2014 Aralık Anneleri

Yav kızlar bu yemek lekelı meyve lekelı kıyafetlere önlüklere çözüm bulanınız varmı. Nerdeyse butun kıyafetlerı lekelı yavrumun. Cıkmıyo naptysam. Biri gorse ne pis kadın der:))

Bizimde öyle canım domatesli bişey yedirsem bildiğin domateslerde çıkıyor pikniğe gittigimizde sen elimdeki domatesi iste ağladı verdim koca domatesin yarısını yedi ne yesek istiyor diyorum eşime bunun yanında bişeyde yiyemeyiz artık

Benimki verince ağzına almıyo ya of napacam ben gelsin bunalımlar:)

Kızlar benim oğlum uyumuyo çıldıracam ne yapmam lazım 4 dişi var daha çıkacak mı ondan mı huysuz ne yapacsm ben bebekleri uyuyan hanımlar maşallah çok şanslısınız benmkinde ne gece ne gündz uykusu var bitik haldeyz

Ah canım benim ya ne zordur Allah kolaylık versin benim kızım da dünden beri bir ara geliyor bir ağlıyor susturamıyorum normal ağlaması değil ama bir yeri ağrıyor sanki ağlamaktan bakmıyor bile dun öyle ağladı bide bugün hafta sonu gidicez doktora bakalım

canım bişi itiraf edicem, biz oğlumla çok uyuyoruz.nazar değmesinde 2mizde dolu dolu uyuyoz.tek bildigim birlikte yatmamızdan, ayrı yatsam ben uyuyamam bu kadr oğlmda zaten emmek ister.ama yanmdada olsa gece şu çğlkla meme araması var.zaten memeyi vernce susuyo hemen.xanım birlikte yatmayı denesene bide.tek sorun belim çok agrıyo.yatarak emzirmekten.ama işe yaramayadabilir elbette.onn dışında canım bi önerim bebişi yormak lazım.yürüt hatta koştur,dans ettir :)) sende yorulcan ama bak pelte gibi yatıcak söz

Canım bizde birlikte yatıyoruz çok değişik bi çocuk ya mesela sallıyorum 10 gibi uyuyo aradan yarım saat geçiyo mutlaka uyancak tekrar emiyo uyursa uyur uyumazsa tekrar ayağımda sallattırıyo tabi bu sırada saat 11 oluyo 12 de tekrar uyanıyo öyle öyle her saat başı kalkıyo sabah 7 de mutlaka ayakta sonrada 2 saate bir yarım saat uyuyo o yorma işini bende çok denedim çocuk dediğin yorgun olunca kendi kendine sızar uyur benimki yine aynı 5 6 saat uyumadığı zamandada aynı bi çözüm bulamadk ama uykusuzluk beni öldürecek

İnş bi sıkıntısı yoktur canım ya benimkinin huyu heralde 10 aylık olcaz bi gıdım ilerleyemedik:)

ay ama canım ben dişi unuttum.diştense geçici bi durumdur uykuyu da etkiliyolar.Allah sana güç versin inşallahh

Kıxlar bıze 9 . Ay aşısını yapmadilar. Risklı bölgede yaşayanlara yapıyoruz bır yaşında üç aşı olucak buda içinde olucak dedı.
Menenjit özel aşı canm saglık ocagı yapmıyo

anladım canım valla ne bilyim merak ettim şimdi sıpayı.benimkinde gördklerimi söuliyim dedim.her çock farklıdır illaki.ama genel bilinen aynıdır ya hani, çocuk enerjisini atması lazım uyumaz falan.benmki mesela dk durmuyo o lüçück beden o hareketlere tabiki yoruluyo, benm yormama bile gerek kalmadan bazen uyur.son zamanlarda 2 gece uyandı, o da eşimle konuştuk yatıyoken.onn sesine uyandı.onn dışında bi yorum yapamadım şuan.dişten heralde

Kıxlar bıze 9 . Ay aşısını yapmadilar. Risklı bölgede yaşayanlara yapıyoruz bır yaşında üç aşı olucak buda içinde olucak dedı.
Menenjit özel aşı canm saglık ocagı yapmıyo
Allah Allah her bölge kafasına göre yakılıyo resmen ya.canm sen nerdesin ist diilmiydin.bence büyük şehirler asıl riskli yerler.ama amkarann sağlık ocagından memnun kaldım.hangi aşıyı yaptığını , sonrasını güzelce anlattı.çok acele etmeden şöyle tut buraya otur falan beğendim yani.şuana kadr 3 saglık ocagı degiştrdim biri suratsız biri bigisz takpsizdi

Bende vermiyorum bayadır ya ne kan damlası nede d vitamini devam o zaman
hemşire bana pekmez ve damlayı 8 damla ver dedi.damlayı veririm diyorum şimdilik.onu da hergn kullanmam ya.5. gün kullanırım biraz ara veririm.artik yiyeceklerini demirden zengin yedrmem lazım.o da emilimi zor bişi yaa

Benimki fena anam :) bilemedim bakalım aman sağlıklı olsnda

Büyükçekmecedeyim cnm. Yapmadılar valla bılmıyorum. Bu bolgede esenyurt falan risklıymiş ordakı cocuklara yapılıyodu gecen sene dedı. Dogudan il dışından gelenlere yapıyoruz dedı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…