- 11 Temmuz 2014
- 292
- 169
- 37
- Konu Sahibi xsxeker pembe
ben hiç beğenmedim aradığım hiçbişeyi bulamıyom
tel den zordur belki ama pc den çok zevkli
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben hiç beğenmedim aradığım hiçbişeyi bulamıyom
ben de bugün oldum umutlar eylüle kaldı bi kızım var adı ela ,eylül uğurlu gelirse adını eylül koyarım kız olursa tabi allahım ne olur bu defa olsun yarabbimmm
selam kızlar benide aranıza alırmısınız yalnız beklemek gerçekten zor benim bat 14 ağustos zaman geçmek bilmiyor...bu mübarek günde rabbim dualarımızı kabul etsin hepimizin gönlüne göre versin inşallah tez zamanda...
malesef canım geldi bu ay bıraktım artık hiçbişey yapmıycam olursa olur olmazsa olmaz napıyım ya yoruldum valla kknın yeni halinide pek kullanamıyorum o yüzden siteyede pek girmez oldumcanım ne yaptın gelmedi demi kırmızılar
GELDİ CANIM MAALESEF((((((canım ne yaptın gelmedi demi kırmızılar
Prolaktinine baktırdın mıKızlar bu gün yumurtalık takibi için dr.a gittim yumurtalıkların çalışmıyor dedi peki nasıl düzenli adet oluyorum bu mümkün mü (
yok canim bisey demedi yarin ozel e gidecegimPro
Prolaktinine baktırdın mı
Benimde adetim çok düzenli fakat hamile kalma durumum şu an için zayıf çünkü süt hormonum yüksek bu da yumurtalıkların çalışmasına engelmiş bitkisel olarak hayıt tohumunu kullanıp düzeltenler var. Inş iyi haberler alırsınyok canim bisey demedi yarin ozel e gidecegim
Bütün umutlarım boşa çıktıı ... Adetim gecikeli 7 gün oldu bebek umuduyla doktora gittim, amaaa sonuç 2 cmlik kist hüsranla geri döndüm. Adet düzenimde kaçtı bakalım nekadar zamanda toparlarım
Teşekkür ederim canım .çok geçmiş olsun canım
kardelen_656 hamile canımKizlarrrr yokmu guzel haberi olannn. Sus pus oldu herkes :/