2014 Aralık Anneleri

Mart 2017 de bitiyo canım ama evde rahatça kullandırmadılar eşim öyle her yere göndermiyo kimseye gitmeyiz mesela kv iki güne bi görmek istyo alsınlar baksınlar bende işime dönerim ne yapıyım acayip mutsuzum kavgamızın nedeni ne biliyomusun benim işyerime gitmem lazımdı çocuk nolcak dedi anneme bırakırım dedim birden neden anneme bırakmıyosunda annene bırakırım diyosun dedi şok oldum ve ben her zaman kv bırakırım kv işi varsa anneme bırakırım böyle nankörlük yapınca çok canım sıkıldı ailem hiçbişeye karışmaz etmez gel git demezler bunlarıda duyacaktım demek ki ve her zaman onun ailesini on adım önde tutardım bunları duymak kırdı beni eşime de söyledim yazıklar olsn sana yaptıklarıma da dedim neymiş önce babanne gelirmiş onun tarafı öncelikliymiş bide onun annesi düğüne gitti şehir dışında ondan direk annem demiştim ne kadar anlayışlı olsanda hep kötüler kazanıyo onun için başlayacam işe evde esir snıyo beni
Erkekler neden bu kadar basit şeyleri sorun ediyorlar ya. O bilmiyor mu annesinin olup olmadığını :S canım bence iyi düşün taşın bir anlık öfkeyle kalkma :KK43:

Erkekler neden bu kadar basit şeyleri sorun ediyorlar ya. O bilmiyor mu annesinin olup olmadığını :S canım bence iyi düşün taşın bir anlık öfkeyle kalkma :KK43:
Unutmuş ama diyoki sen neden annemin olmadığını onun için anneme bırakacaz diye söylememişim ben anneme bırakırken hesap verecem yani hayır o değil belki annemin bakmasını istyorum öyle bi hakkı bende görmüyo onun için o kadar bunaldım kii başlayacam işe çünkü nefes alamıyorm hiç biyere rahatça gidemiyorum evde pasifleştirdi beni

Kızlar bugün hastaneye goturdum kızımı kızamık aşısınıda hastanede yaptırdım kızımın boğazlarında falan bişey yokmuş sadece nezle olmuş öksürük e donmemesi için şurup verdi burun spreyi verdi kızım gece hep uyandı sesi falan kısıktı fitil verdim oturdul ilk defa gece dedede diye diye oynadı biraz sonra uyudu biraz kızım şimdi biraz daha iyiyiz

Unutmuş ama diyoki sen neden annemin olmadığını onun için anneme bırakacaz diye söylememişim ben anneme bırakırken hesap verecem yani hayır o değil belki annemin bakmasını istyorum öyle bi hakkı bende görmüyo onun için o kadar bunaldım kii başlayacam işe çünkü nefes alamıyorm hiç biyere rahatça gidemiyorum evde pasifleştirdi beni
Ayy nehirrr kusura bakmada ölür müsün öldürür müsün bu ne yaaa ne demek annemin burda olmadığını unutmuşum neden söylemiyorsun demek. Valla eşin bi efelik yapmış sonra hatası ortaya çıkıncada efeliğine şey sürdürmek istememiş afedersin :) koskoca adamlar böyle çocuk gibi cahillik yapıyorlar yaa

Kızlar bugün hastaneye goturdum kızımı kızamık aşısınıda hastanede yaptırdım kızımın boğazlarında falan bişey yokmuş sadece nezle olmuş öksürük e donmemesi için şurup verdi burun spreyi verdi kızım gece hep uyandı sesi falan kısıktı fitil verdim oturdul ilk defa gece dedede diye diye oynadı biraz sonra uyudu biraz kızım şimdi biraz daha iyiyiz
Geçniş olsun canım tekrardan. Bizim tekrar ateşimiz çıkmadı ama sabaha kadar ağladı sanırım bir diş daha geliyor. Ağzını açmıyor bakamıyoruz :KK43:

Ayy nehirrr kusura bakmada ölür müsün öldürür müsün bu ne yaaa ne demek annemin burda olmadığını unutmuşum neden söylemiyorsun demek. Valla eşin bi efelik yapmış sonra hatası ortaya çıkıncada efeliğine şey sürdürmek istememiş afedersin :) koskoca adamlar böyle çocuk gibi cahillik yapıyorlar yaa
Anneanne hiç önemli değil yani anlayacağın baksın annesi ne deyim :KK43: o kadar mutsuzumki

Anneanne hiç önemli değil yani anlayacağın baksın annesi ne deyim :KK43: o kadar mutsuzumki
Canım benim çok iyi anlıyorum ben seni. Mutsuzluğunu da anlayabiliyorum zaten bebekle uğraşmak başlı başına bi dertken bir de böyle sorunlar oluyor ama her evde her ailede oluyor maalesef. Gelip geçici bir sinir olduğuna eminim ben. Sadece eşin saçmaladığını kabul etmek istememiş o kadar..

Slm arkadaşlar sonunda gırebıldm. Cadı bugun cok huysuzdu. Butun gunum onu memnun etmek ve yemek yedırme cabamla gectı. Bebişi hasta olanlara cooook gecmiş olsun
Gecmişi azda olsa okuyabıldım ve nehırcım sakın yanlış anlama benı eşin nekadar sacma bır sebepten tartışma cıkarmuş. Nıye efendım ilk once babanne gelirmiş. Ben senn yerınde olsam asla işede donmem cocuguma ben bakarım. Benım ailem karşıda oturuyo oraya kvde annemde yakın ıturuyolar ama eşim asla once bızımkılere gıdelım demez annene gıdelım der. Hatta bu hafta o tarafta işi var bana dırek seni annene bırakırım ben işimi hallederim dedı. Herkeze ailesı kıymetlı tabıkı ama senın açındanda düşünmesı laxım. Bıraz bencılce düşünüyo gıbı. Yanlış bişey soyledıysem kusura bakma neolur canım. Şu erkeklerın ailecı olması benı cok sınır edıyo. Benmkıde ilk zamanlar oyleydı. Yola getırdım şükür

Slm arkadaşlar sonunda gırebıldm. Cadı bugun cok huysuzdu. Butun gunum onu memnun etmek ve yemek yedırme cabamla gectı. Bebişi hasta olanlara cooook gecmiş olsun
Gecmişi azda olsa okuyabıldım ve nehırcım sakın yanlış anlama benı eşin nekadar sacma bır sebepten tartışma cıkarmuş. Nıye efendım ilk once babanne gelirmiş. Ben senn yerınde olsam asla işede donmem cocuguma ben bakarım. Benım ailem karşıda oturuyo oraya kvde annemde yakın ıturuyolar ama eşim asla once bızımkılere gıdelım demez annene gıdelım der. Hatta bu hafta o tarafta işi var bana dırek seni annene bırakırım ben işimi hallederim dedı. Herkeze ailesı kıymetlı tabıkı ama senın açındanda düşünmesı laxım. Bıraz bencılce düşünüyo gıbı. Yanlış bişey soyledıysem kusura bakma neolur canım. Şu erkeklerın ailecı olması benı cok sınır edıyo. Benmkıde ilk zamanlar oyleydı. Yola getırdım şükür
Ah canım ben yola getiremiyorum bekarken annesini aramazdı sormazdı aa nası aramıyosun derdim evlenince kıymetlendi içim çok karışık :KK43: bugün kabul etti sabah mesaj attı kusura bakma dye ama içimden çıkmıyo

Ah canım ben yola getiremiyorum bekarken annesini aramazdı sormazdı aa nası aramıyosun derdim evlenince kıymetlendi içim çok karışık :KK43: bugün kabul etti sabah mesaj attı kusura bakma dye ama içimden çıkmıyo
İş işten gecıyo sonra özür diliyolar. En azından anlamış hatasını. Boşver üzme kendını kırıldıklarını soyle belkı orta yolu bulursunuz. Ben pat dıye soylrrım herseyı ve tepkımı cıddı brllı ederım süründürürüm:) herkezın karakterı aynı degıl. Benkinkı huyumu bıldıgı için alttan alıyo. Ve ailesını sevmedıgımı yanlız asla orda durmıcamıda bılıyo ondan oncelık benm ailem oluyo. Annesı cahılın dengesızın tekı cok ıyı buldıgı için ıstar yada baskı olmuyo. Onlar bıle tahammül edemıyolar. Bende hep dıyıruz sız cocugu olsrak vakıt gecıremıyosunuz dengesız konusuyo dıye ben nıye cekim diyorum

Bence bi insan hem kendi ailesine hem eşinin ailesine uzak oturmalı. Bende akşam akşam annemle atıştım. Kiralık evlere bakıyorum uzakta eşimde bana gülüyor.. İstanbulda da kiralar uçmuş resmen yaaa

Bence bi insan hem kendi ailesine hem eşinin ailesine uzak oturmalı. Bende akşam akşam annemle atıştım. Kiralık evlere bakıyorum uzakta eşimde bana gülüyor.. İstanbulda da kiralar uçmuş resmen yaaa
Kız ama bugün ihtiyaçtı yani ama bunun bile münakaşasına girdi benle sen neden tartıstın annenle

Geçniş olsun canım tekrardan. Bizim tekrar ateşimiz çıkmadı ama sabaha kadar ağladı sanırım bir diş daha geliyor. Ağzını açmıyor bakamıyoruz :KK43:
Sağol canım inşallah çıkar bir an oncede geçer şimdi zorlanıyoruz ama rahat edeceğimiz günler gelecek inşallah bir dahaki yaz rahat oluruz allahım sana kat kat sabır versin bir tane daha geliyor inşallah sakin bir bebek olur rahat edersin

Benim eşim öyle değil bana haksızlık ettirmez beni savunur benim eşim kızımıza senin annen baksın der hep çünkü benim annemin nasıl çocuk baktıgını biliyor tabi kendi annesini de o yüzden senin annen baksın bakarsa diyor

İş işten gecıyo sonra özür diliyolar. En azından anlamış hatasını. Boşver üzme kendını kırıldıklarını soyle belkı orta yolu bulursunuz. Ben pat dıye soylrrım herseyı ve tepkımı cıddı brllı ederım süründürürüm:) herkezın karakterı aynı degıl. Benkinkı huyumu bıldıgı için alttan alıyo. Ve ailesını sevmedıgımı yanlız asla orda durmıcamıda bılıyo ondan oncelık benm ailem oluyo. Annesı cahılın dengesızın tekı cok ıyı buldıgı için ıstar yada baskı olmuyo. Onlar bıle tahammül edemıyolar. Bende hep dıyıruz sız cocugu olsrak vakıt gecıremıyosunuz dengesız konusuyo dıye ben nıye cekim diyorum
Söyledim çalışma nası kıyacaksın da bırakacaksın kim senden iyi bakabilir bi hafta tatile gittik diye hemen trip attı ilgilenmedik bıraktık arada diye öyle dedi karar veremedim kıyamıyorum ama evde bunalıyorum

kızlar hepinize çok selam, nasılsınız napıyosunuz.inşallah herkes iyidir.bebişler hastaymış galiba geçmiş olsun çıok.bide karabiderin kardeşinin kıpır kıpırlığını okudum.maşallah şimdiden yiğenime.bana gelince ben 2 gündür evimden uzak kalmak zorunda kaldım.kötü şeyler oldu.eşimle iyiyiz şükür.ama ailesi bu kadarını yapmazlar dediğim şeyleri yaptılar.3ümüz de kötüyüz ya çok.valla artık düşünemiyorum galiba, alık alık dolaşıyorum sanki ortalıkta.koptu bişiler heralde beynimde.inanın anlatmaya dilim varmıyo.sadece paylaşmak istedim.merak edenlerinize Allah razı olsun.hepinizi çok öpüyorum.uzak kalabilirim burdan herşeyi düzene sokana kadar muhtemelen.nolurr ama nolur dua edin.Allah bebeğimizin hürmetine merhamet etsin.Allaha emanet olun canlarımmm

Kız ama bugün ihtiyaçtı yani ama bunun bile münakaşasına girdi benle sen neden tartıstın annenle
Canım o kadar saçma bi konu ki. Eşim gece çalıştığı zamanlar bazen annem gelip bende kalıyor. Ben gerek yok desem de. Neyse geçenlerde geldi. O akşam komşumda uğradı. Benim oğlumun ismi yüzünden tartışmaya başladılar. Komşum zaten laftan sözden anlayan biri değil. Asla laf dalaşına girmem ben. Neyse anneme kaş göz yapıyorum bilmem ne sussun diye susmuyor. Komşu gidincede kızdım ben neden uzatıyorsun o zaten laftan anlamıyor diye. Bu akşam öylesine bi uğradı annem. Eşimde evdeydi işte başladı ikinci çocuğa şu ismi koyarsınız iki isim koyarsınız falan diye. Bende dedim ki anne sen zaten beni kızdırdın bu konuda geçen gece dedim. Neymiş o gece zaten bana sinirlenmiş kalkıp gidecekmişte torununun hatrı için gitmemiş falan filan. Yarım saatliğine geldi beni çileden çıkardı gitti yani. Ben defalarca yalnız kalabiliyorum dedim ki kaç kere yalnızda kaldım ama illa ki geleceğim diyor böyle işte

Dünde benim oğluşum yapmıştı kaka bende önden yapmış zannettim :KK70: her tarafını batırmıştı :)) teşekkür ederim canım ben bebek bakmayı çok sevdim o yüzden arka arkaya doğuruyorum :KK70::KK48:
İllahi yaa :KK70:Bende anneme diyorum hadi bir tane de erkek doğur diye :KK45::-)

Geçmiş olsuun..

X