2014 Aralık Anneleri

Iyyy benim ki de 1 haftadır yapmaya başladı onu hemde yemek yerken yapıyor :KK43: bu çocuklar birbirleriyle haberleşiyorlar heralde bu gece huysuzluk yapalım yada ben yeni bi hareket öğrendim sende yap falan diye heralde :KK70:

Haha dimi
Kızlar varya halinize şükredin benim koca daha bilgisayar başunda oyun oynuyo çocuk gibi ya deliricem.
Yarında balığa gidiyim diyo bu havada delimi ne.
Nese ben uyuyom artık bizim kız mesaiye erken başlıyo hiç affetmez en geç 8 de ayakta.

Haha dimi
Kızlar varya halinize şükredin benim koca daha bilgisayar başunda oyun oynuyo çocuk gibi ya deliricem.
Yarında balığa gidiyim diyo bu havada delimi ne.
Nese ben uyuyom artık bizim kız mesaiye erken başlıyo hiç affetmez en geç 8 de ayakta.
İyi geceler canım Allah rahatlık versin sana da prensese de.. Ben sallamaya devam :)

C

Canım ben köpüklü olandan kullandım bebek çooook rahat oluyo üzerinde bide oturmaya başlayınca onu követe serip üzerine oturttum çünkü küvette kayıyodu ama onu makinada yıkayamıyosun son zamanlardada köpükleri dışına çıkmaya başlamıştı.
Teşekkür ederim. :KK66:

O kadar detaya takılma canım insam heyecanlı oluyo tabi file al kullanırsın zaten 4 5 aylık olunca kucağına alırsın birlikte duş yaparsınz bebişle ben öyle yaptım yaza denk geliyoya o fileyide her banyodan sonra makinede yıkadım ben sıkntı olmaz
Çok doğru söylüyorsun. Ama insan acemi olunca en ufak bir ayrıntıda bile doğrusunu yapmak istiyor. :KK66:

Çok doğru söylüyorsun. Ama insan acemi olunca en ufak bir ayrıntıda bile doğrusunu yapmak istiyor. :KK66:
Sana dediğime bakma bende öyleydim çok pimpirikli herşeyi en ince detayına kadar yaptm çoğunu kullanmadık bile:) sadce tavsiyem şuan 0 3 aylık aldığın kıyafetler büyük gelecek ucuz hastane çıkışları varya 5 li falan onlardan al iki takım falan bebiş küçük oluyo ben doğumdan 5 gün sonra alışverişe çıktım tekrar:)

Sana dediğime bakma bende öyleydim çok pimpirikli herşeyi en ince detayına kadar yaptm çoğunu kullanmadık bile:) sadce tavsiyem şuan 0 3 aylık aldığın kıyafetler büyük gelecek ucuz hastane çıkışları varya 5 li falan onlardan al iki takım falan bebiş küçük oluyo ben doğumdan 5 gün sonra alışverişe çıktım tekrar:)
Dün hastane çantamı hazırladım. Hastane çıkışları gözüme çok büyük geldi. Ben de yeni kıyafet mi alsam diye düşündüm. :KK66:
Büyük gelirse de bol bol giysin dedim. Çok çabuk büyüdükleri için herkes fazla kıyafet almamamı önerdi. Yine de kararsız kaldım.

Bir sorum olacak. Şu iç zıbın dedikleri düz, beyaz, önden açılıp kapanan parçadan kaç tane lazım? Göbeği düşene kadar sanırım ondan lazım.

Dün hastane çantamı hazırladım. Hastane çıkışları gözüme çok büyük geldi. Ben de yeni kıyafet mi alsam diye düşündüm. :KK66:
Büyük gelirse de bol bol giysin dedim. Çok çabuk büyüdükleri için herkes fazla kıyafet almamamı önerdi. Yine de kararsız kaldım.

Bir sorum olacak. Şu iç zıbın dedikleri düz, beyaz, önden açılıp kapanan parçadan kaç tane lazım? Göbeği düşene kadar sanırım ondan lazım.
Öyle bianda büyümüyo bide sen kışın doğum yapacamsın eşyalar kurumayacak bende o hastane çıkışları iyi 18 20 lira olması lazım iki 3 tane olsa işini görür en aşağı 20 gün giydirirsin, kendinede birsürü pijama koy bana çok lazım oldu süslü püslü koymuşum kanamam çoktu normal yapmıştım rezil oldum yani onu öneririrm bu arada o içlik ben hiç kullanmadım heralde hastanr çıkışı içindeki yeter ben zıbın giydirdim göbek düşrne kadarda

T ththt cim başın saolsun Allah mekanını cennet etsin.
Bizimkide çok ağlayınca şöle bi dövesim geliyo evireeee çevireeee amaaaa tabikide hiç bişi yapmıyorum onun o hali çok kötü :KK43: kıyamam sımsıkı sarıl bak sususar o inşallah.

Biz bugün mevlüt okuttuk kızıma doğduğundan beri ailevi sıkıntılardan dolayı bişi yapamamıştık bu gün kayın validen okuttu Allah razı olsun sadece onların taraf 40 kişi vardı çocuklar hariç :) her kapının arkasından biri çıkıyodu her yer tıka tıka dolu :)
Maşşallah 1 kuzudan geriye hiiiç bişi kalmadı :p sabahdan beri yorulduk hepimiz bide accayip hastaydım 2 gündür ateşim 38 39 flandı ama Rabbim güç veriyo demekki 2 parolla iyi oldum valla :)
Kızıma 2 sene yetecek kadar kıyafet geldi velhasıl haşlığı altını cabası :))
oh oh ne güzel ciciler geldi desene; Allah kabul etsin canım.bende mevlüdü geç okutmuştum.en azından ben toparlanmıştım iyi olmuştu valla:)
T ththt N Nehir-derin2 canlarım sizin canavarları bi geliyimde ben pataklıyım :) ama sizde bize gelceniz:KK70: yormasınlar bizi bu kadar ya.valla sabah sabah benim de sinirlerimi eşim zıplattı saolsun.telefon elinden düşmedi sabah sabah facede geziyo, çocuk oyun istiyo resmen; hiiç.bende pimajaması hep kaka olmuştu onları çitiliyodum.bi geldim tv açmış hemen.bide bana yok tv izletmicez bilmem ne deyip duruyodu.zaten 1 tatil gününde de köye gitme planları varmış beraber, bunuda duydum iyce dellendim.ya bigünde gel bişey yapalım de diyorum.söyle bapalım diyo :KK53:işin komiği yapabilceğimiz en aksiyonlu şey çay bahçesine gitmek heralde pofffffffff:KK51:

En az 5 tane al canım göbeği düşene kadar kullanıyorsun çok iyi oluyor zıbın zorluyor hemşireler önermiyor zıbını göbek düşmeden.birde zaten ilk zamanlar çok kirleniyor hele birde erkekse bebek yukarı doğru çiş yapabiliyorve batıyor üst kısmı.altını açıyorsun birden çiş yapıyor istem dışı.oy ne günlerdi elime çişde yaptı kakada sürekli çamaşır yıka ütüle geçti ömrüm.herşeye hazırlıklı ol yani

oh oh ne güzel ciciler geldi desene; Allah kabul etsin canım.bende mevlüdü geç okutmuştum.en azından ben toparlanmıştım iyi olmuştu valla:)
T ththt N Nehir-derin2 canlarım sizin canavarları bi geliyimde ben pataklıyım :) ama sizde bize gelceniz:KK70: yormasınlar bizi bu kadar ya.valla sabah sabah benim de sinirlerimi eşim zıplattı saolsun.telefon elinden düşmedi sabah sabah facede geziyo, çocuk oyun istiyo resmen; hiiç.bende pimajaması hep kaka olmuştu onları çitiliyodum.bi geldim tv açmış hemen.bide bana yok tv izletmicez bilmem ne deyip duruyodu.zaten 1 tatil gününde de köye gitme planları varmış beraber, bunuda duydum iyce dellendim.ya bigünde gel bişey yapalım de diyorum.söyle bapalım diyo :KK53:işin komiği yapabilceğimiz en aksiyonlu şey çay bahçesine gitmek heralde pofffffffff:KK51:
Erkekler niye baksınlar mantığıyla yaşıyolar benimkide aynı alır eline telefonu acar tv oğlanın önüne oyuncak koyar yanında oturur falan aman ya evlilikte zor geliyo bazen hay aklıma diyorum öyle diyen var mı sevgiliykende gün sayardım evlenmek için :)

N Nehir-derin2 yazık bize yaa :KK43: A aysenur1298 gel kız patakla şu tosbaaaları :KK70: oy kullanmaya bile gidemedim daha öğleden sonraya kaldı :KK43:
Benimde öyle kullanamadım ya bide eşim görevli yani of of bugün geçer mi ya sıfır uyku resmen milletin bebesi 9 da yatıp 11 de kalkıyomuş sabah böyleleride var isyan etmemek için tutuyorum kendime de yinede söyleniyorum bi insanın herşeyi mi zor olur doğum bebek bakma of of hamilelik hiç saymıyorum bile

Erkekler niye baksınlar mantığıyla yaşıyolar benimkide aynı alır eline telefonu acar tv oğlanın önüne oyuncak koyar yanında oturur falan aman ya evlilikte zor geliyo bazen hay aklıma diyorum öyle diyen var mı sevgiliykende gün sayardım evlenmek için :)
Benim eşimde tabletten candy crush açıp al oğlum sana oyun açtım diyor :KK70: ben evlenmeden önceki hallerimi düşünüyorum da ne kadar salakmışım yaaa :KK70: adamın başının etini yerdim biz ne zaman evleneceğiz diye eşimden memnunum ama açıkçası şu an pişmanım şimdi ki aklım olsa eşimden ayrılmazdım ama 30umdan öncede evlenmezdim.

Benim eşimde tabletten candy crush açıp al oğlum sana oyun açtım diyor :KK70: ben evlenmeden önceki hallerimi düşünüyorum da ne kadar salakmışım yaaa :KK70: adamın başının etini yerdim biz ne zaman evleneceğiz diye eşimden memnunum ama açıkçası şu an pişmanım şimdi ki aklım olsa eşimden ayrılmazdım ama 30umdan öncede evlenmezdim.
Bende aynı öyle düşünüyorm ya eşimden yana skıntı yok ama evlilik zor geliyo evlendiğimde 22 dim hay aklıma diyesim geliyo ki biz görücü usulü oldu babam istemiyodu daha küçüksün yeni çalışcaksın hayatını yaşa diye yook ben isterim dedim babamın haberi yok ama biz önceden tanışmıştık:) ya bide tanıştım 5 gün sonra sınavım açıklandı ve memur oldum 5 gün sonra olsaydı belki istenezdim ne şanslısın diyorm eşime kandırdı beni:)

Bende aynı öyle düşünüyorm ya eşimden yana skıntı yok ama evlilik zor geliyo evlendiğimde 22 dim hay aklıma diyesim geliyo ki biz görücü usulü oldu babam istemiyodu daha küçüksün yeni çalışcaksın hayatını yaşa diye yook ben isterim dedim babamın haberi yok ama biz önceden tanışmıştık:) ya bide tanıştım 5 gün sonra sınavım açıklandı ve memur oldum 5 gün sonra olsaydı belki istenezdim ne şanslısın diyorm eşime kandırdı beni:)
Ahahahh valla kandırmış seni :KK70: uzun ilişkide çok zor oluyor ya biz 5 yıldır birlikteydik zaten evlendiğimizde bikaç sene daha evlenmeseydik problemler çoğalır diye düşündük öyle düşünen aklıma edeyim diyorum bazen :KK70:

Sevgili annişler birkaç gündür oğlumda yeni yeni huylar çıktı dişlerini gıcırdatıyor. Başınıza böyle birşey geldi mi

N Nehir-derin2 yazık bize yaa :KK43: A aysenur1298 gel kız patakla şu tosbaaaları :KK70: oy kullanmaya bile gidemedim daha öğleden sonraya kaldı :KK43:
biz de gidemedik daha, ama çocuktan değil benim büyük nazlı bebeğim saolsun keyif yapma derdine düştü:KK11: kızlar bende eşimden mennunum zaten bi ondan memnunum.Allah razı olsun valla, ama evliliğin yükü sanki bizde.gerçi bide onların para kazanma derdi var.biz zaten evlilikle birlikte borca battığımızdan, en azından benim eşim büyük bişey başarmış oluyo kendince de:KK52:bu arada annemle 2. bebek işini konuştum.sakın haaaaa dedi:KK76::KK76:

X