- 9 Ekim 2015
- 7
- 2
- 36
Merhaba arada okuyorumda oglunun huylari birebir ayni benimkiyle..uyku sorunlu yemek sorunlu gezmek sorunlu ve cozum yokKızlar ben çok kötüyüm ya bu gecede uyumadı 40 kere kalkmışızdır valla bide ağlıyo sallattırdı bazen kriz geçirdim karnı tok altı temiz banyo yaptırdım güzelce masaj yaptı babası sonra uyku şurubuda verdim 1 buçuk saat salladım uyumayacak gibi olunca kaldırdım ama yatmak istiyo kafasını koyuyo dalamıyo o ağladı mızır mızır ben sinirden ağladım çok zorlanıyorm benim gibi varmı ya abartmıyorm 40 kere kalkmıştır kafayı yiycem kaç gecedir uykusuzuz
Çok şükür yalnız olmadığımı gördüm:) çözüm yok ben inanıyorum geçecek ümitliyim:)Merhaba arada okuyorumda oglunun huylari birebir ayni benimkiyle..uyku sorunlu yemek sorunlu gezmek sorunlu ve cozum yokilk dogdugundan beri mizirdanmadan gecirdigi bi gunu yok gibi.emzige alistirdim ben buay uykuya dalmasi azda olsa kolaylasti.
Havanı yesinlerKızlar size hava atmak istedim tiyatroya gidiyoruz eşimle bebişi kv bıraktım bakalım hayatımıza renk gelecek mi:)
Tamamiyle kendisi gelen bu bebeğimi kabule geçtim zaten kıyamam karınca bile öldüremem ama kızıma yetebilecek miyim yeteri kadar adil Eşit olabilecek miyim iki evlat Arasında diye kendimi yiyorum. Bu arada ben HIZLA kg veriyorum Hemde emziriyorum bir de taşınıyoruz eşya indir kaldır yardım edenimde yok cok zor vallaKürtajdan vaz mı geçtin canım eğer öyleyse o kadar çok sevindim ki :) büyütürüz yaaa ne olacak sıkma canını. Bir taneyle bile deliriyoruz :)
Ben mecburum ama ayırmak zorundayım artık
Yok canım mama işi değil bence mama yedirincede uykusu açılabilir
Çok sevindim hayırlısı olsun canım bir anne olurda nasıl sevgisini veremez o sevgin çoğalırda ikisine de yeter merak etme annenin sevgisi hiç bişey benzemez allahım yardımcın olsun kolaylık versinTamamiyle kendisi gelen bu bebeğimi kabule geçtim zaten kıyamam karınca bile öldüremem ama kızıma yetebilecek miyim yeteri kadar adil Eşit olabilecek miyim iki evlat Arasında diye kendimi yiyorum. Bu arada ben HIZLA kg veriyorum Hemde emziriyorum bir de taşınıyoruz eşya indir kaldır yardım edenimde yok cok zor valla
Âmin darısı tüm isteyenlere. Sevgide şüphem yok ama adalet ve Eşitlik Konuları nasıl olur bilmem anama çok mana bulurdum oğlunu kayırıyorsjn hep diye bakalım beni neler bekliyorÇok sevindim hayırlısı olsun canım bir anne olurda nasıl sevgisini veremez o sevgin çoğalırda ikisine de yeter merak etme annenin sevgisi hiç bişey benzemez allahım yardımcın olsun kolaylık versin
Canımmm süperdi çok eğlendik hiç beklemiyodum bu kadar güzel olmasını hvamız değişti:) o ilk adım yararlı mı ya bende aktivite masası mı alsam diyorum o bisikletten benim yeğenimin var denedik binemedi benim minicik oğlum büyümesini bekliyoruz:)Havanı yesinlerkayınvaliden yarıda aramasın durmuyor diye bizde bugün gezmeye gittik kızıma bişeyler aldık hadi bakalım renk gelir inşallah ilk adım arabalarına baktık kızıma almak için çok sevdi bırakmıyor elinden ağlıyor bisiklete bindirdik sevecekmi diye hemde düşme ihtimali bile yok etrafında.korumaları var
Ay canım Allah kolaylık versin yetersin tabi bizler nası büyüdük belkide uslu bi bebek olur yani inş benimki gibi olmasında hiç uyumuyo:) nereye taşınıyosun neden yardım etmiyolar kimseTamamiyle kendisi gelen bu bebeğimi kabule geçtim zaten kıyamam karınca bile öldüremem ama kızıma yetebilecek miyim yeteri kadar adil Eşit olabilecek miyim iki evlat Arasında diye kendimi yiyorum. Bu arada ben HIZLA kg veriyorum Hemde emziriyorum bir de taşınıyoruz eşya indir kaldır yardım edenimde yok cok zor valla
Canımmmm şimdi gördüm yorumunu tam cevaplıyordum güncelleme geldi
Kız nerdeee :) ben sinama sevmemde ondan tiyatro eşim süpriz yapmış sevindim bende aman yoksa evde birbirimizi boğacaktk öyle romantik bişey falan değil benim hödük kocam o kadar romantiklikten anlamaz ama mükemmel bişeydi ankarada olsan kesin git derdim:) geldik eve oğlum uyumuyo saat 12 olmadı ama ben külkedisine moduna döndüm :)Canımmmm şimdi gördüm yorumunu tam cevaplıyordum güncelleme geldiyesinler senin havanı nasıl geçti gecen iyi geldi mi gezmek ayyy ben bile heyecanlandım burdan. Yalnız ne kadar entellektüel bir çift tiyatrolar falan yakında opera bekliyoruz sizden :)
Ahahahah çok sevindim canım yaaa eşini de tebrik ediyorum burdan saygılarKız nerdeee :) ben sinama sevmemde ondan tiyatro eşim süpriz yapmış sevindim bende aman yoksa evde birbirimizi boğacaktk öyle romantik bişey falan değil benim hödük kocam o kadar romantiklikten anlamaz ama mükemmel bişeydi ankarada olsan kesin git derdim:) geldik eve oğlum uyumuyo saat 12 olmadı ama ben külkedisine moduna döndüm :)
Tamamiyle kendisi gelen bu bebeğimi kabule geçtim zaten kıyamam karınca bile öldüremem ama kızıma yetebilecek miyim yeteri kadar adil Eşit olabilecek miyim iki evlat Arasında diye kendimi yiyorum. Bu arada ben HIZLA kg veriyorum Hemde emziriyorum bir de taşınıyoruz eşya indir kaldır yardım edenimde yok cok zor valla
Benimkide 12 yi geçiyodu uyudu bu saate kadar 3 kere kalktı en son 5 dk önce çığlığı bastı şuan tekrar sallıyorum ve bıktımGrubun adını değiştirme imkanım olsa uykusuz anneler yapardım. Burda hala uyumamış bir bebek var hala da inatlaşıyor
Bende 15 dk önce uyuttum ama eşimde yok uyku tutmuyor beni. Bir de oğluşum bugün beni yaraladıBenimkide 12 yi geçiyodu uyudu bu saate kadar 3 kere kalktı en son 5 dk önce çığlığı bastı şuan tekrar sallıyorum ve bıktım
Aaa geçmiş olsn canm ne yaptıBende 15 dk önce uyuttum ama eşimde yok uyku tutmuyor beni. Bir de oğluşum bugün beni yaraladıkolum çok ağrıyor. Sabaha kadar geçmezse doktora gideceğim
Akşam annemlerdeydim. Tuvalete gitmiştim. Normalde kendi evimizde oğlum hep gelip kapıya tutunuyor ama annemlerde kalabalıktık o yüzden hiç geleceğini düşünmedim. Kapıyı biraz hızlı açtım oğlumda ayakta kapıya tutunuyormuş. Düşmesin ağzı burnu yere çarpacak diye hemen hızla eğildim tutmak için kapının koluna çarptım morardı kolumAaa geçmiş olsn canm ne yaptı
Benimki bindi hatta indirirken ağladı etrafında halkası vardı sağa sola düşmesi mümkün değil yani araba 1 yaş yazıyordu ama yurumesini desteklerdi bir kaç adım attı onunla hemde ustunede biniliyor oda hoşuna gitti onuda elinden alırken ağladı bende o arabayı düşünüyorum alalım diye çok güzel çünküCanımmm süperdi çok eğlendik hiç beklemiyodum bu kadar güzel olmasını hvamız değişti:) o ilk adım yararlı mı ya bende aktivite masası mı alsam diyorum o bisikletten benim yeğenimin var denedik binemedi benim minicik oğlum büyümesini bekliyoruz:)