- 23 Eylül 2013
- 171
- 122
- Konu Sahibi xsxeker pembe
Ayy kiyamamm.cok sevindimmm. Darisi bizim basimiza ins :))kardelen_656 hamile canım
bu hafta gecmek bilmiyor ya. Keske erkenden ogrenebilsek hamilemiyiz degilmiyiz. Hic aklimdan cikmiyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayy kiyamamm.cok sevindimmm. Darisi bizim basimiza ins :))kardelen_656 hamile canım
Bende zar zor siteden takip etmeye calisiyorum.evet ya herkesler gitti. Yalniz hissettim bende bayadir burda kendimi :))Uygulama hatasının düzeltilmesini bekliyordum kızçeler yoktum bekleyemedim siteden giriyorum rahat olmasada napalım herkes terketmis buraları :))
ceyyceyy canım napıyosun sana bakmaya girdim vallaUygulama hatasının düzeltilmesini bekliyordum kızçeler yoktum bekleyemedim siteden giriyorum rahat olmasada napalım herkes terketmis buraları :))
Evet agustosu kacirdik ama olsun bekliyoruz biz elbet bebisimiz eylul ekim gelecektir...
kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗
Canim tamamen stres 2.5 yil kalamadim biraz gevse isin zevk mismina bak olacaksa olur ki ALLAH OL DER VE OLUR...SEN SABREDIP.ISTEMEYI BIL VE UNUTMA RABBIM VERMEYECEGI SEYI KULUNU GONLUNE DUA DIYE KONDURMAZMIS
kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin inşallahhhhhhhh''RABBIM VERMEYECEGI SEYI KULUNU GONLUNE DUA DIYE KONDURMAZMIS'' nekadar güzel bir sözmüş ilk defa duydum ve çok hoşuma gitti rabbim gönlümüzdeki duaları bu ay kabul eder inşalllaaahhh
amin inşallahSelam kızlar, ben bu grubu yeni keşfettim bakalım inşallah güzel haberler paylaşırız:)
Merhaba bende kullandım o ilaçtan prolaktin düştü zaten çok hafif yüksek çıkmıştı ama yinede yükselmeye devam etmesin diye kullandım şimdi bekliyoruz bakalımValla dr un bana verdigi ilacta 8 tane var.p.tesi ve persembe yarim yarim kullaniyorum.duzelene kadar kullancaz heralde. Benimde ilaclar bitince bakcak bakalim
Bende eylule terfi ettim klomen tedavisine başladım yarın bitiyor perşembe kontrol var yumurta takibi inşallah olur allahım isteyen herkeze çok bekletmeden ver Yarabbim ßanada ♡♡
ne yaptın canım büyümüşmü yumurtalar merak ettim
klomen ne için kullanyorsun