- 24 Mayıs 2014
- 3.699
- 1.802
Hoşgeldn cnm cook gecmiş olsun. Şimdi iyidır ınş kuzun.Herkese merhaba kızlaaar ben döndüüüm. Çok özledim burayı. 2 gün internetimizdr sorun vardı o yüzden giremedim. Sonraki 2 gündede oğlum çok hasta oldusabah ateşi 39.5 tu. Nasıl korktuk anlatamam. Bebekler hiç hasta olmasın üşütmüş sanırım.. Burda hava çok soğuk dışarı çıkarmak istemiyorum ama tekrardan ateşlenirse mecbur sarıp sarmalayıp götüreceğiz doktora.. Kendim kontrole gitmem gerekiyordu ona bile gidemedim. 2 gündür doğru düzgün bir yemek bile yapıp yiyemedik. Oğlumda çok iştahsız. Bu arada gece yatmadan yoğurt vermiştim. Hepsini geri çıkardı. Afedersiniz çok kötü kokuyor kustuğu. Üşütme belirtisi heralde. Üstünü örtmek mümkün değil ki. En kısa zamanda bir uyku tulumu almak lazım. 4 gündür depresyondayım resmen. Şimdilik keyfi yerinde oğlumun böyle devam eder inşallah. Keyfi devam ederse bugün benim çenemi kapatamazsınız burda A aysenur1298 N Nehir-derin2
TEsekkur ederım canm.bebişin iyı olmasına çok sevındm aman bebişler hasta olmasınya. Menenjıt aşısını özeldekı drumuz soyledı canm. Nette araştrdm bende 9.12 ay aradı özel aşılardan Saglık ocagı yapmıyo. Ruşeymide herşeyıne kullanıyorum. Sabah omletıne . Yogurduna meyve dılımlerıne yemeklerine yarım cay kaşıgı kadar eklıyorum.Sağol sibelcim şimdi daha iyi çok şükür. Oğluşum uyurken şöyle geçmişe bi bakayım dedim.
Sibeltanju canım ekteki resmi senin için yükledim. Ben bunu 1 hafta önce falan nette bulmuştum daha denemeye fırsat bulamadım. Oğlumun nerdeyse bütün kıyafetlerinde leke var
A aysenur1298 canım ya ben avokado bulamadım carrefour da falan yakınımızda migros falan da yok nerde bulabilirim ki. Buğday ruşeymi nasıl kullanıyorsun bende mi alsam ki.
Kızlar bir de kimse bana menenjit aşısından bahsetmedi ya sağlık ocağına gidip sorayım mı
O zaman ruşeymden bizde eksik kalmayalım hemen alalımTEsekkur ederım canm.bebişin iyı olmasına çok sevındm aman bebişler hasta olmasınya. Menenjıt aşısını özeldekı drumuz soyledı canm. Nette araştrdm bende 9.12 ay aradı özel aşılardan Saglık ocagı yapmıyo. Ruşeymide herşeyıne kullanıyorum. Sabah omletıne . Yogurduna meyve dılımlerıne yemeklerine yarım cay kaşıgı kadar eklıyorum.
Ay sibel ne kadar çirkin senin bu kızın yaaa :) böyle gördükçe özeniyorum benimde olur mu ki kızım acaba :))) geçen hafta ben somon yedirmeye çalıştım oğluma doğru düzgün yemedi yaa. Köfteyi falan daha bir iştahla yiyor. İşin komik tarafı babası eti ağzına sürmez köfteye ben alıştırdım. Bende hiö et yetmezdim hamileliğimde yemeye başladım şu an yiyorum :) kime çekti acaba bu çocukBıdıgımın bugunku yemegı. Azda olsa tattı en azından.
İnşallah gönlunr gore olsun canm.bende hep kız istıyodum. Hayırlı olurlar inşallahh. Bende vejeteryandm. Hamılelıgımde hepsını zorda olsa yemeye başladmO zaman ruşeymden bizde eksik kalmayalım hemen alalımmenenjit aşısınıda bir araştıralım bakalım neymiş yaptırmak gerekli miymiş.
Ay sibel ne kadar çirkin senin bu kızın yaaa :) böyle gördükçe özeniyorum benimde olur mu ki kızım acaba :))) geçen hafta ben somon yedirmeye çalıştım oğluma doğru düzgün yemedi yaa. Köfteyi falan daha bir iştahla yiyor. İşin komik tarafı babası eti ağzına sürmez köfteye ben alıştırdım. Bende hiö et yetmezdim hamileliğimde yemeye başladım şu an yiyorum :) kime çekti acaba bu çocuk
Balığı çocukluğumdan beri severdim ama etin kokusuna bile tahammülüm yoktu. Hamileliğimde sırf bebeğim için yemediğim içmediğim şey kalmadı. Herşey onlar için hayırlı evlat olurlar inşallah emeklerimiz boşa gitmesin :)İnşallah gönlunr gore olsun canm.bende hep kız istıyodum. Hayırlı olurlar inşallahh. Bende vejeteryandm. Hamılelıgımde hepsını zorda olsa yemeye başladm
Bende merak etmiştim yedi mi acaba hepsini diye :)Bıdıgımın bugunku yemegı. Azda olsa tattı en azından.
Döke saça yedıgı için tabagı bılca dolduruyorum napim:))Üç balık yedı. Domates hastası benmkı zaten. Bırde sogan sarımsak itirazsız yıyo:))sonrada kokuyo mis gıbı. Ben yerken benımkındende yedırdım.Bende merak etmiştim yedi mi acaba hepsini diye :)
Bende kızıma tarhana çorbası yaptım bizede kabak yemeği sarımsaklı yoğurtlu salçalı diye vermek istemedim az bişey kabağından verdim sebze yemeyen kız sarımsak lı yoğurtlu olunca yedi arada çorbayı sıkıştırıyorum ağzına ağlıyor kabak veriyorum susuyor çorba veriyorum itiyor eliyle kabak veriyorum dilinin ucuyla bakıyor sonra ağzını açıyor çorba değilse yiyor ağladı yicem diye sarımsak sevdi bizimkisideDöke saça yedıgı için tabagı bılca dolduruyorum napim:))Üç balık yedı. Domates hastası benmkı zaten. Bırde sogan sarımsak itirazsız yıyo:))sonrada kokuyo mis gıbı. Ben yerken benımkındende yedırdım.
kızzz nerelerdesin, valla bildigin merak ettim bişey mi oldu diye.bıdık mı ateşlenmiş kıyamam yaa.bayada yükselmiş, inşallah geçmiş gitmiş olsun şimdi iyi diyosun.valla havalar soğudu bende korkuyprum hasta olcak diye.şu ara herkes tulum almayı düiünüyo galiba :)) pratikmidir acaba işe yarar heralde demi.giydirmesi falan zahmetliyse ben düşünmeyebilirim çnkü bizimkini çok zor zapteyorum giydirken yaaa.şipşak bişiler lazım bizeHerkese merhaba kızlaaar ben döndüüüm. Çok özledim burayı. 2 gün internetimizdr sorun vardı o yüzden giremedim. Sonraki 2 gündede oğlum çok hasta oldusabah ateşi 39.5 tu. Nasıl korktuk anlatamam. Bebekler hiç hasta olmasın üşütmüş sanırım.. Burda hava çok soğuk dışarı çıkarmak istemiyorum ama tekrardan ateşlenirse mecbur sarıp sarmalayıp götüreceğiz doktora.. Kendim kontrole gitmem gerekiyordu ona bile gidemedim. 2 gündür doğru düzgün bir yemek bile yapıp yiyemedik. Oğlumda çok iştahsız. Bu arada gece yatmadan yoğurt vermiştim. Hepsini geri çıkardı. Afedersiniz çok kötü kokuyor kustuğu. Üşütme belirtisi heralde. Üstünü örtmek mümkün değil ki. En kısa zamanda bir uyku tulumu almak lazım. 4 gündür depresyondayım resmen. Şimdilik keyfi yerinde oğlumun böyle devam eder inşallah. Keyfi devam ederse bugün benim çenemi kapatamazsınız burda A aysenur1298 N Nehir-derin2
bende tarhana yaptm sarımsaklı.aynen çok sevdi.buram buraö kokuyoduBende kızıma tarhana çorbası yaptım bizede kabak yemeği sarımsaklı yoğurtlu salçalı diye vermek istemedim az bişey kabağından verdim sebze yemeyen kız sarımsak lı yoğurtlu olunca yedi arada çorbayı sıkıştırıyorum ağzına ağlıyor kabak veriyorum susuyor çorba veriyorum itiyor eliyle kabak veriyorum dilinin ucuyla bakıyor sonra ağzını açıyor çorba değilse yiyor ağladı yicem diye sarımsak sevdi bizimkiside
Ay yesinler koksunlar ben kurban olurum onların o kokularına benim kızım reklam izlerken yol istediğin kadar oyun yap çağır bakmıyor :)bende tarhana yaptm sarımsaklı.aynen çok sevdi.buram buraö kokuyodu
Bizde giydirirken zorlanıyoruz istemiyor giyinmek kışın kat kat ne yapcaz yakızzz nerelerdesin, valla bildigin merak ettim bişey mi oldu diye.bıdık mı ateşlenmiş kıyamam yaa.bayada yükselmiş, inşallah geçmiş gitmiş olsun şimdi iyi diyosun.valla havalar soğudu bende korkuyprum hasta olcak diye.şu ara herkes tulum almayı düiünüyo galiba :)) pratikmidir acaba işe yarar heralde demi.giydirmesi falan zahmetliyse ben düşünmeyebilirim çnkü bizimkini çok zor zapteyorum giydirken yaaa.şipşak bişiler lazım bizeavokado bende bakıyorumda bulamadım.netten almştım tee geçen sene.bursada özdilekte bulunurdu hep ama burda bulamadım.ruşeymide ne yrdiyosan içine yedirmeden katıp ver canım.tek başına da verebilirsin tabiki ama yemezler sanırım.un gibi bişey de al kesinlikle ama ben yulaf ezmesini falan yararlı bilirdim.o da rafineymiş.en işlenmeniş ürün ruşeymi.saklanma şartlarına dikkt etmek lazım ama çabuk bozuluyomş kızlar bide vaktım da kimse balık sevmiyomuş hee.ay ben hastasıyıım.bayılırım.geçen yedik oğluşumda yedi valla löp löp
Uyku tulumu kullanan bi tanıdığım çok memnundu canım. Bende almak istiyorum bakalım. Avokadoyuda sanal marketten falan mı sipariş etsem diye benimde aklıma geldi. Yulaf ezmem var ama çok kullanmıyorum çünkü kendim pek sevemedim. Bu arada bende balığı severim denizden babam çıksa yerimkızzz nerelerdesin, valla bildigin merak ettim bişey mi oldu diye.bıdık mı ateşlenmiş kıyamam yaa.bayada yükselmiş, inşallah geçmiş gitmiş olsun şimdi iyi diyosun.valla havalar soğudu bende korkuyprum hasta olcak diye.şu ara herkes tulum almayı düiünüyo galiba :)) pratikmidir acaba işe yarar heralde demi.giydirmesi falan zahmetliyse ben düşünmeyebilirim çnkü bizimkini çok zor zapteyorum giydirken yaaa.şipşak bişiler lazım bizeavokado bende bakıyorumda bulamadım.netten almştım tee geçen sene.bursada özdilekte bulunurdu hep ama burda bulamadım.ruşeymide ne yrdiyosan içine yedirmeden katıp ver canım.tek başına da verebilirsin tabiki ama yemezler sanırım.un gibi bişey de al kesinlikle ama ben yulaf ezmesini falan yararlı bilirdim.o da rafineymiş.en işlenmeniş ürün ruşeymi.saklanma şartlarına dikkt etmek lazım ama çabuk bozuluyomş kızlar bide vaktım da kimse balık sevmiyomuş hee.ay ben hastasıyıım.bayılırım.geçen yedik oğluşumda yedi valla löp löp
Canım çok geçmiş olsun öncelikle oğlumu götürdüm doktora geçen normal yapacak bişey yok huy dedi bekliyoruz geçmesini sabırla:) avakado bugün aldım ben makromarkette var genelde her markette var ya bi bakın bence A aysenur1298 ankaradan adesede de var bi bak canım sonraaa kızlar geçmişi okudum başka ne vardı unuttum:) ha balık ben her çeşitini veriyorum çupra yedi sevdi alabalıkta sevdi oğluşum balığı seviyo suluköfte yapmıştım kendimize onuda sevdi salçalı falan ama sadece köftesini yedirdim bu kadar benden dedikodular:)Uyku tulumu kullanan bi tanıdığım çok memnundu canım. Bende almak istiyorum bakalım. Avokadoyuda sanal marketten falan mı sipariş etsem diye benimde aklıma geldi. Yulaf ezmem var ama çok kullanmıyorum çünkü kendim pek sevemedim. Bu arada bende balığı severim denizden babam çıksa yerimama ete karşı önyargılıydım onuda yıktım yiyorum artık. Hamileyken her hafta muhakkak yerdim balığı oğluşum zeki olsun diye bu arada bende sizi burada dertleşmeyi çok özledim valla psikolojim bozuldu şu 4 günde.
Alabalık çok faydalıymış ama ben daha sezon açılalı almadım somon hamsi yaptım sadece. Köfteyi kuruda yedi suluda yedi oğlum. Canım o zaman zamanla geçmesini bekleyeceksinCanım çok geçmiş olsun öncelikle oğlumu götürdüm doktora geçen normal yapacak bişey yok huy dedi bekliyoruz geçmesini sabırla:) avakado bugün aldım ben makromarkette var genelde her markette var ya bi bakın bence A aysenur1298 ankaradan adesede de var bi bak canım sonraaa kızlar geçmişi okudum başka ne vardı unuttum:) ha balık ben her çeşitini veriyorum çupra yedi sevdi alabalıkta sevdi oğluşum balığı seviyo suluköfte yapmıştım kendimize onuda sevdi salçalı falan ama sadece köftesini yedirdim bu kadar benden dedikodular:)
Ama çok zor bi oğlum var hiç halim kalmıyoAlabalık çok faydalıymış ama ben daha sezon açılalı almadım somon hamsi yaptım sadece. Köfteyi kuruda yedi suluda yedi oğlum. Canım o zaman zamanla geçmesini bekleyeceksin
Ben dun kuru köfte yedirdim bir kustu ustume öyle böyle değil ben az yesin diye zorlamıştım beğenmemişti çok geçmiş olsun sanada canım diştende olabilir ateş bizdede bir gün olmuştu çok zor ya allahım kotusunden korusun inşallah bu kış az hastalıkla atlatırızAlabalık çok faydalıymış ama ben daha sezon açılalı almadım somon hamsi yaptım sadece. Köfteyi kuruda yedi suluda yedi oğlum. Canım o zaman zamanla geçmesini bekleyeceksin