- 24 Mayıs 2015
- 2.246
- 1.665
File kullanışlı çok rahat oluyor canım.zaten içi köpüklü oluyor filenin bebeği üzerine rahatça yatırıp yıkayabilirsin.tavsiye ederim kullanan biri olarakTecrübeli anneler merhaba
Ben de inşallah 2015 aralık annesi olacağım. Bebeğinizi yıkarken küvette file mi kullanıyorsunuz? Bazıları filenin kullanışsız olduğunu file yerine sünger kullanmayı önerdiler. Sünger daha çabuk bakteri üretir diye, file bana daha mantıklı geldi. Fakat kullanışlı olur mu bilemedim.
Hepinize, bebeklerinizi sağlıkla büyütmenizi diliyorum.
canım nasıl oldunuz ya,yeni gördüm.huysuzlanma dönemine mi girdiler naptılar bilmemki.ama ishalde karnında ağrı yapabilir canım.illaki etkilemiştir bence bide muz yediyse hemde yarım helal valla.bizimki cidden abartmıyorum hiçbişeyYa kızlar ben artık sinir hastası olacağım şimdi elimden bir kaza çıkacak. Sabahtan beri bir lokma birşey yediremedim. Babası zorla yarım muz yedirebilmiş. Ne uyuyor ne susuyor ne yapacağım bilmiyorum..
Söylemeyi unuttum ishal oldu 2 gündür. Ondan huysuz olabilir mi
canım Allah hayırlısıyla öpmeyi koklamayı nasip etsin inşallah:) herkesin tecrübe ettiği düşüncesi farklıdır illaki, ben file aldım ama kullanmadım hiç.zaten suya alışık oldklarından anne karnında yani, o havayı hissetsin diye kuvette suyun içinde yıkadım.sakin sakin korkutmadan yıkadıgımda hatta kulaklarını bile sokuyodum.youtube dan bebek yıkama diye vidyodan bakarak yıkamıştım.tek başıma oldugumdan.ama tavsiyem filesiz yıkarsan, yanında biri olsun.malum balık gibi kayıyolar :) Allaha emanetTecrübeli anneler merhaba
Ben de inşallah 2015 aralık annesi olacağım. Bebeğinizi yıkarken küvette file mi kullanıyorsunuz? Bazıları filenin kullanışsız olduğunu file yerine sünger kullanmayı önerdiler. Sünger daha çabuk bakteri üretir diye, file bana daha mantıklı geldi. Fakat kullanışlı olur mu bilemedim.
Hepinize, bebeklerinizi sağlıkla büyütmenizi diliyorum.
Canım ishal diye babası zorla sıkıştırmış ağzınacanım nasıl oldunuz ya,yeni gördüm.huysuzlanma dönemine mi girdiler naptılar bilmemki.ama ishalde karnında ağrı yapabilir canım.illaki etkilemiştir bence bide muz yediyse hemde yarım helal valla.bizimki cidden abartmıyorum hiçbişey
canım Allah hayırlısıyla öpmeyi koklamayı nasip etsin inşallah:) herkesin tecrübe ettiği düşüncesi farklıdır illaki, ben file aldım ama kullanmadım hiç.zaten suya alışık oldklarından anne karnında yani, o havayı hissetsin diye kuvette suyun içinde yıkadım.sakin sakin korkutmadan yıkadıgımda hatta kulaklarını bile sokuyodum.youtube dan bebek yıkama diye vidyodan bakarak yıkamıştım.tek başıma oldugumdan.ama tavsiyem filesiz yıkarsan, yanında biri olsun.malum balık gibi kayıyolar :) Allaha emanet
Kıyamam kuzuma oda hasta annesi be yapsın hava değişimi biz bile kaldıramıyoruz o ne yapsın o kadar yol gitti bunu düşün rahatlarsıYa kızlar ben artık sinir hastası olacağım şimdi elimden bir kaza çıkacak. Sabahtan beri bir lokma birşey yediremedim. Babası zorla yarım muz yedirebilmiş. Ne uyuyor ne susuyor ne yapacağım bilmiyorum..
Söylemeyi unuttum ishal oldu 2 gündür. Ondan huysuz olabilir mi
K keinetraene teşekkür ederim. Köpüklü olan fileler sanki bebeği rahatsız eder gibi gelmişti. O yüzden köpüksüz file düşünmüştüm. Kullanan birinin önerisi iyi oluyor.File kullanışlı çok rahat oluyor canım.zaten içi köpüklü oluyor filenin bebeği üzerine rahatça yatırıp yıkayabilirsin.tavsiye ederim kullanan biri olarak
A aysenur1298 teşekkür ederim. Evet çok haklısın. Herkesin düşüncesi farklı oluyor.canım nasıl oldunuz ya,yeni gördüm.huysuzlanma dönemine mi girdiler naptılar bilmemki.ama ishalde karnında ağrı yapabilir canım.illaki etkilemiştir bence bide muz yediyse hemde yarım helal valla.bizimki cidden abartmıyorum hiçbişey
canım Allah hayırlısıyla öpmeyi koklamayı nasip etsin inşallah:) herkesin tecrübe ettiği düşüncesi farklıdır illaki, ben file aldım ama kullanmadım hiç.zaten suya alışık oldklarından anne karnında yani, o havayı hissetsin diye kuvette suyun içinde yıkadım.sakin sakin korkutmadan yıkadıgımda hatta kulaklarını bile sokuyodum.youtube dan bebek yıkama diye vidyodan bakarak yıkamıştım.tek başıma oldugumdan.ama tavsiyem filesiz yıkarsan, yanında biri olsun.malum balık gibi kayıyolar :) Allaha emanet
Benimkide yemiyo şöyle böyle işte emiyolarya bize güveniyolarCanım ishal diye babası zorla sıkıştırmış ağzınamuz iyi gelir diye.. Karnında ağrı varmış sanırım çünkü gaz çıkardı baya sonra rahatladı şimdi oturuyor iyi ama ne versem yemiyor. Sanırım 5.diş geldi gelecek ondan yapıyor
O kadar detaya takılma canım insam heyecanlı oluyo tabi file al kullanırsın zaten 4 5 aylık olunca kucağına alırsın birlikte duş yaparsınz bebişle ben öyle yaptım yaza denk geliyoya o fileyide her banyodan sonra makinede yıkadım ben sıkntı olmazK keinetraene teşekkür ederim. Köpüklü olan fileler sanki bebeği rahatsız eder gibi gelmişti. O yüzden köpüksüz file düşünmüştüm. Kullanan birinin önerisi iyi oluyor.
A aysenur1298 teşekkür ederim. Evet çok haklısın. Herkesin düşüncesi farklı oluyor.
Canım ben köpüklü olandan kullandım bebek çooook rahat oluyo üzerinde bide oturmaya başlayınca onu követe serip üzerine oturttum çünkü küvette kayıyodu ama onu makinada yıkayamıyosun son zamanlardada köpükleri dışına çıkmaya başlamıştı.K keinetraene teşekkür ederim. Köpüklü olan fileler sanki bebeği rahatsız eder gibi gelmişti. O yüzden köpüksüz file düşünmüştüm. Kullanan birinin önerisi iyi oluyor.
A aysenur1298 teşekkür ederim. Evet çok haklısın. Herkesin düşüncesi farklı oluyor.
Allah sabır versin canım hepsi öyle akıl vermeye gelince iyler ama icraat yok.Artık bıktım ya valla bu ne hayatımızın içine ettiler ne uyku ne gezme insanlıktan çıktım ben ya bi çocuk bu kadar mı eziyetli olur anlamıyorum kafayı yiyecem her 10 dk bi kalkıyo ayağımda sallıyorm emmiyoda sinirim tepemde bi büyüseydi bide eşimle kavga ettik niye ağlıyo diye geldi bıktım hiç bişeyi yok dedim vardır bişeyi dişi falan çıkıyodur keyiften ağlamıyodur gibi bişey söyledi bıraksan yarım saat bakamaz mızmızlanınca bide akıl veriyo
Valla bosuna denmiyomuş sende ayaktasın seninkide mi uyutmuyo bıktım valla uykuya hasret yaşıyorum bide bi ağlıyo yıkıyo ortalığı ben mülayim falan olamam heralde sinir hastası olacam:) ağrı kesici verdim şimdi sallıyorum inş uyurAllah sabır versin canım hepsi öyle akıl vermeye gelince iyler ama icraat yok.
Boşuna cennet anaların ayakları altına serilmiyo sabretcez böle mecbur.
Nasıl törpülüyo ama adamı minnacık bebek dimi büyüdüklerinde eski hallerimizden eser kalmıycak ya yumuşacık mülayim insanlar olcaz yada sinir hastası :)
Amin canım Allah uzun ömür versin de bazen sinirleniyoruz işte. Bazen eşime diyorum ki bebek olmakta zor. Konuşamıyorsun derdini anlatamıyorsun bazen saatlerce b.kun içinde kalıyorsunBenimki uyuya valla benim uykum yok niyeyse çokda yorgunum aslında. N Nehir-derin2 yarım saate kalmaz uyur heralde ağrıkesiciyle yazık ya bi sıkıntısı vardır belki minik kuzunun
Ablam aynı ağrıkesiciyi sürekli kullanma 2 marka al bi birini bi birini kullan yoksa çocugun bünyesi alışıyo demişti bizde öyle kullanıyoruz bilgin olsun.
T ththt ağladığını görünce oda ağlıyomu.
Bizinki ağlıyo hemen.
Derdini anlıyan kimse yok düşünsene derdini bile anlatamadığını ne kadar çaresizler ve nerdeyse her türlü bize muhtaçlarRabbim uzuuun ömür versin hepsine bizleride başlarından ayırmasın inş.
Amin canım Allah uzun ömür versin de bazen sinirleniyoruz işte. Bazen eşime diyorum ki bebek olmakta zor. Konuşamıyorsun derdini anlatamıyorsun bazen saatlerce b.kun içinde kalıyorsunaslında hepsi Allahın bize birer emaneti. Benim ki benim ağladığımı görünce genelde tatlı tatlı bakıp gülüyor
Iyyy benim ki de 1 haftadır yapmaya başladı onu hemde yemek yerken yapıyorAyyy ne tatlıı kuzuuuum
Bizimkide uyandı bu arada anne memme diye anne kelimesini bitek bu şekilde kullanıyo hanım :)
Bide bu ara sürekli puff yapıyo tükürük saçıyo her yere çok şirin oluyo ama her yeri batıyo sürekli.