2014 Aralık Anneleri

Aynen valla canım ben istiyorum ki işten gelince 1-2 saat konuşalım muhabbet edelim. Eşimin geç geleceği günlerde hemen uyuturum oğlumu. Ama yorgun oluyor işte onlarıda anlamak lazım..
Kızlar ya bu arada ben yeni kalktım daha sabaha karşı oğkum çok ateşlendi. Eşimde yoktu bu gece sabah geldi. 3ümüzde uyuduk bu saate kadar. Bebeğimin sadece kafasında oluyor ateşi sebebi ne olabilir sizce bugün dr a gideceğiz

canım havalar bozdu baya, belki biraz üşütmüştür.bende dışardan geldim şimdi esiyodu, inşallah ateşlenmez.çok korkar olduk haklı olarak.gidin bi dr a bence.boğazı falan enfeksiyon kapmışsa erkenden görülür.koltukaltı nasıl peki

Kıyamam ya ateşlenmesinler peki ağlıyo mu içim gidiyo hasta olcaklar diye sen bide hamilesin hiç dinlenemiyosun iyi yine uyumuş bu saate kadar maşallah

Koltukaltıda sıcak oluyor canım üzerindeki herşeyi çıkarıyorum. Islak bezle siliyorum. Düşüyor ateşi. Gündüz hiç bişeyi yok. Gece alev alev
Kıyamam ya ateşlenmesinler peki ağlıyo mu içim gidiyo hasta olcaklar diye sen bide hamilesin hiç dinlenemiyosun iyi yine uyumuş bu saate kadar maşallah
Ateşliyken çok inliyor canım. Bu gece sabah 6ya kadar hiç uyumadı desem yeridir. Gözü kapalı inleyip duruyor. Ateş düşünce mayıştı kaldı. Çok yoruluyorum canım ya. Bi de ben hala emziriyorum oğlumu o yüzden çok bitkin oluyorum. Kasıklarım çok ağrıyor kendim de gitmeliyim doktora bir ara fırsat bulursam

Dikkat et canım annengilden falan yardım alsan eminimki çok yorucudur

Kızlar şimdi geldik hastaneden hem oğlum hem ben muayene olduk. Oğlumdan idrar tahlili istedi. Üşütmüş boğaz enfeksiyonu falan yok dedi.

Bende küçük bebeğimi gördüm teyzeleri çok küçük kıpır kıpır ayy içim tuhaf oldu :) acayip mutlu oldum hiç bi sorun yok Allaha şükür ama geç yumurtlama olduğundan 1 hafta geriden geliyor muhtemelen 1 hafta geç doğacak dedi :))

Dikkat et canım annengilden falan yardım alsan eminimki çok yorucudur
Canım annem sağolsun fırsat buldukça geliyor ama ne kadar da olsa bütün yük benim omzumda. Bak mesela şimdi oğlum hasta ateşi baya yüksek doktor diyor ki bu nasıl hastalık fıldır fıldır bu çocuk nasıl başediyorsun annesi diyor. Daha bu en durgun hali dedim

Allah başta sana sonra hepimize güç kuvvet versin zor ya demek miniği gördün oy ne tatlı zorlukları oldukça fazla ama güzel bi duygu

Kızlar çok kotuyum kızım gece 3 ten sonra çok uyandı grip olmuş burnu akıyor yavrumun çok hapşırıyor çok mazlum duruyor kuzum bide üstüne uyuttum yatak odasına yatırdım etrafınada yastık koydum bir çığlık nasıl ağlıyor onun o sesini duydum başımdan aşağı kaynar sular döküldü nasıl koştum kızım yerde hıçkıra hıçkıra bağırarak ağlıyor hemen aldın kucağıma titrorum bende nasıl neyse kafasına falan baktım vücuduna baktım bişey yok neyseki kollarından tuttum yürüttüm biraz şimdi oynuyor burnu akıyor kuzumun çok üzülüyorum bu haline :'( peditus verdim calpol verdim cumartesi doktora goturcem terletsem gece bişey olur mu kızlar

Ateşi yoksa terlet canım. Doktordan gelince bende çorba içirip ateş düşürücü verdim. Hemen uyudu kaldı.az önce uyandı bir güzel terlemiş keyfi yerine geldi yavrumun :) istanbulun birdenbire soğuması bize iyi gelmedi çok geçmiş olsun canım

Çok sağol canım inşallah geçer ateşi falan yok Allaha şukur aynen istanbul bir soğudu geldi hastalık son olur bu hastalıkları inşallah

Çok sağol canım inşallah geçer ateşi falan yok Allaha şukur aynen istanbul bir soğudu geldi hastalık son olur bu hastalıkları inşallah
İnşallah canım ateşi yoksa terletmen daha kolay olur. Üşüdü bebeklerimiz bir an önce iyileşirler inşallah

Bizim beril bir kaka yapmış omzuna kadar gelmiş ya
T ththt ablacım hayırlı olsun hamişliğin
Dünde benim oğluşum yapmıştı kaka bende önden yapmış zannettim her tarafını batırmıştı :)) teşekkür ederim canım ben bebek bakmayı çok sevdim o yüzden arka arkaya doğuruyorum

Kızlar canım acayip sıkkın eşimle yine ailesi yüzünden tartıştık yani aile kıymete bindi bende işe başlama kararı aldım kayınvalide bebek bebek diyo alsın baksın evimde baktırcaö geldiğimde yemeğimde hazır olur hafta sonuda yarım gün bi bayan alacam yetti artık dayanamıyorum

Canım sen memurdun dimi ücretsiz iznin ne zaman bitiyor. Pireye kızıp yorgan yakma bence iznin varsa sonuna kadar kullan.. Kayınvalidene güveniyor musun bebek bakımında falan o da önemli

Canım sen memurdun dimi ücretsiz iznin ne zaman bitiyor. Pireye kızıp yorgan yakma bence iznin varsa sonuna kadar kullan.. Kayınvalidene güveniyor musun bebek bakımında falan o da önemli
Mart 2017 de bitiyo canım ama evde rahatça kullandırmadılar eşim öyle her yere göndermiyo kimseye gitmeyiz mesela kv iki güne bi görmek istyo alsınlar baksınlar bende işime dönerim ne yapıyım acayip mutsuzum kavgamızın nedeni ne biliyomusun benim işyerime gitmem lazımdı çocuk nolcak dedi anneme bırakırım dedim birden neden anneme bırakmıyosunda annene bırakırım diyosun dedi şok oldum ve ben her zaman kv bırakırım kv işi varsa anneme bırakırım böyle nankörlük yapınca çok canım sıkıldı ailem hiçbişeye karışmaz etmez gel git demezler bunlarıda duyacaktım demek ki ve her zaman onun ailesini on adım önde tutardım bunları duymak kırdı beni eşime de söyledim yazıklar olsn sana yaptıklarıma da dedim neymiş önce babanne gelirmiş onun tarafı öncelikliymiş bide onun annesi düğüne gitti şehir dışında ondan direk annem demiştim ne kadar anlayışlı olsanda hep kötüler kazanıyo onun için başlayacam işe evde esir snıyo beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…