2014 Aralık Anneleri

Ben dun kuru köfte yedirdim bir kustu ustume öyle böyle değil ben az yesin diye zorlamıştım beğenmemişti çok geçmiş olsun sanada canım diştende olabilir ateş bizdede bir gün olmuştu çok zor ya allahım kotusunden korusun inşallah bu kış az hastalıkla atlatırız
Sağol canım kendim hasta olsam bu kadar bitkin olmazdım heralde :KK43: ben bir lokma kuru köfte verip arkasından hemen su veriyorum

Kızlar ben çok endişeliyim diyelim ki biz yada eşimiz grip olduk bebeklerimizi nasıl korucaz gripten
Canım grip değilde benim eşim bir yurtdışı seyahatinden sonra gözü mikrop kapmıştı. Doktor mikrop bile değil resmen virüs bu demişti 2 gün rapor yazmıştı. Ne kendim yaklaştım ne oğlumu yaklaştırdım yanına. Allaha şükür eşimde 2-3 günde kurtulmuştu. Grip olursada öyle yaparım ama Allah korusun bana birşey olsa naparlar bilmiyorum :KK43: mecbur bebeğimle ben ilgilenmek zorundayım. O yüzden ekstra ekstra dikkat etmeliyiz

Canım grip değilde benim eşim bir yurtdışı seyahatinden sonra gözü mikrop kapmıştı. Doktor mikrop bile değil resmen virüs bu demişti 2 gün rapor yazmıştı. Ne kendim yaklaştım ne oğlumu yaklaştırdım yanına. Allaha şükür eşimde 2-3 günde kurtulmuştu. Grip olursada öyle yaparım ama Allah korusun bana birşey olsa naparlar bilmiyorum :KK43: mecbur bebeğimle ben ilgilenmek zorundayım. O yüzden ekstra ekstra dikkat etmeliyiz
Ben eşim kızım 1 aylıkken grip olmuştu ama kızımızı hiç kucağına almadı yaklaşmadı bile ama yinede grip olmuştu aynı odada oldukları için işte biz oldukmu yandık dikkat etmemiz lazım

Aynen ya bide bir masumdu bizimki kendi kendine uyurdu keyifsizdi ay ozlemiştim onun bağırışlarıno oynamalarını
Benim oğlumunda sabah yanakları al aldı :) eşimde çok korktu ilk başta. Sonra ateşi düşüp iyileşince diyor ki aslında kırmızı kırmızı çok tatlı görünüyordu :KK70: sabah öyle demiyordun dedim bende :)

Ben eşim kızım 1 aylıkken grip olmuştu ama kızımızı hiç kucağına almadı yaklaşmadı bile ama yinede grip olmuştu aynı odada oldukları için işte biz oldukmu yandık dikkat etmemiz lazım
O mikroplu zamanda ben eşimle aynı havluyu bile kullanmamıştım :KK70: onu karantinaya alıp 2.sınıf insan muamelesi yapmıştık oğlumla :) ben grip olsam sanırım intikam alır eşim benden :KK70:

Bizde giydirirken zorlanıyoruz istemiyor giyinmek kışın kat kat ne yapcaz ya
valla canım ya bilmiyorum ki.yapmadığım şebeklik kalmıyo ter içinde kalıyoeum valla oyalıcam diye :))
Canım çok geçmiş olsun öncelikle oğlumu götürdüm doktora geçen normal yapacak bişey yok huy dedi bekliyoruz geçmesini sabırla:) avakado bugün aldım ben makromarkette var genelde her markette var ya bi bakın bence A aysenur1298 ankaradan adesede de var bi bak canım sonraaa kızlar geçmişi okudum başka ne vardı unuttum:) ha balık ben her çeşitini veriyorum çupra yedi sevdi alabalıkta sevdi oğluşum balığı seviyo suluköfte yapmıştım kendimize onuda sevdi salçalı falan ama sadece köftesini yedirdim bu kadar benden dedikodular:)
kızz makromarkete bugun özellkle baktım yoktu.belki semtten dolayıdır.neyse bakmaya devam ederim.oğluşunun bişiyinn olmamasına sevindim canım.huyları zaten sürekli değişiyo, inşallah iyiye gider yaramaz yiğenimm:KK48:
Uyku tulumu kullanan bi tanıdığım çok memnundu canım. Bende almak istiyorum bakalım. Avokadoyuda sanal marketten falan mı sipariş etsem diye benimde aklıma geldi. Yulaf ezmem var ama çok kullanmıyorum çünkü kendim pek sevemedim. Bu arada bende balığı severim denizden babam çıksa yerim :KK70: ama ete karşı önyargılıydım onuda yıktım yiyorum artık. Hamileyken her hafta muhakkak yerdim balığı oğluşum zeki olsun diye :KK70: bu arada bende sizi burada dertleşmeyi çok özledim valla psikolojim bozuldu şu 4 günde.
burası olmasa naparım ben diyprum zaten.kız insansızlıktan vallahi boğulcam az kaldı.oğluşum uyurken ev çok sessiz.eşim gelmedi hala.çok sinirliyim.bu iş nolcak böyle bilmiyorum.ilerde rahat rtcez belki o da ihtimal ama çok ceremesini çekiypruz yaaa:KK43::KK43: ayy oğlum olmasa deliririm ben burdaaaa

Kızlar ben çok endişeliyim diyelim ki biz yada eşimiz grip olduk bebeklerimizi nasıl korucaz gripten
canım bende çok korkuyorum hasta olmaktan.bi başım bile agırsa ilgilenemiyorum düzgün.ay Allah yardımcımız olsun.çok dikat etmemiz kendimizi beslememiz lazım.ben son zamanlarda kendi beslenmemi çok boşladım mesela.halbuki hala emiyolar.hemde bağısıklığımızın kuvvetli olması lazım.ayy bi çorba yağıcak kimsem de yok.Allahım sen muhtaç etme kimseye.depresyona çeyrek kala ben arkadaşlarr:KK53::KK53:

valla canım ya bilmiyorum ki.yapmadığım şebeklik kalmıyo ter içinde kalıyoeum valla oyalıcam diye :))

kızz makromarkete bugun özellkle baktım yoktu.belki semtten dolayıdır.neyse bakmaya devam ederim.oğluşunun bişiyinn olmamasına sevindim canım.huyları zaten sürekli değişiyo, inşallah iyiye gider yaramaz yiğenimm:KK48:

burası olmasa naparım ben diyprum zaten.kız insansızlıktan vallahi boğulcam az kaldı.oğluşum uyurken ev çok sessiz.eşim gelmedi hala.çok sinirliyim.bu iş nolcak böyle bilmiyorum.ilerde rahat rtcez belki o da ihtimal ama çok ceremesini çekiypruz yaaa:KK43::KK43: ayy oğlum olmasa deliririm ben burdaaaa
Canım senin eşin dükkan falan mı açtı. Belirsiz saatlerde çalışmak çok kötü yaa bende bu durumdan çok çekiyorum bir hafta pzts izinliyse bir sonraki hafta cuma olabiliyor. Saçma sapan karmakarışık. Şu an için iyi bir iş ama yaş ilerledikçe bu tempoyla çalışmak zor yani ne gecesi belli ne gündüzü benim eşimin :KK43: bende bazen kafayı yiyecek gibi oluyorum bir de son zamanlarda çok tartıştık. Ben çoook gerginim

Canım senin eşin dükkan falan mı açtı. Belirsiz saatlerde çalışmak çok kötü yaa bende bu durumdan çok çekiyorum bir hafta pzts izinliyse bir sonraki hafta cuma olabiliyor. Saçma sapan karmakarışık. Şu an için iyi bir iş ama yaş ilerledikçe bu tempoyla çalışmak zor yani ne gecesi belli ne gündüzü benim eşimin :KK43: bende bazen kafayı yiyecek gibi oluyorum bir de son zamanlarda çok tartıştık. Ben çoook gerginim
sorma canım ya.şuan ben ne hissedicegimi şaşırdım.eşim yeni geldi.ben hiçbişe demedim oğlumun yanında uzanmıştım.o da gitti yattı yerine.iş kurmaya çalışıyo canım, ama iş hayatımızda hep olcak stresi hep olcak, insan ilişkilerimizi erteleyemeyiz bunun için.şu halimiz şuan çok komik.ben bursadayken daha yakındık.dayanamıcam ben bi konuşcam galibaa :KK66:

sorma canım ya.şuan ben ne hissedicegimi şaşırdım.eşim yeni geldi.ben hiçbişe demedim oğlumun yanında uzanmıştım.o da gitti yattı yerine.iş kurmaya çalışıyo canım, ama iş hayatımızda hep olcak stresi hep olcak, insan ilişkilerimizi erteleyemeyiz bunun için.şu halimiz şuan çok komik.ben bursadayken daha yakındık.dayanamıcam ben bi konuşcam galibaa :KK66:
Geçim sıkıntısı erkekleri çok etkiliyor ya. Bizim zaten borcumuz var. 2.bebekte yolda Allah yardımcımız olsun. Biz neredeyse hiç tartışmazdık biliyor musun çok uyumlu bir çift olarak görürlerdi bizi. 7 yıldır birlikteyiz son 2-3 ayda ettiğimiz tartışmayı 7 yılda yapmamışızdır kesinlikle. Bebek ve hamilelik beni çok yıprattı çok tahammülsüz bi insan oldum. Ne kadar temizlikte yapsam evim bir türlü derli toplu olmuyor :KK43: çok titiz değilimdir ama bu karmaşa beni çok bunaltıyor. Dün gece eşimle yemek yerken yere birşey düşürdü hemen bana baktı. Artık yemek yemeye bile korkuyorum birşey dökerim diye herşeye kızıyorsun dedi :KK43: bu kadar mı baskıcıyım ben dedim. Evet öylesin ütülü gömlek var mı diye sormaya çekiniyorum yine kavga ederiz diye dedi. Bu konuşma çok iyi geldi bize biraz dertleştik :) bence sende güzel bi konuşma yapabilirsin. Hep mutlu olsak keşke hiç bir sorunumuz olmasa :)

Ben size diyorum bunlar hödük hödük:) bence bi evlilik bebek olmadan oturmuyomuş ben onu anladım bizde önceden asla tartışmazdık bi bebek ne değiştirebilirki hayatımızda dedim sonra oğlum oldu hayat darmadağın mesela eşime tahammülüm azaldı hiç yardım etmemesini geçtim o salonda o maç senin bu maç benim bakıp elinde içicek bişeyleriyle oturması durumunda benim odada çocukla cebelleşmem acayip canımı sıkıyo, dışarı çıkacakken onun hemen hazırlanıp sanki ben geç hazırlanıyorum edasıyla beklerken boğasım geliyo, arabayla bi yere gitmeye kalkınca deli oğlum durmayınca hay aklıma tükürüyüm nehir sana rahatlık battı biraz daha bekleseydin daha iki senelik evlisin demeler, tuhaf tuhaf aile muhabbetleri iki güne bir eşimin ailesinin bebeği özledik lafları ki buna hiç tahammül edemiyorum bebek benim ve iki güne neden görüşüyoruz ya gurbette olsaydık ya da benim ailem iki güne çağırsa eşimle kavga etmezmiydik gibi tuhaf tuhaf şeyleri düşünüyorum ve gece uyumaması da bana şans diyorum yinede çok şükür Rabbim çok aratmadı bugünümze şükür ama erkekleri boğmak istyorum sadece çalışıyolar e ben çalıştım biz 24 saat çalışıyoruz ona gelince bişey yok haksızmıyım kızlar :)

Eşinin eve geç gelmesi çok sinir oluyo ya benimki bazen 9 gibi geliyo bunalıyorum hemen :KK43: gelseler bi dert gelmeseler bi dert eve gelincede bizi çıldırtıyolar benim eşime hiç sabrım kalmadı geçen bi kavga ettik bıktım artkk iki güne bi tartışıyoruz bunun için mi evlendik diyorum

Geçim sıkıntısı erkekleri çok etkiliyor ya. Bizim zaten borcumuz var. 2.bebekte yolda Allah yardımcımız olsun. Biz neredeyse hiç tartışmazdık biliyor musun çok uyumlu bir çift olarak görürlerdi bizi. 7 yıldır birlikteyiz son 2-3 ayda ettiğimiz tartışmayı 7 yılda yapmamışızdır kesinlikle. Bebek ve hamilelik beni çok yıprattı çok tahammülsüz bi insan oldum. Ne kadar temizlikte yapsam evim bir türlü derli toplu olmuyor :KK43: çok titiz değilimdir ama bu karmaşa beni çok bunaltıyor. Dün gece eşimle yemek yerken yere birşey düşürdü hemen bana baktı. Artık yemek yemeye bile korkuyorum birşey dökerim diye herşeye kızıyorsun dedi :KK43: bu kadar mı baskıcıyım ben dedim. Evet öylesin ütülü gömlek var mı diye sormaya çekiniyorum yine kavga ederiz diye dedi. Bu konuşma çok iyi geldi bize biraz dertleştik :) bence sende güzel bi konuşma yapabilirsin. Hep mutlu olsak keşke hiç bir sorunumuz olmasa :)
canım maşallah size de bizde aynıydık.evlilikle aileler girdi işin içine önce,sonra bebekle tüm öncelikler değişti ve sonraaa biz ankaraya geldik.öncesinde yinede bebeğimzle gayet mutluyduk.yemek olayına koptum.bende tepki vermemek için sıkarım adeta kendimi, çünkü haklılar yani yerede bi yemek dökülemezmi:) biz eş modundan çıkıp anne moduna geçiyoruz onlarada ama bizdede sinir kalmadıki.kafa hep evi nasıl toplıcam düşüncesiyle dolu:)) ve geçim sıkıntısı zor gerçekten.dün gece uyudunmu dedim,valla hayatım çok yorgunum uyumam lazım dedi:) bende kızmadım üzüldüm haline.agrıyan yerlerini söledi :) benim tek sıkıntım kimsem olmayışı.oyuzdn eşim eve gelince gün yeni başlıyomş gibi benm için ama onn için bitmiş oluyo o ayrı hahaa

Eşinin eve geç gelmesi çok sinir oluyo ya benimki bazen 9 gibi geliyo bunalıyorum hemen :KK43: gelseler bi dert gelmeseler bi dert eve gelincede bizi çıldırtıyolar benim eşime hiç sabrım kalmadı geçen bi kavga ettik bıktım artkk iki güne bi tartışıyoruz bunun için mi evlendik diyorum
canımmm geçen bayram gezmrsine giderkenki beni yazmışın.oğlum oyun istiyo ben giydirmeye çalşıyorum eşimin arkadşı arayp sürekli hadi gelmiyonzmu diyo snra eşim bana hadi diyo, ve ben alelacele uğraşıyrum.bizimkiside yazık her zamanki hali aslında ama çok sıkılturunca herkes, oğluumm bi dur diye az sesim yükseldi, ve bebişim içerledi nerdeyse aglıcaktı zarzor döndürdüm.sonra kendime sinr oldm çocugu bıraktm zorlamamk için.eşim de ozaman koştrdu yanıma.sakin ol tamam diye.bende kızdım nereye sakin olcam sen hadi diyosun arkadasn aryo durmadan,tamam sen boşver arasın napıcan dedi.tabi ben kızmaya devam ettim 2dk önce öyle demiyodun diye :) Allahtan bebekle ilgili bi beklentim yok.yoksa daha sinir olurum.aslında üzülürüm daha dgru olcak.çnkü üzülüyoruz ve bunu sinir olarak gösteriyoruz malesef

canımmm geçen bayram gezmrsine giderkenki beni yazmışın.oğlum oyun istiyo ben giydirmeye çalşıyorum eşimin arkadşı arayp sürekli hadi gelmiyonzmu diyo snra eşim bana hadi diyo, ve ben alelacele uğraşıyrum.bizimkiside yazık her zamanki hali aslında ama çok sıkılturunca herkes, oğluumm bi dur diye az sesim yükseldi, ve bebişim içerledi nerdeyse aglıcaktı zarzor döndürdüm.sonra kendime sinr oldm çocugu bıraktm zorlamamk için.eşim de ozaman koştrdu yanıma.sakin ol tamam diye.bende kızdım nereye sakin olcam sen hadi diyosun arkadasn aryo durmadan,tamam sen boşver arasın napıcan dedi.tabi ben kızmaya devam ettim 2dk önce öyle demiyodun diye :) Allahtan bebekle ilgili bi beklentim yok.yoksa daha sinir olurum.aslında üzülürüm daha dgru olcak.çnkü üzülüyoruz ve bunu sinir olarak gösteriyoruz malesef
Hadide hadi uyuz ediyolar insanı hem yardım yok hemde acele ettiriyolar

Dün aklıma sen geldin canım ikimiz çok çekiyoruz kv den:) pazar günü bizdelerdi uğradılar salı günü yemeğe davet etti eşime dedim 2 güne bi ne işimiz var çocuğu hasta edecez diye e torun özleniyo diyo beni çıldırtıyolar ya neyse salı gitmedik dün baskına uğradım bana geldiler özledik muhabbetine

X