2014 agustostan eylule terfi edip eylul ekim kasim farketmez hala bomba gibi umutlarl

Teşekkür ederim canım inşallah haberler güzel olur hadi bakalım hayırlısı :KK68:

Canım gittim doktora baktı 18.5mm olmuş dediki bu aksam ilişki sonraki gün yasak dedi çarşamba günü tekrar gidilicek ozaman catlaticakmis bende bir hevesle gittim
 
inanıyorum bu eylül uğurlu gelecek kız olursa eylül koyacağım adını elama bacı olacak erkek olursada efe olacak inanıyorum bu ay yüzümüz gülecek önce inanalım arkadaşlar ozaman olur
 
bende hamile olursam kızım olursa Eylül koyacam çünkü eylül ayında evlendim ve o isme bayılıyorum :KK49::KK49:
 
Merhaba arkadaşlar. Biz de geçen ay başladık çalışmalara devam. bakalım hayırlısı
 
ben de varım kızlar. agustostan cok umutluydum ovulasyon günlerimde hep beraberlik oldu ama nasip olmadı. suan yumurtlama günüm ama eşim il dışında o yuzden bu ayı da geçtik. umudum ekime.
 
Eveeetttt bombayı patlatıyorummm :KK71: Dün doktora gittim veee 5 hafta 5 gün lüğüüz :emir_bebek: Keseyi gördük ayın 16 sında gel kalp atışını dinleyelim dedi inşallah herşey yolunda gider Allahım isteyen herkese nasip etsinn :KK36:
 
_Hayat İrem Eylül geliyor sanki içime doğdu :) Ne diyelim tebrikler Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah GÜZEL HABERLER GELMEYE BAŞLADI HADİ BAKALIM GRUP :)
 
Kızlar beni de alın aranıza. Bat sanırım 17-18 Eylül. Ağustos 22 sat tarihi. 3 Eylül ovl testı çift çizgi calışma tarihleri 31 Ağustos 1-3-4 Eylül sonra da yok adamla küsüştük tuttu tuttu tutmadı hayal kırıklığı :KK43:
 
_Hayat İrem Eylül geliyor sanki içime doğdu :) Ne diyelim tebrikler Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah GÜZEL HABERLER GELMEYE BAŞLADI HADİ BAKALIM GRUP :)
Çok teşekkür ederim canım inşallah ben öncelikle sağlıktan yanayım ama çoğunluk hep erkek olucak diyorlar:KK36::KK36:
 
X