Sürekli izleymiyosan uzun süre sıkıntı olmaz bence bizde biraz nefes alalım canım:) benim oğlumun hiç dikkatini çekmiyo mesela hiç bakmaz bende baksa diye gözünün içine bakıyorum tık yok:)Ya kızlar benim yaptığım yanlışmı kızım reklam izliyor ona çizgi film açayım izlesin falan demiyorum özellikle açmıyorum durmuyor bazen reklam buluyorum ona bir yerde okudum çok tv karşısında vakit geçiren bir annenin oğlu uyaran eksiliği teşhisi konmuş yani otizm bende açıkçası korktum kızımla oyunda oynuyoruz vakitt geçiriyoruz ama işte reklam seviyor diye engel olmuyorum bende yanlışmı yapıyorum acaba
iyi gunler.bence ise baslamak senin icin iyi gelecek.ben de bir aydir ise basladim.evde artik boguluyordum.simdi evi is cocuk es hepsi beni cok yoruyor.ama sabah hazirlanip ise gitdiyim zaman kendimi yenilenmis gibi hiss ediyorum.evde kendime hic vakit ayiramiyordum.simdi ise basladigim icin hic pisman diilimSöyledim çalışma nası kıyacaksın da bırakacaksın kim senden iyi bakabilir bi hafta tatile gittik diye hemen trip attı ilgilenmedik bıraktık arada diye öyle dedi karar veremedim kıyamıyorum ama evde bunalıyorum
Canım benim instagram var ama sadece öyle isim olarak var hiç kullanmadım daha birşey yüklemedim takip ediyorum takip ediliyorum ama hesap boşSlm kızlarr. Benım kızımda reklam izliyo sevdıgı ıkı üç müzikli bebek reklamları var onlara bayılıyo. Bende ızın verıyorum napim. Buarada instagram kullanan varmı. Nıye eklemıyoruz bırbırımızı. :)
Ben kullanıyorum aktif olarak takip ediyorum blw annelerin i felan çok faydalı yemek paylaşımlar ı oluyo ben eklemek isterim seniSlm kızlarr. Benım kızımda reklam izliyo sevdıgı ıkı üç müzikli bebek reklamları var onlara bayılıyo. Bende ızın verıyorum napim. Buarada instagram kullanan varmı. Nıye eklemıyoruz bırbırımızı. :)
Aynen bende onları takıp edıyorum. @sibelhiratanju canım adresım. İsteyen ekleyebılır. Sıkıntı yok:)))Ben kullanıyorum aktif olarak takip ediyorum blw annelerin i felan çok faydalı yemek paylaşımlar ı oluyo ben eklemek isterim seni
Bende takibe aldım canım zaten anlarsın ismimden ve karabiberimden :)Aynen bende onları takıp edıyorum. @sibelhiratanju canım adresım. İsteyen ekleyebılır. Sıkıntı yok:)))
Ay canım bende çocuklardan girmiyosun sanıyorum seni evet iyi gelecek eşimle bidaha konuşacam bide işim öyle rahatki yerime eleman bakıyolar bilmiyorum ne yapsam senin kv mi bakıyoiyi gunler.bence ise baslamak senin icin iyi gelecek.ben de bir aydir ise basladim.evde artik boguluyordum.simdi evi is cocuk es hepsi beni cok yoruyor.ama sabah hazirlanip ise gitdiyim zaman kendimi yenilenmis gibi hiss ediyorum.evde kendime hic vakit ayiramiyordum.simdi ise basladigim icin hic pisman diilim
Canım saçmalama tabiki arada bırakacaksın ki biraz nefes alabilesin benimki hep öyle odadan kapıdan çıkıyım yada arkamı dönmemle ağlamaya başlıyo çünkü sürekli yanındayız alıştılar bize sen annen yakınsa arada bırak dediği gibi yoksa yıpranırsın kötü annelikle ilgisi yok benimkide öyleKızlar ben bugün yine bi dertlendim. Derdim tabii ki oğlumla ilgili.. Son günlerde oğlum bensiz hiç durmuyor ben hangi odadaysam po da arkamda muhakkak sürekli ağlıyor peşimden.. Evde kaç kişi olursak olalım benim yanıma geliyor benim kucağıma tırmanıyor vs. Hamile olduğum için annemde bana kıyamıyor ve dedi ki gündüzleri ara ara bikaç saat bana bırak. Hem sana bu kadar bağlı olmaz hemde sen işini yaparaın dinlenirsin falan. Neyse bu fikir benimde aklıma yattı. Dün eşimle bi yere gidecektik aslında oğlumuda götürecektik ama annemin fikri aklımıza geldi ve anneme bıraktık. 4 saate yakın ayrı kaldık oğlumdan. Tabii bu arada ben defalarca aradım annemi bi sorun var mı diye. Beni hiç aramamış oğlum hiç ağlamamış yemeğini yemiş uyumuş oynamış vs. İşimiz bitip annemlere döndük. Oğlum beni görünce yine mızmızlanmaya başladı. Yani ağlamıyor ama sürekli ağlıyor gibi sesler çıkarıyor. Annemde bu çocuğun sana garezi var sana numara yapıyor bugün çok iyiydi sen gelene kadar dedi. Benimde moralim bozuldu açıkcası. Annem bebeklere karşı çok ilgilidir. Bende ilgiliyim aslında ama ben oğlumla kaliteli zaman geçiremiyor muyum acaba benden sıkılmaya mı başladı diye düşünmeden edemiyorum. Annem 3-4 saat içinde hep onunla ilgilenmiş ama ben süreklie 24 saat birlikte olduğum için o kadar uzun süreli ilgilenemiyorum ev işi yemek vs bazen kendimede zaman ayırmak istiyorum. Ben kötü bir anne miyim diye düşünüyorum sürekli. İsteyerek olmadı ama 2.çocuk bizim için çok büyük bir hata mı bakamıyor muyum ben off kafam allak bullak oldu dünden beri.
Kızlar biraz fazla uzun oldu ama bişeyler söyleyin bana
Acaba yeterli gelmiyor muyum diye takıldı kafama işte. Bazen çok daraltıyor beni o zaman kızıyorum da belki o yüzdendirCanım saçmalama tabiki arada bırakacaksın ki biraz nefes alabilesin benimki hep öyle odadan kapıdan çıkıyım yada arkamı dönmemle ağlamaya başlıyo çünkü sürekli yanındayız alıştılar bize sen annen yakınsa arada bırak dediği gibi yoksa yıpranırsın kötü annelikle ilgisi yok benimkide öyle
Bende öyle düşünüyorum bağırıyorum bazen daraltıyoAcaba yeterli gelmiyor muyum diye takıldı kafama işte. Bazen çok daraltıyor beni o zaman kızıyorum da belki o yüzdendirne kadar zor çocuk bakmak ya. Hele benim Allah yardımcım olsun 6 ay sonraki halimi düşünemiyorum şu an
annem bakiyor.kv ile ayni evde oturyoruz.bigun isim cabuk bitecekdi.kv.e biraktim kizimi bi geldim cocuk aclıkdan uykusuzlukdan helak olmus gozleri kipkirmiziydi.tövbe etdim birdaha ona birakmamAy canım bende çocuklardan girmiyosun sanıyorum seni evet iyi gelecek eşimle bidaha konuşacam bide işim öyle rahatki yerime eleman bakıyolar bilmiyorum ne yapsam senin kv mi bakıyo
Son günlerde benimkide yemiyor canım ya. Kilosu iyiyse hiç takma kafana. Sanırım 8-9 kilo normal bu aylar içinBende öyle düşünüyorum bağırıyorum bazen daraltıyobilemedim canım ne olacak halimiz zor gerçekten ama geçecek az kaldı bende yemek konusunda takıyorum hiç yediremiyorum bende yetemiyorım diye
büyük kızımda bende senin gibi düsünüp kendimi yipratirdim.öyleki cogu zamsn kizim bizimle uyumak istemezdi.annem gelip götürürdü.simdi kizim bana cok duskun.kucuk kizim bana yapisik geziyo.bazen cok bunaliyordum.isede bu yuzden basladim.bana cok iyi geldi.ise basladikdan sonra kizim ek gidayida cok guzel kabul etmeye basladiKızlar ben bugün yine bi dertlendim. Derdim tabii ki oğlumla ilgili.. Son günlerde oğlum bensiz hiç durmuyor ben hangi odadaysam po da arkamda muhakkak sürekli ağlıyor peşimden.. Evde kaç kişi olursak olalım benim yanıma geliyor benim kucağıma tırmanıyor vs. Hamile olduğum için annemde bana kıyamıyor ve dedi ki gündüzleri ara ara bikaç saat bana bırak. Hem sana bu kadar bağlı olmaz hemde sen işini yaparaın dinlenirsin falan. Neyse bu fikir benimde aklıma yattı. Dün eşimle bi yere gidecektik aslında oğlumuda götürecektik ama annemin fikri aklımıza geldi ve anneme bıraktık. 4 saate yakın ayrı kaldık oğlumdan. Tabii bu arada ben defalarca aradım annemi bi sorun var mı diye. Beni hiç aramamış oğlum hiç ağlamamış yemeğini yemiş uyumuş oynamış vs. İşimiz bitip annemlere döndük. Oğlum beni görünce yine mızmızlanmaya başladı. Yani ağlamıyor ama sürekli ağlıyor gibi sesler çıkarıyor. Annemde bu çocuğun sana garezi var sana numara yapıyor bugün çok iyiydi sen gelene kadar dedi. Benimde moralim bozuldu açıkcası. Annem bebeklere karşı çok ilgilidir. Bende ilgiliyim aslında ama ben oğlumla kaliteli zaman geçiremiyor muyum acaba benden sıkılmaya mı başladı diye düşünmeden edemiyorum. Annem 3-4 saat içinde hep onunla ilgilenmiş ama ben süreklie 24 saat birlikte olduğum için o kadar uzun süreli ilgilenemiyorum ev işi yemek vs bazen kendimede zaman ayırmak istiyorum. Ben kötü bir anne miyim diye düşünüyorum sürekli. İsteyerek olmadı ama 2.çocuk bizim için çok büyük bir hata mı bakamıyor muyum ben off kafam allak bullak oldu dünden beri.
Kızlar biraz fazla uzun oldu ama bişeyler söyleyin bana
Canım benim oğlum sürekli benimle olmak istiyor ama hep ağlıyor tok da olsa aç da olsa. Ama anneme yapmıyor. Mesela ben mutfakta oluyorum eşim bakıyor oğluma. Kıkır kıkır gülüyorlar oynuyorlar. Ben salona geçince oğlum ağlayarak bana doğru geliyorbüyük kızımda bende senin gibi düsünüp kendimi yipratirdim.öyleki cogu zamsn kizim bizimle uyumak istemezdi.annem gelip götürürdü.simdi kizim bana cok duskun.kucuk kizim bana yapisik geziyo.bazen cok bunaliyordum.isede bu yuzden basladim.bana cok iyi geldi.ise basladikdan sonra kizim ek gidayida cok guzel kabul etmeye basladi