2014 Aralık Anneleri

Kızlar konuşuldumu hatırlamıyorum aktıvıte masası alan varmı. Alıcam ama hangısını alsam bılemedım. Fisherprıce var bir modelı hiçbiyerde kalmamış
Ben çok beğeniyorum aktivite masalarını ama benim oğlum asla durup oynamaz onla bondigo nun var ebebekte baktın mı canım bence o da güzel fiyatı da 145 tl şimdi baktım hatta n11 de falan daha uygun fiyatlı

Ben çok beğeniyorum aktivite masalarını ama benim oğlum asla durup oynamaz onla bondigo nun var ebebekte baktın mı canım bence o da güzel fiyatı da 145 tl şimdi baktım hatta n11 de falan daha uygun fiyatlı
Amcası hedıye alıcak bakalım yarın magazlarda bakıcam bıraz.

Amcası hedıye alıcak bakalım yarın magazlarda bakıcam bıraz.
Ohhh şanslı kız en pahalısını aldır
Kızlar bizim çocuk odamız yok yani yatak odasına beşik ve küçük bi dolap koymuştuk. Ama artık kalabalıklaştığımız için çocuk odası yapmaya karar verdik. Dün biraz mobilya falan baktık. Eşim çok hareketli olmasını istiyor odanın yani tam anlamıyla çocuk odası olsun istiyor zaten küçücük bi alan. Ben sticker aldım duvar için 2 tane. İkeadan duvar lambası falan beğendim. Başka ne yapılabilir çocuk odasına hareketlendirmek için

Öyle yapıcam zaten:))) canım ben kızımın odasına sadece guzel bı halı aldım miniki. kapısını süsledım. Kendının ve odasının farkına varınca istedıgı gıbı beraber süslesın stıckerlar yapıştrsın. Kendı alalını kendı yaratsın istıyorum. Oyuzden hiçbişey yapmadım

Canım bizde halının üzerini oyun matı ile kaplamayı düşündük o yüzden yeni halı almayacağız.. Bir tane boy ölçme stickeri birde normal sticker aldım. Kapı için de kapı süsü alırım heralde isim yazılı olanlardan..

Eşinde benim eşim gibi düşünüyo ama ben oldukça sade yaptım duvarlarımz beyaz oda çok küçük 3 lü gardolap var bide karyola aldık beşiği kaldırdık mobilya beyaz kulpları kral tacı şeklinde mavi sadece bide karyola başında ışıklı isimlik var oda kulpların şeklinden özel yaptırdım oğlumun ismi yazıyo karyola başında ama babası yatıyo onun odasında oğlum benimle yatıyo:)

Kızlar konuşuldumu hatırlamıyorum aktıvıte masası alan varmı. Alıcam ama hangısını alsam bılemedım. Fisherprıce var bir modelı hiçbiyerde kalmamış
Canım ben ilk senden duydum cahilim o konularda birax ama benimkide oynamaz ayakta durmaz öyle bi çabası yok yuvarlanıyo sadece :) tembel benimki

Canım ben ilk senden duydum cahilim o konularda birax ama benimkide oynamaz ayakta durmaz öyle bi çabası yok yuvarlanıyo sadece :) tembel benimki
Benımkı ayaklandı canm heryere tutunup kalkıyo koltuk tepelerınde bile. En azında onda oyalanır. Arkamı dönmeye gelmıyo cunku. Bence egıtıcı ilk kelımeler sayılar sarkılar renkler herşey var üzerinde. İlerisi içün bile kullanılır dıye düşünüyorum

Bizim afacan renkli renkli janjanlı şeyleri çok seviyor eşim onyüzden öyle istiyor. Bende dolabı falan beyaz istiyorum. Eşime kalsa onuda renkli alacak ama müsade etmiyorum. En azından mobilyalar sade olsunda. Oda hareketli olsada olur. :)

Amaaan N Nehir-derin2 canım boşver ne kadar geç ayaklansa o kadar iyi. Valla dağıtmadığı yer yok orta sehapanın üstünde hiç bişey bırakamıyorum bütün biblolarımı alıp kırdı taa nerelerden almıştım bibloları

Canım benimkide örümcekle dağıtıyo heryeri ya napacaksak bu eşkiyalarla:)

Senin kızın maşallahı var canım kız çocukları erkeklere göre hareketli olurmuş bizimki nazlı canım yeme konusunda sıkntı çekiyoruzya avakado yemeye başladı bugün bi dilim yedi nası mutluyum hemde kendi yedi uçacam mutluluktan:)

Canım benimkide örümcekle dağıtıyo heryeri ya napacaksak bu eşkiyalarla:)
İşte ayaklanınca bi de düşme tehlikesi oluyor Allah korusun şimdilik birkaç kere poposunun üstüne düştü. Geçen akşam oğlumun göz çukurunda küçük bir morluk vardı. Kenara köşeye bi yere mi vurdu hiç farketmemişim o yüzden köşe koruyucu aldım. Şöyle bi kendi kendileri yürüyüp koşsalar..
Eveeet kızlar daha cimcime oldukları için erkeklerden önce yapıyorlar çoğu şeyi. Gerçekten her çocuk da farklı oluyor. Benim oğlum ayaklanalı baya oldu ama daha 2-3 gündür emekliyor o kadar yavaş ki kaplumbağa gibi nehir yaa şimdi de bizde başladı iştahsızlık bildiğin hiç bişey yediremiyorum çocuğa

Canım diş olabilir benmkide diş çıkardığı zaman rahatlıyo tek emsinlerde diğerleride damak tadı oluşsun yeter diye kendimi teselli ediyoruuum

Kızlar burayı çok özledim sormayın telimden giremiyodum giriş yapıyorum karşıma acayip acayip şeyler çıkıyordu yok indir falan yazıyordu neyse artık onlar eşim yaptı sağolsun sizler nasılsınız kızlar bebişler nasıl

Bende dedim heralde kızlar sırayla terk ediyor bizi.. Zaten aklım A aysenur1298 de sürekli umarım iyidir benim oğluşta bi iştahsızlık başladı onunla başediyorum canım. Senin cimcime napıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…