Erkekler neden bu kadar basit şeyleri sorun ediyorlar ya. O bilmiyor mu annesinin olup olmadığını :S canım bence iyi düşün taşın bir anlık öfkeyle kalkmaMart 2017 de bitiyo canım ama evde rahatça kullandırmadılar eşim öyle her yere göndermiyo kimseye gitmeyiz mesela kv iki güne bi görmek istyo alsınlar baksınlar bende işime dönerim ne yapıyım acayip mutsuzum kavgamızın nedeni ne biliyomusun benim işyerime gitmem lazımdı çocuk nolcak dedi anneme bırakırım dedim birden neden anneme bırakmıyosunda annene bırakırım diyosun dedi şok oldum ve ben her zaman kv bırakırım kv işi varsa anneme bırakırım böyle nankörlük yapınca çok canım sıkıldı ailem hiçbişeye karışmaz etmez gel git demezler bunlarıda duyacaktım demek ki ve her zaman onun ailesini on adım önde tutardım bunları duymak kırdı beni eşime de söyledim yazıklar olsn sana yaptıklarıma da dedim neymiş önce babanne gelirmiş onun tarafı öncelikliymiş bide onun annesi düğüne gitti şehir dışında ondan direk annem demiştim ne kadar anlayışlı olsanda hep kötüler kazanıyo onun için başlayacam işe evde esir snıyo beni