2014 Aralık Anneleri

Bugün o kadar çok üzdü ki oğlum beni. Hala uyumadı. Sabahtan beri ağlama sesleri kulağımda yankılanıyor en sonunda beni de ağlatmayı başardı
Bi ben değilmişim. O kadar zor uyuttum ki göğüslerim kopacak yerinden. Ve çok huysuz mutlu olamıyor iki gündür eziyet bana

Artık seninle dertleşe dertleşe büyütürüm burada. Aç açın halinden anlar Hesabı bizimki. Cinsiyet belli oldu mı sizin?
Canım een son 1 ekimde gitmiştim ben zaten geç yumurtlama olmuş o yüzden emin olamıyorum bir sonraki gelişinde bakalım cinsiyete dedi. Bende bizim bi tercihimiz yok ama sanki erkek gibi dedim. Ne yalan söyleyeyim bende erkek gibi gördüm ama yüzde yüz diyemem dedi. Aslında şimdiye belli olmuştur ama sağlık ocapına randevum var orda kan tahlili yaptırıp öyle gitmek istiyorum doktora kısmetse. Ben senin adına çok sevindim biliyor musun inşallah biz bu meleklere çok güzel bakacağız sen hiç merak etme. Dağına göre kar demişler bu bebekler bize nasip oldupuna göre vardır bir hikmeti
Bi ben değilmişim. O kadar zor uyuttum ki göğüslerim kopacak yerinden. Ve çok huysuz mutlu olamıyor iki gündür eziyet bana
Hiç bir günü bir gününü tutmuyor ya bugün mahvetti beni

susayaci T ththt kızlar bizimkide aynı ya tüm gün mızmız hiçbişeyden memnun değil o ağladıkca bende ağlıyorum bi annelik bu kadar zor mu geçer millet nası büyütüyo bizimkiler mi çok nazlı anlamıyorum şimdi bile kırk kere uyandı ağlayıp duruyo

Ay kızlar bugün o kadar mutluyum ki anlatamam allahıma binlerce kez şükürler olsun kızım akşam bir yattı sabaha kadar uyanmadı babası işe giderken kalktı yarım saat durduk sonra tekrar yattık yeni kalktık aşağıda bir teyzemiz oturuyor kadın 2 gündür gelip okuyor 3 gün okuyayım dedi ondan sonra sakinledi yavrum tabi üst damaklarımızda öyle bir şişmişki bugün yarın çıkarır o dişleride inşallah böyle devam eder eski uyku duzenimiz gibi allahım bozmasın

M minigim34 maşallah canım tü tü tü nazarlardan uzak olsun. Belli aralıklarla okutmak lazım aslında bebeklerimizi çok çabuk nazar değiyor bende sabah farkettim üst dişi patlamış tırtıklı cipsim benim :) sanırım bizim dünkü huysuzluğumuzun sebebi buymuş

Kızlar ya bütün dişlerde böyle mi olacaak böyle giderse ben doğum yaptıktan sonra bile devam edecek bu huysuzluklar o zaman.
N Nehir-derin2 canım valla herkesin çocuğu böyle değil ya piyango bize vurmuş bence :) inşallah benim ikincisi biraz uslu olsa keşke kolik molik olmasa

Azı dişler daha kötüymüş canım onlar daha ağrılı oluyormuş öyle diyorlar yani inşallah ikincisi uslu olur üzmez yormaz seni

M minigim34 hiç umudum yok canım oğlum da benim ve eşimin karışımı resmen o yüzden umutsuz vakayız yani..
Bu soğukta sinek nerden gelmiş. Sizin oralar soğuk değil mi yaa

M minigim34 hiç umudum yok canım oğlum da benim ve eşimin karışımı resmen o yüzden umutsuz vakayız yani..
Bu soğukta sinek nerden gelmiş. Sizin oralar soğuk değil mi yaa
Bilmiyorum canım ya soğuktan mı kaçtılar ne olduysa mutfağın camını açmıştım sabah ordan girdi herhalde tablet taktım fişe ama kar etmiyor akşam gelirken eşime soylıyıımde sprey olanlarından alsın

Hiç sevmiyorum böcek sinek vb haşereleri.. Hatta ilacını bile görsem tüylerim diken diken oluyor

Hiç sevmiyorum böcek sinek vb haşereleri.. Hatta ilacını bile görsem tüylerim diken diken oluyor
Bende hiç sevmem böcek gece falan görsem eşimi kaldırırım hamileyken gece wc ye giderken bir gün adımı atmamla ben basayım bir böceğe çatırt diye bi ses çıktı ayağıms bakmıyorum bile ayağımı nasıl yere surtuyorum yıkadım ayağımı falan ama o gece hiç uyuyamadım o boceğin çıtırt sesi kulaklarımda çınladı

Ahahah ayy canım bende çok tiksiniyorum ya eski oturduğum evde hiç olmuyordu. Bu evde 1 senedir oturuyoruz. Kışın burdada hiç olmadı ama yaz başında akşam 9 gibi eve geldim evde böcek var eşimde yoktu nasıl ağlıyorum eşimi aradım nolur taşınalım bu evden ben hemen ev bakıyorum diye eşim gülme krizine girdi en son hadi kapatıyorum çocuğuda kendine benzetme sakın dedi şimdide eve ilaçlama yapmayı düşünüyoruz bayadır böcek görmedim ama içim hiç rahat değil. Yorgunluktan ölsemde mutfakta falan hiç bişey bırakamıyorum korkudan böcek gelir diye

Bende bırakmıyorum eşim.ilaçlıyor benimde canım kapı aralarına falan ilaç sıktı bu sene görmedim hiç kızıma gittin a101 den nevresim aldım indirimdeymiş

Bende bırakmıyorum eşim.ilaçlıyor benimde canım kapı aralarına falan ilaç sıktı bu sene görmedim hiç kızıma gittin a101 den nevresim aldım indirimdeymiş
Bebek nevresimi mi canım. Bende bugün oğluma aldım ama ben büyük tek kişilik aldım yatağı büyük diye. Beşik için 4 tane var bebek boy nevresim takımı bunlar 2.yede yeter heralde :)

Kızlar giremedim bugün özledim sizi:) M minigim34 kızından yana şanslısın maşallah benimki bugüne kadar 2 saatten fazla uyumadı aralıksız bu gecede burnumdan getirdi yarım saat arayla uyanıyo çocuk sinir oluyorum ya hep böyleydi diş falan değil dr huy dedi dişi çıktı bugün ama yine aynı devam beni üzmeye valla piyango bizimkiler canım hayırlısı artık inş senin ikinciye T ththt :) o değilde benden mutlusu olamaz bugün oğlum bebek arabasında mızırdanmadan 40 dk falan gezdi etrafı izledi aman Allahım ne büyük rahatlıktı büyü bozulmasın istedim neyseki binanın önüne gelince mızırdandı yolda rezil etmedi:)

Ahahah ya dışarda benimki ağlayınca bebek arabasında bende rezil olmuş gibi hissediyorum kendimi sanki etraftakiler annesi bakamıyor ondan ağlıyor diyecekler gibi hissediyorum eşimde benim bu konuda fazla takıntılı olduğumu düşünüyor bizim üst dişimiz patladı şu an hala sallıyorum. Oğlum böyle yaptıkça Allahom ne olur acı bana ikincisi şöyle uslu başlı olsun diyorum

Biz düzen kurmaya çalıştıkta bi yandan daha düzensiz hal alıyo vaziyetler. ..a dostlar Kocay la ayırdık yatakları yanımda ki sıpa yüzünden benim biricik koca oldumu dış kapının dış mandalı. ..bey efendi diyor ki ben Bu hallere düşecek adammıydım...ya ben sevgili senden 1 gün bile ayrı kalamazken ayırdı bu sıpa bizi...hüüüüüüü

Kız hasretten şair olmuşsun, Allah kavuştursun herşey canparelerimiz için :)

Herşey çok güzel başlamıştı oğlum hemencecik uyumuştu ve uyanmamıştı.. Ta ki saat 4.30da eşimin alarmı çalana kadar neyse kısa bi uyku denemesinden sonra uyumayacağını anlayınca bizde kalktık babayla kahvaltı yaptık. Ve son 45 dk dır ninni eşliğinde oğlumu sallıyorum uykum var midem bulanıyor sanki saatlerdir lunaparkta balerine binmiş gibi hissediyorum kendimi.lavaboya gitsem bu sıpacık arkamdan ağlar sanırım birazdan bayılacağım

Bebek nevresimi mi canım. Bende bugün oğluma aldım ama ben büyük tek kişilik aldım yatağı büyük diye. Beşik için 4 tane var bebek boy nevresim takımı bunlar 2.yede yeter heralde :)
Yeter canım eskimiyorlarki zaten benimde vardı ama çok hoşuma gitti uygun diye aldım işte biberon falanda vardı nuk un emzik patik gibi ayakkabılardanda vardı katalogda güzel duruyordu sözde bugün indirim akşam da veriyorlar bizim burda sordum gelmedi daha dedi 2 95 fiyatıda güzel gorunuyordu ama nasıldır bilmiyorum tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…