- 26 Mayıs 2015
- 4.989
- 5.513
- 33
Bak hakkını yemeyim kv çok güzel bakar tertemizdir kendide evide ben oğlumu bıraksam çocuk rahatlasın diye bile üstünü değiştirir kirlenmese bile yiyeceklerini yedirir öyle bi tutarki hiç incitmez herkes dalga geçer pamuklara sarıyo babannesi diye ben baksın isterim annemde bakabilir ikisi aynı anda bakarlar ikiside hasta kv romatizma annem tansiyon ikisi idare edecekler zaten ama eşimin tavrı beni çok kırdı boğacaktım dün özür diledi falan ama düşünce aynıdır istediğ kadar dilesin senin maşallah eşin anlayışlıBenim eşim öyle değil bana haksızlık ettirmez beni savunur benim eşim kızımıza senin annen baksın der hep çünkü benim annemin nasıl çocuk baktıgını biliyor tabi kendi annesini de o yüzden senin annen baksın bakarsa diyor
Benimkininde öyle huyları yok hiç karışmaz o halde eşimden bunları duydum bide seninki gibi isim falan dese kıyamet kopar bizde:) annemi zorla getitirim bize bende hiç sevmez evinden çıkmayı bigün kendi çıkıp geldiğini bilmem meselaCanım o kadar saçma bi konu ki. Eşim gece çalıştığı zamanlar bazen annem gelip bende kalıyor. Ben gerek yok desem de. Neyse geçenlerde geldi. O akşam komşumda uğradı. Benim oğlumun ismi yüzünden tartışmaya başladılar. Komşum zaten laftan sözden anlayan biri değil. Asla laf dalaşına girmem ben. Neyse anneme kaş göz yapıyorum bilmem ne sussun diye susmuyor. Komşu gidincede kızdım ben neden uzatıyorsun o zaten laftan anlamıyor diye. Bu akşam öylesine bi uğradı annem. Eşimde evdeydi işte başladı ikinci çocuğa şu ismi koyarsınız iki isim koyarsınız falan diye. Bende dedim ki anne sen zaten beni kızdırdın bu konuda geçen gece dedim. Neymiş o gece zaten bana sinirlenmiş kalkıp gidecekmişte torununun hatrı için gitmemiş falan filan. Yarım saatliğine geldi beni çileden çıkardı gitti yani. Ben defalarca yalnız kalabiliyorum dedim ki kaç kere yalnızda kaldım ama illa ki geleceğim diyor böyle işte
Benim hakkımı yedirmez benim annem baksın ister çünkü benim annemde öyle üstüne düşer kızımın kayınvalidemde sever ama görümcem var benim daha 11 yaşında onun gibi yaparlar diye korkuyoruz eşimde o yüzden istemez yaniBak hakkını yemeyim kv çok güzel bakar tertemizdir kendide evide ben oğlumu bıraksam çocuk rahatlasın diye bile üstünü değiştirir kirlenmese bile yiyeceklerini yedirir öyle bi tutarki hiç incitmez herkes dalga geçer pamuklara sarıyo babannesi diye ben baksın isterim annemde bakabilir ikisi aynı anda bakarlar ikiside hasta kv romatizma annem tansiyon ikisi idare edecekler zaten ama eşimin tavrı beni çok kırdı boğacaktım dün özür diledi falan ama düşünce aynıdır istediğ kadar dilesin senin maşallah eşin anlayışlı
İsim konusunu öylesine söyledi biliyorum gerçekte karışmaz ama bende bir anda patladım işte.Nehir-derin2 post: 42859269 .!.:Benimkininde öyle huyları yok hiç karışmaz o halde eşimden bunları duydum bide seninki gibi isim falan dese kıyamet kopar bizde:) annemi zorla getitirim bize bende hiç sevmez evinden çıkmayı bigün kendi çıkıp geldiğini bilmem mesela
Evet canım ya bende çok üzüldüm özelden mesaj attım belki yazar diye yazmadı merak ettim inş iyidir nası benimsediysek burayı girmeden yapamıyorum:)İsim konusunu öylesine söyledi biliyorum gerçekte karışmaz ama bende bir anda patladım işte.
Ya dün A aysenur1298 a da canım sıkıldı öyle bir mesaj attı gitti çok üzüldüm
Canım bende aynı şeyi yazcaktım emmiyo bile o kadar halsiz gözleri baygın hiç gülmüyo ateşi falanda yok sürekli uyumak istyo uykuya dalamıyo nası içim gidiyo hasta desem ateşi yok şükür ne yapmalıyım kızlarKıxım iki gundur dogru duzgun bişey yemıyo. Ben yedırıncre bır ıkı lokma okadar. Gecede ac oldugu için yarım saatte bır uyandı emdı. Sutumde doyutmuyokı artık. Bu sabah kahvaltısını bıle yapmadı.
Aman ne zormuş evli olmak ya aileler hep böyle yapan ne deyimYa kızlar sanırım salgın varmış bebeklerde. Benim oğluşumda kahvaltı yapmadı yoğurr verdim yemedi. Meyve süzgecine meyve koyup veriyorum sadece oynuyor. Ve sürekli bir mızmızlıkta. Mesela uyanıyor yarım saat iyi. Sonra tekrar gözlerini ovuşturuyor. Uykusunu alamamıştır diye uyutmaya çalışıyçalışıyorum 1 saat uğraştırıyor. Gözü kapalı inliyor gibi sallanırkenbu arada kombiyi falan da açtım ben. N Nehir-derin2 canom dün gece bende aysenura mesaj attım hemen ama mesajı yazıp çıkmış bir dahada girmemiş. İnşallah kötü birşey yoktur. İyi tarafı şu ki eşimle iyiyiz yazmış..
Canım bizde isal yok şükür ama yapamıyoruzda 4 5 gündür:)Sormayı unuttum size ishaliniz var mı. Dünden beri 3 kere kaka yaptım oğlum 3üde ishal gibi. Bu sabah 2 kere yaptı. Birşeydw yemiyor ne çıkartıyor anlamadım
Yuva yıkmaya çalışan ailelerden nefret ediyorum kız tarafıda olsa erkek tarafıda olsa. Bırak herkes nasıl mutluysa öyle yaşasın gitsin yaa. Karşındakiler koskoca yetişkin insanlarAman ne zormuş evli olmak ya aileler hep böyle yapan ne deyim
Sizde de durum tam tersi anlaşılan. Dün çıktı bizim ishalde. Sanırım benim oğlum kötü üşütnüşCanım bizde isal yok şükür ama yapamıyoruzda 4 5 gündür:)
Canım bence mantıklı değil yani ben olsam almam çünkü bu kış hem yürümeyecek tek başına kaldı ki sen hamilesin dışarı çıkmazsın hastalanırsın bebek hastalanır sen bizlerdende dikkat etmen gerekiyoya eminim ki edersin onun için hiç alma seneye alırsın onu kullanır en azndan yinede sen bilirsinKızlaaaar size fikir danışmak istiyorum. Ben oğluma bot tarzı ayakkabı beğendim 110 lira. Ama alıp almamakta çok kararsızım. Tabii şimdi herkes kendi maddi durumuna göre düşünür ama sizce 1 yaşında ki çocuğa 110 liraya ayakkabı almak mantıklı mı
Bizim önce alttan iki diş çıktı sonra üstten iki diş çıktı şimdide altı 3 ledik üst çıkıyomuş canımSizde de durum tam tersi anlaşılan. Dün çıktı bizim ishalde. Sanırım benim oğlum kötü üşütnüşkızlar sizw birşey soracağım. Şimdi bizim sadece alt iki dişimiz var. Tekrae diş çıkarken alttan mı çıkacak üstten
Ya canım eşimde öyle diyor. Çok beğendiysen alalım ama bu sene iyi kötü bi ayakkabıyla idare etsin seneye daha iyi olur kaliteli birşey alırız diyor. Bende emin olamadım ama sanırım almayacağım..Canım bence mantıklı değil yani ben olsam almam çünkü bu kış hem yürümeyecek tek başına kaldı ki sen hamilesin dışarı çıkmazsın hastalanırsın bebek hastalanır sen bizlerdende dikkat etmen gerekiyoya eminim ki edersin onun için hiç alma seneye alırsın onu kullanır en azndan yinede sen bilirsin
Ya inanılmaz huysuz oğlum deli etti bugün beni. Akşam annemi çağırdım biraz yardım et diye ne eşimde ne annemde durmuyor çocuk illa beni istiyor artık kafayı yiyeceğim. Acaba dişi mi çıkıyor yibe anlayamadım. Alt dişlerde bu kadar huysuz değildi. Bir de asla birşey yediremiyoruz çocuğa ya çıldırıcamBizim önce alttan iki diş çıktı sonra üstten iki diş çıktı şimdide altı 3 ledik üst çıkıyomuş canım
İlk iki tane alttan çıkar sonra iki tanede ustten bende liste vardı ortalama hangi aylarda çıkacacağı sırasıyla yazıyorduSizde de durum tam tersi anlaşılan. Dün çıktı bizim ishalde. Sanırım benim oğlum kötü üşütnüşkızlar sizw birşey soracağım. Şimdi bizim sadece alt iki dişimiz var. Tekrae diş çıkarken alttan mı çıkacak üstten
Bizimki de öyle canım beni istiyor bir yerde okumuştum bebeklerde bu aylarda ayrılık korkusu oluyormuş az daha sabredelim yürüsünler hele bir rahatlarız diye umuyorum inşallahda öyle olurYa canım eşimde öyle diyor. Çok beğendiysen alalım ama bu sene iyi kötü bi ayakkabıyla idare etsin seneye daha iyi olur kaliteli birşey alırız diyor. Bende emin olamadım ama sanırım almayacağım..
Ya inanılmaz huysuz oğlum deli etti bugün beni. Akşam annemi çağırdım biraz yardım et diye ne eşimde ne annemde durmuyor çocuk illa beni istiyor artık kafayı yiyeceğim. Acaba dişi mi çıkıyor yibe anlayamadım. Alt dişlerde bu kadar huysuz değildi. Bir de asla birşey yediremiyoruz çocuğa ya çıldırıcam