisüyle yediriyorum.