2014 Aralık Anneleri

Durmuyo uyumuyo yemiyo sürekli mızmız yarın dr götrcem kızlar sinirden ağlıyorum ne zormuş ya

Rezeene uyku yapıyomuş daha küçükken içiyodu ama şimdi içmiyo bikaç denedim yarın bidaha deneyim bakalım canım haber veririm inş
Ben zorla veriyorum canım inşallah uyur çok sık uyanıyor çünkü sallarken gözlerim kapalı sallıyorum artık göz kapaklarım düşüyor inşallah çözüm bulursunuz

Umarım bir çözüm yolu bulursunuz canım
Ya canım ciddi ciddi sorun yapıyorm artık sinirim boşalıyo ağlıyorm dayanamıyorm o kadar yardım edenim var annem olsn kv olsun bi çocuğun içinden çıkamıyorum delirecem bu kadar zor bi çocuk olamaz ya ya ben beceriksizim sakın ikinci çocuğunu sallama ben akılsızlık yaptım ikinci ayda sallamaya başladım

Ben zorla veriyorum canım inşallah uyur çok sık uyanıyor çünkü sallarken gözlerim kapalı sallıyorum artık göz kapaklarım düşüyor inşallah çözüm bulursunuz
Banyosunu yaptırdım uyuttum ama sürekli uyanıyo az önce senden duydum milupanın rezenesini yaptm içirdim uyku arası 25 ml içmiş yetermiki

Kızlar bide size danışayım diyorm bugün farkettim kulağını tutuyo sürekli eli gidiyo yani ağlamıyo ama acaba kulaklarımı ilthaplandı ateş olmazmı acaba

İyi ki ayağımda sallamamışım diyorum bende bana dediler salla ne olacak falan dediler ben o kadar çok iki üç yaşında çocuk goruyordum ayakta sallanmak isteyen öyle olmasın diye istemedim

Banyosunu yaptırdım uyuttum ama sürekli uyanıyo az önce senden duydum milupanın rezenesini yaptm içirdim uyku arası 25 ml içmiş yetermiki
Ben bir tatlı kaşığı verdim bilemedim ne kadar vereceğimi fazla vermeyeyim dedim ama sen 25 ml vermişsin demekki az vermişim ben :)

Ben bir tatlı kaşığı verdim bilemedim ne kadar vereceğimi fazla vermeyeyim dedim ama sen 25 ml vermişsin demekki az vermişim ben :)
Kız sen çok az vermissin bebekken ben baya içiriyodum gaz için ama şimdi tadına bakıyo içmiyo Allah seni ne güldüm:) ver bence bişey olmaz

İyi ki ayağımda sallamamışım diyorum bende bana dediler salla ne olacak falan dediler ben o kadar çok iki üç yaşında çocuk goruyordum ayakta sallanmak isteyen öyle olmasın diye istemedim
Benimki emerek asla uyumadı ilk bi ay asla sallanmayacak bırakın pışpışlayın uyusun dedim öyle yaptk uyuyodu sonra gaz sancısı dedik ayak beşik nere olsa salladık sonra ayakta ömür mü geçer tekrar beşiğe döndüm ama ne fayda babamı dinlemedim sepet beşik aldım kullanamazsın alma dedi ki babam mobilyacı adama çemkirdim ben istyorm al diye oda küçük geldi ağırlık olunca sonra 4. Ayda mı ne kaldırdım onu oğlum zaten yanımda yatıyoya eşimi yolladım oğluma karyola almıştı babam onda eşim yatıyo ikinci bi beşik kullanamam diye almadım ama alsamda olurmuş şimdi alsam babam beni vurur:)

Kızlar bide size danışayım diyorm bugün farkettim kulağını tutuyo sürekli eli gidiyo yani ağlamıyo ama acaba kulaklarımı ilthaplandı ateş olmazmı acaba
Canım bi ara benim oğlum gece hiç uyumuyor diye aile hekimine sordum ben kylak iltihabı olabilir mi diye. O dedi ki kulak iltihabı olsa sen bile dayanamazsın mahveder çocuğu asla susmaz ağlamıyorsa yoktur dedi baktı kulaklarına temiz dedi. Ama diş içinde kulaklarını çekiyorlar

E yani bu evi yatakla beşikle doldurmuşun inşallah yaşına girince düzelirler umutluyum benn

Canım bı sefer hiç büyük konuşmak istemiyorum çünkü ben oğluma hamileyken asla ayağımda sallamam diyordum. Oğlum on günlükken kv ayağına yatırdı diye kadına nasıl çemkirdim. Ama kv gittikten sonra ayağımda sallamaya başladım tel. De konuşurken ağlaya ağlaya söylemiştim :) bu yüzden hiç yorum yapmıyorum şu an

O kulak iltihabı var ya o kadar kötü ki ben kulağıma su kaçtı zannediyordum zor duyuyordum temizlemeye çalıştım hep o yüzden halbuki orta kulak iltihabı olduğu için duymuyormuşum bide kan geliyordu sarı su geliyordu bide hamileyim ağlıyordum nasıl canım yanıyordu uyku uyutmuyordu ben ağlarsam çocukların olduğunu düşünemiyorum Allah korusun bebeklerimizi ya ben bazen banyo yaptırırken korkuyorum su kaçırırım falan diye ama bişey olmuyormuş bebeklerde su kaçsada kulaklarına

Evet canım doktorda böyle söyledi. Allah korusun hepsini ya inşallah yakında geçecek herşey diye umut ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…