2014 Aralık Anneleri

Ben sana kuzenimden bahsetmiştim iki yaşında kızı 5 aylık oğlu var kızdan o kadar çekmişki gece kırk kere kalkıyo diyo gaz için çok elden ele gezdi dedi oğlanı gazı için bile almadım kendi çıkarmayı öğrensin dedi çocuk maşallah pusetinde hiç ağlamıyo arabada yanında kimseyi bile istemiyo maşallah inş seninkide uslu olur

Ben oğlumda gaz yapmasın diye yediğime içtiğime dikkat ettim ama koliği 3 ay çektim inşallah uslu olur canım :)
Doktora gittin mi

Kızlar geldik doktordan ve dr tamamen huyu dedi hiçbişey bulamadı çok şükür bişeyi yok ama tıp bile çözemedi oğlumu:)

Ahahha kıyamam yaaa bebeğim benim ısır benşm yerime '' tıbbın çaresiz kaldığı ibretlik bebek''
Sen bu mesajı yazdığın sırada oğluşum beni ısırıyodu:) demek ki kalp kalbe karşıda bizimki biraz ters olmuş bu durumda bıcırığı ısırıyorum yinede:)

Sen bu mesajı yazdığın sırada oğluşum beni ısırıyodu:) demek ki kalp kalbe karşıda bizimki biraz ters olmuş bu durumda bıcırığı ısırıyorum yinede:)
Ahahhah huysuz yaa ama ne yalan söyleyeyim bi problem olmamasına çok sevindim. Ağrıdan falan uyumadığını söyleseydi çok üzülürdüm hem bu arada bugün doktora götürdüğün için ısırıyordur seni yaramazım kızım ben demek istiyordur

Kızlar kızım duştu az önce ya çok üzüldüm sehpadan tutunuyordu elindede kaşık vardı babasına doğru doneyim derken duş sen babasının dizine çarptı alnı kızardı yavrumun ya eşime kızdım bende tv ye bakıyorum diye çocuğa bakmıyorsun dedim

Arada ayar ediyo beni hiç ilgilenesim gelmiyo çıldırtıyo ya bugün dedesine gidiyo amcasına gidiyo onlar gezdiriyoya bana gelmiyo dövecektim:) bozuluyorum böyle yapınca sizdede oluyo mu bu arada Sibeltanju gözükmüyo nerelerde bilen varmı:)

Geçmiş olsun canım sıkma canını düşe kalka büyüyecekler..
Yapmaz mı hiç dayısıyla babası çok hoplatıyorlar benimkini. Onları görünce anında satıyor beni şimdi de benim aklıma ne geldi biliyor musun bu bebişler ne zaman öpecekler bizi ben öpülmekten nefret ederim ama oğlum öpse diye 4 gözle bekliyorum :) sibel nerdeyse 1 haftadır girmemiş ya.. Bizim kızlar tek tek gidiyorlar

Öyle tabi ama işte anne yüreği şimdi uyuyor alnına baktım çizik gibi kızarıklık kalmış yavrum ya iyiki kaşığın sapı falan gozune gelmedi duştu ya nasıl ağladı işte uyanıyor diye kızdıgım için şimdi daha çok pişman oluyorum canımdan can gitti o düşünce

Allah korusun canım. Benim koca kafada artık düşmeyi bıraktı çarpmalara başladı alnı morarmış inan ki bilmiyorum nasıl oldu :)

Off moralim çok bozuk kızlar yaa.. Eşim tutturdu salonun şeklini değiştirelim diye her yeri dağıttık oğlum uyandı uyumuyorda ne yapıcam ben

Off moralim çok bozuk kızlar yaa.. Eşim tutturdu salonun şeklini değiştirelim diye her yeri dağıttık oğlum uyandı uyumuyorda ne yapıcam ben
Eşini boğabilirsin:) gecenin bi vakti nerden aklına geldi acaba benimde oğlum iki saattr aralıksız ağlıyo uykusunda korkutuyolar iç çekiyo ne görüyosa rüyasında bizde uyandırdık biraz oynadık tekrar sallıyorm simdi

Ben o cimcimeye kıyamam benimkide yuvarlanıyo daha az tutunuyo ama biraz rahat yürüyecem havası yok bırakıyorum halıya parkeye vuruyo kafasını küt küt hemen alıyorum yerden içim gidiyo

Bende eşime diyorum değiştirelim diye değiştirmiyor bende tek başıma yaparım ne var ki dedim akşam

Ben o cimcimeye kıyamam benimkide yuvarlanıyo daha az tutunuyo ama biraz rahat yürüyecem havası yok bırakıyorum halıya parkeye vuruyo kafasını küt küt hemen alıyorum yerden içim gidiyo
Bizimki bu ara aktifleşti ortamızda oturtuyoruz benim kolumdan tutuyor kalkcam diye bir babasının kıçının üstüne oturmuyor babasıda diyor bu yurumeye başladımı biz ayvayı yedik diyo halının üstüne oturtuyorum donuyor sehbaya asılıyor otarafa kaymaya çalışıyor kalkcam diye ben kaldırıyorum onu bacaklarımında arasına koyuyorum sehpayla oynuyor düşmesin diye ama dun duştu işte yavrum alnı şişmiş biraz

Düşe kalka büyüyecekler diyolarya ama biz dayanamıyoruz bian önce büyüsünler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…