Bi ben değilmişim. O kadar zor uyuttum ki göğüslerim kopacak yerinden. Ve çok huysuz mutlu olamıyor iki gündür eziyet banaBugün o kadar çok üzdü ki oğlum beni. Hala uyumadı. Sabahtan beri ağlama sesleri kulağımda yankılanıyor en sonunda beni de ağlatmayı başardı
Canım een son 1 ekimde gitmiştim ben zaten geç yumurtlama olmuş o yüzden emin olamıyorum bir sonraki gelişinde bakalım cinsiyete dedi. Bende bizim bi tercihimiz yok ama sanki erkek gibi dedim. Ne yalan söyleyeyim bende erkek gibi gördüm ama yüzde yüz diyemem dedi. Aslında şimdiye belli olmuştur ama sağlık ocapına randevum var orda kan tahlili yaptırıp öyle gitmek istiyorum doktora kısmetse. Ben senin adına çok sevindim biliyor musun inşallah biz bu meleklere çok güzel bakacağız sen hiç merak etme. Dağına göre kar demişler bu bebekler bize nasip oldupuna göre vardır bir hikmetiArtık seninle dertleşe dertleşe büyütürüm burada. Aç açın halinden anlar Hesabı bizimki. Cinsiyet belli oldu mı sizin?
Hiç bir günü bir gününü tutmuyor yaBi ben değilmişim. O kadar zor uyuttum ki göğüslerim kopacak yerinden. Ve çok huysuz mutlu olamıyor iki gündür eziyet bana
Azı dişler daha kötüymüş canım onlar daha ağrılı oluyormuş öyle diyorlar yani inşallah ikincisi uslu olur üzmez yormaz seniM minigim34 maşallah canım tü tü tü nazarlardan uzak olsun. Belli aralıklarla okutmak lazım aslında bebeklerimizi çok çabuk nazar değiyorbende sabah farkettim üst dişi patlamış tırtıklı cipsim benim :) sanırım bizim dünkü huysuzluğumuzun sebebi buymuş
Kızlar ya bütün dişlerde böyle mi olacaakböyle giderse ben doğum yaptıktan sonra bile devam edecek bu huysuzluklar o zaman.
N Nehir-derin2 canım valla herkesin çocuğu böyle değil ya piyango bize vurmuş bence :) inşallah benim ikincisi biraz uslu olsa keşke kolik molik olmasa
Bilmiyorum canım ya soğuktan mı kaçtılar ne olduysa mutfağın camını açmıştım sabah ordan girdi herhalde tablet taktım fişe ama kar etmiyor akşam gelirken eşime soylıyıımde sprey olanlarından alsın
Hiç sevmiyorum böcek sinek vb haşereleri.. Hatta ilacını bile görsem tüylerim diken diken oluyorBilmiyorum canım ya soğuktan mı kaçtılar ne olduysa mutfağın camını açmıştım sabah ordan girdi herhalde tablet taktım fişe ama kar etmiyor akşam gelirken eşime soylıyıımde sprey olanlarından alsın
Bende hiç sevmem böcek gece falan görsem eşimi kaldırırım hamileyken gece wc ye giderken bir gün adımı atmamla ben basayım bir böceğe çatırt diye bi ses çıktı ayağıms bakmıyorum bile ayağımı nasıl yere surtuyorum yıkadım ayağımı falan ama o gece hiç uyuyamadım o boceğin çıtırt sesi kulaklarımda çınladıHiç sevmiyorum böcek sinek vb haşereleri.. Hatta ilacını bile görsem tüylerim diken diken oluyor
Ahahah ayy canım bende çok tiksiniyorum ya eski oturduğum evde hiç olmuyordu. Bu evde 1 senedir oturuyoruz. Kışın burdada hiç olmadı ama yaz başında akşam 9 gibi eve geldim evde böcek var eşimde yoktu nasıl ağlıyorum eşimi aradım nolur taşınalım bu evden ben hemen ev bakıyorum diyeBende hiç sevmem böcek gece falan görsem eşimi kaldırırım hamileyken gece wc ye giderken bir gün adımı atmamla ben basayım bir böceğe çatırt diye bi ses çıktı ayağıms bakmıyorum bile ayağımı nasıl yere surtuyorum yıkadım ayağımı falan ama o gece hiç uyuyamadım o boceğin çıtırt sesi kulaklarımda çınladı
Bende bırakmıyorum eşim.ilaçlıyor benimde canım kapı aralarına falan ilaç sıktı bu sene görmedim hiç kızıma gittin a101 den nevresim aldım indirimdeymişAhahah ayy canım bende çok tiksiniyorum ya eski oturduğum evde hiç olmuyordu. Bu evde 1 senedir oturuyoruz. Kışın burdada hiç olmadı ama yaz başında akşam 9 gibi eve geldim evde böcek var eşimde yoktu nasıl ağlıyorum eşimi aradım nolur taşınalım bu evden ben hemen ev bakıyorum diyeeşim gülme krizine girdi en son hadi kapatıyorum çocuğuda kendine benzetme sakın dedi şimdide eve ilaçlama yapmayı düşünüyoruz bayadır böcek görmedim ama içim hiç rahat değil. Yorgunluktan ölsemde mutfakta falan hiç bişey bırakamıyorum korkudan böcek gelir diye
Bebek nevresimi mi canım. Bende bugün oğluma aldım ama ben büyük tek kişilik aldım yatağı büyük diye. Beşik için 4 tane var bebek boy nevresim takımı bunlar 2.yede yeter heralde :)Bende bırakmıyorum eşim.ilaçlıyor benimde canım kapı aralarına falan ilaç sıktı bu sene görmedim hiç kızıma gittin a101 den nevresim aldım indirimdeymiş
Ahahah ya dışarda benimki ağlayınca bebek arabasında bende rezil olmuş gibi hissediyorum kendimi sanki etraftakiler annesi bakamıyor ondan ağlıyor diyecekler gibi hissediyorumKızlar giremedim bugün özledim sizi:) M minigim34 kızından yana şanslısın maşallah benimki bugüne kadar 2 saatten fazla uyumadı aralıksız bu gecede burnumdan getirdi yarım saat arayla uyanıyo çocuk sinir oluyorum ya hep böyleydi diş falan değil dr huy dedi dişi çıktı bugün ama yine aynı devam beni üzmeye valla piyango bizimkiler canım hayırlısı artık inş senin ikinciye T ththt :) o değilde benden mutlusu olamaz bugün oğlum bebek arabasında mızırdanmadan 40 dk falan gezdi etrafı izledi aman Allahım ne büyük rahatlıktı büyü bozulmasın istedim neyseki binanın önüne gelince mızırdandı yolda rezil etmedi:)
Kız hasretten şair olmuşsun, Allah kavuştursunBiz düzen kurmaya çalıştıkta bi yandan daha düzensiz hal alıyo vaziyetler. ..a dostlar Kocay la ayırdık yatakları yanımda ki sıpa yüzünden benim biricik koca oldumu dış kapının dış mandalı. ..bey efendi diyor ki ben Bu hallere düşecek adammıydım...ya ben sevgili senden 1 gün bile ayrı kalamazken ayırdı bu sıpa bizi...hüüüüüüü
Yeter canım eskimiyorlarki zaten benimde vardı ama çok hoşuma gitti uygun diye aldım işte biberon falanda vardı nuk un emzik patik gibi ayakkabılardanda vardı katalogda güzel duruyordu sözde bugün indirim akşam da veriyorlar bizim burda sordum gelmedi daha dedi 2 95 fiyatıda güzel gorunuyordu ama nasıldır bilmiyorum tabiBebek nevresimi mi canım. Bende bugün oğluma aldım ama ben büyük tek kişilik aldım yatağı büyük diye. Beşik için 4 tane var bebek boy nevresim takımı bunlar 2.yede yeter heralde :)