- 26 Mayıs 2015
- 4.989
- 5.513
- 33
Ben aldım canım 2 3 ay oldu o benim kurtarıcım yoksa hiçbişekilde durmuyoBende diyorum bir yandan alayım bir yandanda yakında yürür ne gerek var diyorum tutunup kalkıyor ama işte aynen bakalım
Benimki duruyor da ayakta durmak istiyor o yüzden alsammı acabaBen aldım canım 2 3 ay oldu o benim kurtarıcım yoksa hiçbişekilde durmuyo
Canım o kadar dayandın dur bence alma çünkü az kaldı yürütecekler benimkinde hiç bi hareket yok ondan kullanıyorum beni çok yoruyo biraz onda geZerken dinleniyorum senin minik uslu maşallah alma:)Benimki duruyor da ayakta durmak istiyor o yüzden alsammı acaba
Bende öyle diyorum almıyım bide onun rahatlığına alışır geç yürür kızım çok mız mız değil koltuğun tepesinden tutnuyor yanımda oynuyor bende yanında oturuyorum tutuyorum kıçı durmuyor hiçCanım o kadar dayandın dur bence alma çünkü az kaldı yürütecekler benimkinde hiç bi hareket yok ondan kullanıyorum beni çok yoruyo biraz onda geZerken dinleniyorum senin minik uslu maşallah alma:)
Kız nerelerdesin bizde seni özledik merak ettikselam kızlar nasılsınız..bebişler nasıllar büyüdüler demi.hepinizi özledim valla.
:) annemdeydim canım, merakta bıraktıklarım için kusura bakmayın giremedim yazamaadım.eve yeni geldik.bi hava almamız gerekti.rahatladık geldik.internet canmış vallahiii:) demek yürüme arkadaşı alcaksınızzz.bizimki sehpaları kullanıyo.tekerlekli olunca bide durdurabilene aşkolsunKız nerelerdesin bizde seni özledik merak ettik
Sizde gidince arkadaş sayımız azaldı kızım burda bizde napalım parayla yürüme arkadaşı almaya çalışıyoruz kendimize:) annemdeydim canım, merakta bıraktıklarım için kusura bakmayın giremedim yazamaadım.eve yeni geldik.bi hava almamız gerekti.rahatladık geldik.internet canmış vallahiii:) demek yürüme arkadaşı alcaksınızzz.bizimki sehpaları kullanıyo.tekerlekli olunca bide durdurabilene aşkolsun
Sevindim canım sorunlarınızı hallettiğinize bizimki de koltukları sehbaları kullanıyor canım bilmiyorum eşimde diyor yürüdüğü zaman ayvayı yedik diyor kıçı şimdi bile yeri görmüyor sayılır:) annemdeydim canım, merakta bıraktıklarım için kusura bakmayın giremedim yazamaadım.eve yeni geldik.bi hava almamız gerekti.rahatladık geldik.internet canmış vallahiii:) demek yürüme arkadaşı alcaksınızzz.bizimki sehpaları kullanıyo.tekerlekli olunca bide durdurabilene aşkolsun
hoşbulduuukk kuzummm :) unuturmuyum kız hiç, aşkolsun.bende benimkine canavar diyorum da seninki de fena.bide büyüdükçe yaramazlık boyutları da artıyo sıpaların yaaaa :) fenalardayızz
Heya benimki dün 2 dk mutfağa gitti çekmeceye o minnacık 4 parmağını sıkıltırmış bi ağladı iz yapmış arasında kalmış nası üzüldüm kendime kızdım ama 2 dk ya normalde hiç ayrılmam yanındanhoşbulduuukk kuzummm :) unuturmuyum kız hiç, aşkolsun.bende benimkine canavar diyorum da seninki de fena.bide büyüdükçe yaramazlık boyutları da artıyo sıpaların yaaaa :) fenalardayızz
saol canım benim:) sorma bana da herkes aynı lafı söylüyo hele bi yürüsün.ay kızlar bu arada benimki kendisi ayakta duruyo.adımda atıyo artık.eger çalıştırırsam 1haftaya yürür gibi.çalıştırmasammı diye düşünüyorum :))ve hala ayakkabısı yok çocugumun heheheeSevindim canım sorunlarınızı hallettiğinize bizimki de koltukları sehbaları kullanıyor canım bilmiyorum eşimde diyor yürüdüğü zaman ayvayı yedik diyor kıçı şimdi bile yeri görmüyor sayılır
nerde tehlikeli bişey varsa ordalar.o çekmeceler kapılar hatta oynadıgı oyuncagı ısırmaya çalışıp dillerini bile ısırabiliyo istedigin kadar yanında olalım:) dün mesela bulaşktı elim, sandalyeyi düşürdü kocmaan ve bende kızdım sesim yükseldi ve şok oldum kendimedeHeya benimki dün 2 dk mutfağa gitti çekmeceye o minnacık 4 parmağını sıkıltırmış bi ağladı iz yapmış arasında kalmış nası üzüldüm kendime kızdım ama 2 dk ya normalde hiç ayrılmam yanından
Ben bu ara gerginim bide uykusuzluk bende bağırıyorum tutamıyorum sınra özürde dilesem içim gidiyonerde tehlikeli bişey varsa ordalar.o çekmeceler kapılar hatta oynadıgı oyuncagı ısırmaya çalışıp dillerini bile ısırabiliyo istedigin kadar yanında olalım:) dün mesela bulaşktı elim, sandalyeyi düşürdü kocmaan ve bende kızdım sesim yükseldi ve şok oldum kendimede( sonra özür diledim , tabi oynayarak :)) ya ben bu çocuk büyüyünce sanki çok bagırcakmışım gibi hissetmeye başladım.hep kızardım kuzenlere falan da bende aynı olmassam iyi valla.
Benimkini de yok canım benimki biraz ayakta duruyor yıkılıyor hemen :) valla demi şimdi gene iyiyz biraz yuruyunce nerelerden toplarızsaol canım benim:) sorma bana da herkes aynı lafı söylüyo hele bi yürüsün.ay kızlar bu arada benimki kendisi ayakta duruyo.adımda atıyo artık.eger çalıştırırsam 1haftaya yürür gibi.çalıştırmasammı diye düşünüyorum :))ve hala ayakkabısı yok çocugumun hehehee
Yaramazlıkta seninkiyle benimki kıyasıya yarışır
nerde tehlikeli bişey varsa ordalar.o çekmeceler kapılar hatta oynadıgı oyuncagı ısırmaya çalışıp dillerini bile ısırabiliyo istedigin kadar yanında olalım:) dün mesela bulaşktı elim, sandalyeyi düşürdü kocmaan ve bende kızdım sesim yükseldi ve şok oldum kendimede( sonra özür diledim , tabi oynayarak :)) ya ben bu çocuk büyüyünce sanki çok bagırcakmışım gibi hissetmeye başladım.hep kızardım kuzenlere falan da bende aynı olmassam iyi valla.
Off kızlar bende bağırıyorum yaa yeter artık bıktım biraz huzur ver diyeBen bu ara gerginim bide uykusuzluk bende bağırıyorum tutamıyorum sınra özürde dilesem içim gidiyo