Benimki bebek arabasında duruyor ağladıgı çok nadirdir ağladıgındada bebek kaçırıyormuşum gibi hissediyorum hızlı hızlı eve geliyorum ya etraftakilerde bakınca tabi suçlu gibi hissediyorum kendimiKızlar giremedim bugün özledim sizi:) M minigim34 kızından yana şanslısın maşallah benimki bugüne kadar 2 saatten fazla uyumadı aralıksız bu gecede burnumdan getirdi yarım saat arayla uyanıyo çocuk sinir oluyorum ya hep böyleydi diş falan değil dr huy dedi dişi çıktı bugün ama yine aynı devam beni üzmeye valla piyango bizimkiler canım hayırlısı artık inş senin ikinciye T ththt :) o değilde benden mutlusu olamaz bugün oğlum bebek arabasında mızırdanmadan 40 dk falan gezdi etrafı izledi aman Allahım ne büyük rahatlıktı büyü bozulmasın istedim neyseki binanın önüne gelince mızırdandı yolda rezil etmedi:)
Nuk emzik almaya bende gidicem bugün tabii 1 saatcik uyuyabilirsem yine uyandıYeter canım eskimiyorlarki zaten benimde vardı ama çok hoşuma gitti uygun diye aldım işte biberon falanda vardı nuk un emzik patik gibi ayakkabılardanda vardı katalogda güzel duruyordu sözde bugün indirim akşam da veriyorlar bizim burda sordum gelmedi daha dedi 2 95 fiyatıda güzel gorunuyordu ama nasıldır bilmiyorum tabi
Zamanla alışıyosun ben eşimden hiç ayrılmazdım bebekten önce bi sevgi yumağıydık işten gelince hemen benle ilgilenir yok birlkte tv seyretmeler falan hepsi yalan oldu çocuktan sonra yataklarımz ayrıldı çünkü işe gidicek ve dayanamıyo uykusuzluğa kıyamadım bi gitti daha gelecek bende oğlumla yatıyorm oda oğlumun odasındaBiz düzen kurmaya çalıştıkta bi yandan daha düzensiz hal alıyo vaziyetler. ..a dostlar Kocay la ayırdık yatakları yanımda ki sıpa yüzünden benim biricik koca oldumu dış kapının dış mandalı. ..bey efendi diyor ki ben Bu hallere düşecek adammıydım...ya ben sevgili senden 1 gün bile ayrı kalamazken ayırdı bu sıpa bizi...hüüüüüüü
Ben varımKimsecikler yok
Yok kız yeni uyuttum 5 dk oldu yanından ayrılınca bas bas bağrıyo zaten en fazla yarım saate uyanacak onu bekliyorm bende:) senin maşallah ya normal olan o aslındada bizimkiler deli hele benimki çok feci:)Ben varımama yattım uyuyacaktım mail gelince bakayım dedim eşim kurtlar vadisini izliyor kızımı çoktan uyuttum inşallah uyanmaz bende uyuyayım dedim seninki ne yapıyor uyuttun galiba canım
Günaydın canım valla normal değildi o kadar sık uyanıyorduki gece yarım saatte bir yani Allaha şukur bir kaç gündür iyi yatırdıktan sonra gece 2 de uyandı emzirdim yatırdım yeni kalktı yanıma aldım babası gitti emzirdim yanımda yine uyudu inşallah böyle devam ederiz yaşında düzelir belki canım ya büyüdükçe duzelmeleri gerekiyor aslında demiYok kız yeni uyuttum 5 dk oldu yanından ayrılınca bas bas bağrıyo zaten en fazla yarım saate uyanacak onu bekliyorm bende:) senin maşallah ya normal olan o aslındada bizimkiler deli hele benimki çok feci:)
Maşallah nazar değecek diye korkuyorm kızına darısı en yakın zamanda bize bak dün sana bekliyorm uyncak dedim 5 dk sonra gene uyandı ve sabaha kadar yarm saati geçmedi ben mi abartıyorum diye her seferinde saate baktım ama yok yarım saate bi uyandık emdi uyudu falan sinirim tepemde düzelmiyo artık kafayı yiycem hiç dinlenemiyorumGünaydın canım valla normal değildi o kadar sık uyanıyorduki gece yarım saatte bir yani Allaha şukur bir kaç gündür iyi yatırdıktan sonra gece 2 de uyandı emzirdim yatırdım yeni kalktı yanıma aldım babası gitti emzirdim yanımda yine uyudu inşallah böyle devam ederiz yaşında düzelir belki canım ya büyüdükçe duzelmeleri gerekiyor aslında demi
Çok haklısın canım çok zor oğlunu birine okutsan canım bizimkini ne zaman birine okutsam rahat uyuyor ev sahibimize falanda okutuyordum bir kere sabaha kadar uyuyamıştı o gece uyumuştu mesala ev sahibimiz hacı namazında niyazında diye o okusun demiştim benMaşallah nazar değecek diye korkuyorm kızına darısı en yakın zamanda bize bak dün sana bekliyorm uyncak dedim 5 dk sonra gene uyandı ve sabaha kadar yarm saati geçmedi ben mi abartıyorum diye her seferinde saate baktım ama yok yarım saate bi uyandık emdi uyudu falan sinirim tepemde düzelmiyo artık kafayı yiycem hiç dinlenemiyorum
Benim kızım 8800 kilosu 74 cm boyu en son ayın başında gitmiştim 9 aylıktı tamKizlar bebeginizin kilosuyla boyu ne kadar benim oglum cokmu zayif kaldi diye artik sorun yapiyorum kendimce.doktoruda vitamin verdi ama iciremiyorumki 8.5 kilosu
Bizimki zayıf bizimki de sürünüyor canım alakası yok keyfîlerine duşkunler hiç emekleyeyim çabası yok yüz ustu koyuyorum hemen ağlıyor öyle koyuyorum diye yuruteç ben almadım hep şu yorum oldu yuruteçe alışıyorlar geç yuruyorlar bizim için daha olur koyarız en azından iş yaparız çünkü ayakta durmak istiyor bizimki bende sürekli onunla ilgilenmek zorunda kalıyorum iş yapamıyorumGünaydıın herkesee..
Böyle okuyunca bizim kız mı çok şişko diyorum ya en son 10,5 kilo 74 cm idi
Emekleyemiyor(yerde sürünüyor) kendini kaldıramıyor kilodan mı acaba? Yürüteç almalı mıyız acaba? Faydası olur mu?
Aynen yüzüstü koyunca dizinin üstüne çıkmayı akıl edemiyor yüzer gibi el kol bacak hareket ediyor. Nasıl alışcak anlamadım.. Aslında iyi olur dediğin gibi bakalım belki alırız..Bizimki zayıf bizimki de sürünüyor canım alakası yok keyfîlerine duşkunler hiç emekleyeyim çabası yok yüz ustu koyuyorum hemen ağlıyor öyle koyuyorum diye yuruteç ben almadım hep şu yorum oldu yuruteçe alışıyorlar geç yuruyorlar bizim için daha olur koyarız en azından iş yaparız çünkü ayakta durmak istiyor bizimki bende sürekli onunla ilgilenmek zorunda kalıyorum iş yapamıyorum
Bende diyorum bir yandan alayım bir yandanda yakında yürür ne gerek var diyorum tutunup kalkıyor ama işte aynen bakalımAynen yüzüstü koyunca dizinin üstüne çıkmayı akıl edemiyor yüzer gibi el kol bacak hareket ediyor. Nasıl alışcak anlamadım.. Aslında iyi olur dediğin gibi bakalım belki alırız..