2014 Aralık Anneleri

N Nehir-derin2 M minigim34 kızlar salonu toparladım çocuk odasının perdesini ayarladım ve ancak 4te yatabildim :KK43:( ama azıcık şımarıklık yapıyım eşim sabah giderken not bırakmış gece gece çok uğraşmışsın diye o yüzden boğmaktan vazgeçtim :KK70:
Benim salonum o kadar küçük ki ve amerikan mutfak.. Ben hiç sevmiyorum amerikan mutfağı sanki salondaki herkes bana bakıyor gibi geliyor salonla mutfağı ayırmak için
https://www.google.com.tr/search?q=...h0tkwqt&biw=768&bih=909#imgrc=UtKB4sP2D6ceYM: şu linkteki gibi bişey yapsak nasıl olur sizce yaaa kafam çorba oldu geceden beri. Zaten salon takımının teklilerini de atmaya karar verdim çünkü yer yok :KK43:
Ayy bir de bizim bebeklein bir tarafında kurt var sanırım :KK70:

N Nehir-derin2 M minigim34 kızlar salonu toparladım çocuk odasının perdesini ayarladım ve ancak 4te yatabildim :KK43:( ama azıcık şımarıklık yapıyım eşim sabah giderken not bırakmış gece gece çok uğraşmışsın diye o yüzden boğmaktan vazgeçtim :KK70:
Benim salonum o kadar küçük ki ve amerikan mutfak.. Ben hiç sevmiyorum amerikan mutfağı sanki salondaki herkes bana bakıyor gibi geliyor salonla mutfağı ayırmak için
https://www.google.com.tr/search?q=...h0tkwqt&biw=768&bih=909#imgrc=UtKB4sP2D6ceYM: şu linkteki gibi bişey yapsak nasıl olur sizce yaaa kafam çorba oldu geceden beri. Zaten salon takımının teklilerini de atmaya karar verdim çünkü yer yok :KK43:
Güzel olur bence canım dekoratif duruyor hem benim salonumda baya büyük biraz küçük olsa keşke bir oturma grubum yemek masam falan oturma odamda o kadar büyük yani

Güzel olur bence canım dekoratif duruyor hem benim salonumda baya büyük biraz küçük olsa keşke bir oturma grubum yemek masam falan oturma odamda o kadar büyük yani
Canım evleri değiştirelimmm miiii :))) küçücük kutu gibi benim evim tam senin istediğinden :KK70: şaka bi tarafa büyük evden küçük eve geçmek çok sıkıntı canım bir türlü sığmıyor eve eşya nüfusumuzda giderek artıyor :)

https://www.google.com.tr/search?q=seperatör&rlz=1C9BKJA_enTR643TR643&hl=tr&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0CAgQ_AUoAWoVChMIqPD2h7jQyAIVDEkaCh0tkwqt&biw=768&bih=909#imgrc=UtKB4sP2D6ceYM: şu linkteki gibi bişey yapsak nasıl olur sizce yaaa kafam çorba oldu geceden beri. Zaten salon takımının teklilerini de atmaya karar verdim çünkü yer yok :KK43:
Canım bence çok güzel ama pahalımıdır hiç araştırdım mı

Canım bence çok güzel ama pahalımıdır hiç araştırdım mı
Tabi canım dün gece baktım. 10lu paketi 37lira. Bize 3 yada 4 paket lazım yani ortalama 110-130 gibi bir maliyeti olacak bize. Ama malzemenin yapısonı bilmiyorum yani metal mi plastik mi ahşap mı onu öğrenmek lazım dandik bişeyde olmasın sonuçta çocuklu ev. Ama kararsızım işte fiyat olarak çok uçuk değil ama evlerde görmeye çok alışkın olduğumuz birşey değil ya ondan karar veremedim

Tabi canım dün gece baktım. 10lu paketi 37lira. Bize 3 yada 4 paket lazım yani ortalama 110-130 gibi bir maliyeti olacak bize. Ama malzemenin yapısonı bilmiyorum yani metal mi plastik mi ahşap mı onu öğrenmek lazım dandik bişeyde olmasın sonuçta çocuklu ev. Ama kararsızım işte fiyat olarak çok uçuk değil ama evlerde görmeye çok alışkın olduğumuz birşey değil ya ondan karar veremedim
Ben çok beğeniyorum onları ya dekorasyon sitelerinde çıkıyoya aman geçsin yaptır:)

Kızlar çıldırmak üzereyim oğlum gece uyumadı zaten şimdi zorla uyuttum biri zile bastı ve uyandı ben sövmeyimde napıyım ya kriz geçirecem:KK43:

Kızlar çıldırmak üzereyim oğlum gece uyumadı zaten şimdi zorla uyuttum biri zile bastı ve uyandı ben sövmeyimde napıyım ya kriz geçirecem:KK43:
En sinir olduğum şey canım zilin hoparlörü var ya oraya koli bandı yapıştır birkaç kat sesi azaltıyor

Bende ev toparlamak istiyorum ama toparlanmıyor ev ya hep dağınık
Canım kesinlikle odası yoksa bi oda yap kızına inanılmaz faydası oluyor ben pişmanım bugüne kadar yapmadığım için şu an oğluma ait herşey odasında duruyor tabii yine dağılıyor salon ama eskiye bakarak çok daha iyi durumdayız :)

Bende ev toparlamak istiyorum ama toparlanmıyor ev ya hep dağınık
Benimde ev öyle canım heryer heryerde ya şimdi biraz toparladım ama temizlik yapamıyorum geçen gördüm bi sitede çocuk olan ev hergün süpürmeliymişz falan ben hiç yapamıyorm ama:KK43:

Canım kesinlikle odası yoksa bi oda yap kızına inanılmaz faydası oluyor ben pişmanım bugüne kadar yapmadığım için şu an oğluma ait herşey odasında duruyor tabii yine dağılıyor salon ama eskiye bakarak çok daha iyi durumdayız :)
Benimkide dağıtıyo ama salon hep oyuncak odasında bişey yok kız ne buluyon odaya koyacak:)

Benimkide dağıtıyo ama salon hep oyuncak odasında bişey yok kız ne buluyon odaya koyacak:)
Bütün oyuncakları odasında canım top havuzu falan var 100 tane top var içinde oyun halısı var 1selede ıvır zıvır oyuncak var işte düşünsene bunlar önceden salondaydı ben kafayı yiyordum :KK70: hemen bana hava atma nehir bizim odamız daha yeni o yüzden tadını çıkara çıkara herşeyi koymak istiyoruz ahahah :KK70:

Bütün oyuncakları odasında canım top havuzu falan var 100 tane top var içinde oyun halısı var 1selede ıvır zıvır oyuncak var işte düşünsene bunlar önceden salondaydı ben kafayı yiyordum :KK70: hemen bana hava atma nehir bizim odamız daha yeni o yüzden tadını çıkara çıkara herşeyi koymak istiyoruz ahahah :KK70:
Kızzz ne hava atacaz halimiz görsen içler acısı oğlumun odası varda ne işe yarıyo bi sor kocam yatıyo kocamın odası oldu:) yaram derin açma ah ahh ne düzen kaldı ne bişey evim önceden nasılda düzenliydi şimdi çıldırıyorum

Uyumuyo uyutamıyorm beynim bulandı ayaklarım iflas etti ama oğlum uyumuyo tamam uyanık dursada razıyım ama öylede mutlu değil bi büyümüyolar ya bi zaaman geçmiyo :KK43:

Kızzz ne hava atacaz halimiz görsen içler acısı oğlumun odası varda ne işe yarıyo bi sor kocam yatıyo kocamın odası oldu:) yaram derin açma ah ahh ne düzen kaldı ne bişey evim önceden nasılda düzenliydi şimdi çıldırıyorum
Şaka yapıyorum canım yaa ne havası :) eski düzenli günlerimi, temizlik yaptıktan sonra off başka yapacak iş yok diye olan can sıkıntılarımı bende çok özlüyorum.

Nehir-derin-2 post: 43135366 .!.:
Uyumuyo uyutamıyorm beynim bulandı ayaklarım iflas etti ama oğlum uyumuyo tamam uyanık dursada razıyım ama öylede mutlu değil bi büyümüyolar ya bi zaaman geçmiyo :KK43:
Bugün o kadar çok üzdü ki oğlum beni. Hala uyumadı. Sabahtan beri ağlama sesleri kulağımda yankılanıyor en sonunda beni de ağlatmayı başardı :KK43:

Ay canım Allah kolaylık versin yetersin tabi bizler nası büyüdük belkide uslu bi bebek olur yani inş benimki gibi olmasında hiç uyumuyo:) nereye taşınıyosun neden yardım etmiyolar kimse
Ev Değiştiriyoruz eşimin işine hem de merkeze yakın olduk. Bizim için daha iyi annemler uzakta kaynanamlar zeytin topluyor yaylada. Iş bana kaldı gene üç beş Eş dost koştu Sağolsun Yardıma. Dişi kuş Hesabı benimki. Güzel Düşüncelerin için cok sağolasın darısı tüm isteyenlere aman çok dikkat edin ben hemen hamile kaldım

Çok sevindim canımmm Allah gönlüne göre versin inşallah. Ben inanıyorum 2sinede çok güzel bakacaksın. Annesin sen nasıl haksızlık yaparsın :)
Artık seninle dertleşe dertleşe büyütürüm burada. Aç açın halinden anlar Hesabı bizimki. Cinsiyet belli oldu mı sizin?

X