2014 Aralık Anneleri

Benimki bebek arabasında duruyor ağladıgı çok nadirdir ağladıgındada bebek kaçırıyormuşum gibi hissediyorum hızlı hızlı eve geliyorum ya etraftakilerde bakınca tabi suçlu gibi hissediyorum kendimi

Nuk emzik almaya bende gidicem bugün tabii 1 saatcik uyuyabilirsem yine uyandı

Yok anam yok biz daha kötüye gidiyorz eşimde diyo bu kadar olamaz ya diyo biz düzelecek diye beklerken daha kötüye gidiyosun diyo o değilde geçen bi yere gittik 15 20 dk gelene kadr ağladı hep benim eşimde sıkıntya hç gelemez hızlıca sürdü arabayı falan kapıya geldik nası sinirlendiyse in lan arabadan bebe diyo bi kavga ediyo gül gül öldüm oğlum salladı mı hayır:)

Zamanla alışıyosun ben eşimden hiç ayrılmazdım bebekten önce bi sevgi yumağıydık işten gelince hemen benle ilgilenir yok birlkte tv seyretmeler falan hepsi yalan oldu çocuktan sonra yataklarımz ayrıldı çünkü işe gidicek ve dayanamıyo uykusuzluğa kıyamadım bi gitti daha gelecek bende oğlumla yatıyorm oda oğlumun odasında

Kızlar bugün bana şans dileyin evimi temizleyecem cam balkon yaptırmıştım dünde korniş takıldı hep battı acaba diyorm oğlumu kv bıraksam arabayla 5 dk yoksa kv buraya çağırsam evde bebek varken zor yapılıyo temizlik eşimde annem gelsin o bebeğe baksın sen yap işte diyo sizce ne yapıyım bu arada teyzem gelecek yardıma bebek hiç ayak altında olmasa mı bilemedim

Ben varım ama yattım uyuyacaktım mail gelince bakayım dedim eşim kurtlar vadisini izliyor kızımı çoktan uyuttum inşallah uyanmaz bende uyuyayım dedim seninki ne yapıyor uyuttun galiba canım
Yok kız yeni uyuttum 5 dk oldu yanından ayrılınca bas bas bağrıyo zaten en fazla yarım saate uyanacak onu bekliyorm bende:) senin maşallah ya normal olan o aslındada bizimkiler deli hele benimki çok feci:)

Yok kız yeni uyuttum 5 dk oldu yanından ayrılınca bas bas bağrıyo zaten en fazla yarım saate uyanacak onu bekliyorm bende:) senin maşallah ya normal olan o aslındada bizimkiler deli hele benimki çok feci:)
Günaydın canım valla normal değildi o kadar sık uyanıyorduki gece yarım saatte bir yani Allaha şukur bir kaç gündür iyi yatırdıktan sonra gece 2 de uyandı emzirdim yatırdım yeni kalktı yanıma aldım babası gitti emzirdim yanımda yine uyudu inşallah böyle devam ederiz yaşında düzelir belki canım ya büyüdükçe duzelmeleri gerekiyor aslında demi

Maşallah nazar değecek diye korkuyorm kızına darısı en yakın zamanda bize bak dün sana bekliyorm uyncak dedim 5 dk sonra gene uyandı ve sabaha kadar yarm saati geçmedi ben mi abartıyorum diye her seferinde saate baktım ama yok yarım saate bi uyandık emdi uyudu falan sinirim tepemde düzelmiyo artık kafayı yiycem hiç dinlenemiyorum

Sabaha kadar uyumadı şimdide uyutamıyorum 10 dk içinde geri uyanıyo aklımı kaçıracam ya

Kizlar bebeginizin kilosuyla boyu ne kadar benim oglum cokmu zayif kaldi diye artik sorun yapiyorum kendimce.doktoruda vitamin verdi ama iciremiyorumki 8.5 kilosu

Çok haklısın canım çok zor oğlunu birine okutsan canım bizimkini ne zaman birine okutsam rahat uyuyor ev sahibimize falanda okutuyordum bir kere sabaha kadar uyuyamıştı o gece uyumuştu mesala ev sahibimiz hacı namazında niyazında diye o okusun demiştim ben

Günaydıın herkesee..
Böyle okuyunca bizim kız mı çok şişko diyorum ya en son 10,5 kilo 74 cm idi
Emekleyemiyor(yerde sürünüyor) kendini kaldıramıyor kilodan mı acaba? Yürüteç almalı mıyız acaba? Faydası olur mu?

Bizimki zayıf bizimki de sürünüyor canım alakası yok keyfîlerine duşkunler hiç emekleyeyim çabası yok yüz ustu koyuyorum hemen ağlıyor öyle koyuyorum diye yuruteç ben almadım hep şu yorum oldu yuruteçe alışıyorlar geç yuruyorlar bizim için daha olur koyarız en azından iş yaparız çünkü ayakta durmak istiyor bizimki bende sürekli onunla ilgilenmek zorunda kalıyorum iş yapamıyorum

Aynen yüzüstü koyunca dizinin üstüne çıkmayı akıl edemiyor yüzer gibi el kol bacak hareket ediyor. Nasıl alışcak anlamadım.. Aslında iyi olur dediğin gibi bakalım belki alırız..

Benimki emeklemekle kalmiyo duvarlara falan tirmanmak istiyo simdiden surekli tutunup biyerlerden yuruyoda yinede hareketten kilo alamiyo diyemiyorum cunku dogru duzgun yemek yemiyo.

Aynen yüzüstü koyunca dizinin üstüne çıkmayı akıl edemiyor yüzer gibi el kol bacak hareket ediyor. Nasıl alışcak anlamadım.. Aslında iyi olur dediğin gibi bakalım belki alırız..
Bende diyorum bir yandan alayım bir yandanda yakında yürür ne gerek var diyorum tutunup kalkıyor ama işte aynen bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…