2014 Aralık Anneleri

Ay kızlar bende bıraz oncr kızımn kaşıkla dişini kontrol ederken alttan ıkı tane tık tık sesı duydum. İlk dişlerimiz patladı sonunda. Gozlerım doldu nıye bılmem. Svındm dişlerden o sesi duyunca

Ayy bende çok duygulanmıştım ne güzel bi duygu demi

Kıxlar bıze 9 . Ay aşısını yapmadilar. Risklı bölgede yaşayanlara yapıyoruz bır yaşında üç aşı olucak buda içinde olucak dedı.
Menenjit özel aşı canm saglık ocagı yapmıyo
Bizi çağırdılar kızamık aşısı için salgın var demişti ya perşembe ya cuma gidicem

Hayırlı olsun canım bende böyle duygulanmıştım gozlerim dolmuştu sanki büyümüş gibi geliyordu artık darısı üst dişlere bende üst dişleri bekliyorum

maşallah size.sıkıntsız agrısız gelsinler inşallah.insan gerçekten herşeyine duygulanıyo seviniyo.daha güzel günler görelim inşallahhh

Kızlar biz kaçağı bulduk 5. Dişimiz çıktı teyzeleri
oh ohh maşallahh size dee.hayırlı olsun yeni inciler.kız siz birden mi çıkardınz yoksa ben yanlş mı hatrlıyorum.bizim dişler ara verdi şükür ayy yorgunlktan bittiiim.ancak oturdum emzirdm uyudu.kız oğluşumu bugun banyoda dikilerek yıkadıım.kafasını şampuanlayamadım tabiki ama suyla yıkadım bugunlk.ay ayakta dikilse kendisi de yıkasam güzelce. kızlarr T ththt nerdee yaa.kaaç gün oldu valla sesi çıkmıyo

Yok canım 6. Ayda çıkardık sonrada devamı geldi valla ben oğlumu kucağıma alıyorum birlikte griyoruz duşa kulağına vazelin pamuk yapıyorum sonra kafasını sampuanlayp vücudunuda sabunluyorum çok rahat oluyo

Evet gözükmüyo bayadır thtt bide etiketleyebilsem tam olacak:)

Ama ben şuan çok duygulandım kızlar tam 9 ay önce bu saatlerde acı içinde doğumu bekliyodum saat 2 de doğmuştu meleğim ve şuan yanımda uyuyo ne büyük bi mucize nasıl bi mutluluk anne olmak isteyen herkese nasip etsin Rabbim

Tabi hepiniz uyuttunuz bebişleri kendinizde uyursunuz kim girsin şu saatte benim bebişten başka eşkiya yok ki çok kıskanılıyosunuz bayanlar:) şimdi sabaha kadar uyursunuz bende uzatmaları oynuyorum çıldırmaya az kaldı uyumuyo uyumuyo bi dağa çıkıp bağırasım geliyo imdaaat diye :) ya öyle bi değişik çocuk ki bi uykum geldi uyuyum demiyo 4 saat hiç uyumadı türlü oyunlar oynadık o kadar yordum çorbada içirdim yatırdım bi uyudu 40 dk geçmeden gözler hiç uyumamış gibi bana bi yol gösterin hangi dr gitmeli

amiin canım benim Allah bu duyguyu isteyen herkese nasip etsin.çok değişik bişeymiş yaa.asla anlayamazmışım diyorum anne olmasaydım.ayy ben Anneyim.çok acayip hala daha inanılmaz.şükür Rabbimize.inşallah hayırlı ana baba oluruz.hayırlı evlatlar yetiştirmeye vesile oluruz :)) senin küçük canavar uyumadı desene daha.bizimkide meme için uyandı aglayarak, babasıyla biraz oynasın diye uyandırdım.ay deli gibi yine el basmadgı yer kalmadı.şimdi yine uyutuyorum.kız srnnkinn artık bu kadr uykuszluğa valla sızması lazım.metabılizma kaldırmazzki. bu arada etiket ismin başına @ koyup yazcan tatlıışkom.ay benimdr boğazım patlıcak.oğluma oyun yapcam diye mafoldummmm

canım hep bu derece miydi ki, diştendir diyemiyomusun.dr a gitsen hangi bölüme gidilir valla bilmiyoeumki canım yaa.geçici bi dönem heralde.sen uanından gidince falan ağlıuomu çok

canım hep bu derece miydi ki, diştendir diyemiyomusun.dr a gitsen hangi bölüme gidilir valla bilmiyoeumki canım yaa.geçici bi dönem heralde.sen uanından gidince falan ağlıuomu çok
Son iki 3 aydır böyle dahada arttı ilk doğduğundan beri uykuyu seven bi çocuk değildi hep diyodumya gören çol şaşırıyodu 15 dk uyuyo yetiyodu şimdide yarım saat artık sinir harbi yaşıyorum dayanamıyorum

canım aklıma gelen herşeyi söyledimde, dr luk bişeyi yktr inaşallah.keşke yardım edebilsrm.sende çok yıpranmışındır tahmn rdebiliyorum

canım aklıma gelen herşeyi söyledimde, dr luk bişeyi yktr inaşallah.keşke yardım edebilsrm.sende çok yıpranmışındır tahmn rdebiliyorum
Hemde nasıl ya sinirim tepeme çıkıyo uyanınca yani hiçbişeyde yok tekrar uykuya dalamıyo ikinci çocuk düşünmüyorum böyle olunca

Gunaydın kızlarrr.ıyısınızdır inşallah. Benim bıdık tutunup kalkmalarada başladı. Bır sanıye durmuyo maşallah. Hadii diye bagırıyo hep:).
Bugun hamsı buglama yedırıcem inş sever.

Eşim soruyo sdece bizim bebek mi böyle diye bende evet dedim bi çözüm bulalım diyo yok dedim çözümü paşa paşa büyümesini bekleyecez:)

Herkese merhaba kızlaaar ben döndüüüm. Çok özledim burayı. 2 gün internetimizdr sorun vardı o yüzden giremedim. Sonraki 2 gündede oğlum çok hasta oldu sabah ateşi 39.5 tu. Nasıl korktuk anlatamam. Bebekler hiç hasta olmasın üşütmüş sanırım.. Burda hava çok soğuk dışarı çıkarmak istemiyorum ama tekrardan ateşlenirse mecbur sarıp sarmalayıp götüreceğiz doktora.. Kendim kontrole gitmem gerekiyordu ona bile gidemedim. 2 gündür doğru düzgün bir yemek bile yapıp yiyemedik. Oğlumda çok iştahsız. Bu arada gece yatmadan yoğurt vermiştim. Hepsini geri çıkardı. Afedersiniz çok kötü kokuyor kustuğu. Üşütme belirtisi heralde. Üstünü örtmek mümkün değil ki. En kısa zamanda bir uyku tulumu almak lazım. 4 gündür depresyondayım resmen. Şimdilik keyfi yerinde oğlumun böyle devam eder inşallah. Keyfi devam ederse bugün benim çenemi kapatamazsınız burda A aysenur1298 N Nehir-derin2

Eşim soruyo sdece bizim mi böyle diye bende evet dedim bi çözüm bulalım diyo yok dedim çözümü paşa paşa büyümesini bekleyecez:)
Canım bu konuyla ilgili çocuk doktoruna götürdün mü hiç. Yani uyumamasının arkasında fizyolojik bir sebep olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…