2014 ağustosta hamiş olucaz başka yolu yok!!!!

canım o testi yaptıktan sonra dayanamadım akşam tekrar yapmıştım oda negatif çıktı eczaneye sordum gebelik yok dedi ama genede kesin sonuç için kan testi yaptır dedi bilmiyorum biraz daha zaman geçsin bakalım

Ben dun de gormedim kirmizilari arkadaslar.. 14-15 i gibi olurken henuz tik yok.. yani gogusler sisti aciyo ama oyle olacakmisim gibi de kasik bel agrimiyo.. reglimin düzeni kolay bozulabildigi icin de bekliyorum.. bugun de pek olacakmisim havasi yok gibi... bugun de olmazsam yarin bi test yaosam mi ki? Yoksa beklemede mi kalayim sizce?

sagol tatlım ben de ilk kez söktürücü aldım bu ay aynen benim de 3 aydır gayet iyiydi ben geçen ay ovu test kullandım ona kafayı tkmaktan sanırım stres yaptım ondan belki bu ay böyle oldu ama baska türlü dediğn gibi bizim yumurtlamamız belli olmuyo zor yani tutturmak

bu arada kızlar ya 3ünde adet olmam gerekiyodu daha önce de yazdı ama bugün 14 gün gectı ve doktorun verdiği son tarlusal ı bu aksam içicem ama dün evdeki son ovu testi yaptım bakarmısınız benim 2. çizgi geçen ay sadece bi gün böyle koyu çıktı bi de dün yaptığım bu fotodaki gerisi hep silik hatta yok gibi olurdu bu ay adet olmadan tekrar yumurtlama olması mümkün mü sizce ben hiç anlamıyorum ya bu işten kafam karıştıııı

25 gr ısırgan tohumu
25 gr üzerlik tohumu
25 gr hardal tohumu
25 gr çörek otu
25 gr çemen tozu
125 gr tatlı badem yağı
1 kg doğal bal
Malzemeler bunlar.bal kesinlikle gerçek bal olacak yalnız.aktarlar tohum yerine toz olarak verebiliyorsa onları tercih edin.tohum verirse tozunu siz çıkarmalısınız.kiraz teyze bunu teflon tavada kavurarak yaptı bir keresinde.
Bütün malzemeleri karıştırıyorsunuz.adetin 7. Gününden başlayarak 7 gün boyunca hem eşiniz hem siz tahta kaşıkla birer tane içeceksiniz.karışıma kesinlikle metal kaşık girmeyecek.
7 gün geçtikten sonra yani toplamda adetinizin 14. Gününden başlayarak 5 gün iliskiye girilecek.
Arkadaşlar, bu karışım özellikle erkeğin sperm kalitesini yükseltiyormuş.kadının da rahim kanallarını açıyormuş.tedavi gördükleri esnada doktor kiraz teyzenin oğluna kendi sormuş sonuçları görünce.ne yaptın da böyle bir fark oldu diye.çünkü yüzde 30'dan 60'a çıkmış.

kızlar forumda dolaşırken buldum Semender82 adlı bir arkadaş paylaşmış hatta baya örnek de vermiş başlığın altında kullanıp hamile kalanlarla ilgili sizle de paylaşmak istedim denemyi düşünüyorum nasip olursa belki işe yarar

bende okudum bunu ve düşünüyorum adet olursam denemyi ama daha olmadım inşallah da olmam bu gün 36. gün olursam denemyi düşünüyorum

merhaba ben yeniyim aranızda ama sık sık herkes benim gibi panik mi beynim bana oyun mu oynuyor diye sizleri okuyorum. Ağustos ayında müjdeli haber gözlüyorum ben de. 24ğ hastalığım. bu 4. ayımız artık sanırım umutsuzlanmaya başlıyorum. Keşke hayallerimiz gerçek olsa. Tv deki anne bebebk sahneleri duygulandırmasa bizi

Ya kizlar bi insanin etrafındaki heeerkes hamile olurmu ya hamile olani goruyorum ya hamilelik haberi komsulardan bile o kadar hamile varki
Ya uzuluyorum vala artik stres yspmiyim diyorum ama istemeden yapiyorum sanirim.26 27 agustosta adet olabilirim bekliyorum.1 inde olmustum agustosta iki adet gunum olcak yani artik 26 gunde bi olmaya basladim yumurtlamayida hesaplayamiyorum tutmustr insallah

Ayni sorun bendede var canim. Herkes ama herkes etrafimda hamile kaliyor. Allahim affetsin kiskandigimdan degil vallahi ama uzuldugumden agliyor sinirleniyorum. Bende dusunmucem takmicam olmazsa olmaz diyorum ama adet gunu yaklasinca acabalar basliyor. Carsamba gunu de benim adet olmam lazim. Gecen hafta sancik vardi gogus uclarim agriyordu bu hafta tik yok. Sonra adet olucagim gun gene basliyor sancilarim. Eskiden 4 gun oncesinden hissederdim simdi artik emin olamiyorum. Hic agri magri yok goguslerde tik yok. Galiba psikolojikmen vicudumda degisti. Rabbim gonlumuze gore hayirlisini versin. Insallah hayirli haberlerini aliriz bu ay. Ben bu ay tarcin corek otu bal karisimini denicem bakim ise yaricakmi bende..

Arkadaşlar ben bu ay aşklama yaptiracagim..asilama yaptiracagim NEOLUR benim ve benim gibi bebek özlemi çekenler için... 1 YASİN. Bu topige girip benim ve arkadaşlarım için bir tane yasin okurmusunz.
canım benim Allah sana hayırlı zamanda hayırlı bir evlat nasip etsin. Daha yeni okudum. İnan şimdi senin için ve tüm bebek isteyen kadınlarımız için yasin okuyacağım. Şimdiden Allah kabul etsin diyelim.

Canım benım 1 yılı gectı işte. Hıc korunmadık .Onun oncesınde korundugumuz zamanda eşim korunuyodu .ben ilac ıcmıyodum yani ( ilac ıcmedıgım ıcın daha kolay gebelık olmasu gerekırdı .ılac ıcenler ıcın ılk 6 ay olmyor zaten )

Allah razı olsun arkadaşım bende bu terkibi arıyordum bu ayda olmazsa deneyeceğim inşallah

canım benim Allah sana hayırlı zamanda hayırlı bir evlat nasip etsin. Daha yeni okudum. İnan şimdi senin için ve tüm bebek isteyen kadınlarımız için yasin okuyacağım. Şimdiden Allah kabul etsin diyelim.
Allah razi olsun canim.. Raabim dualarinizi kabul etsin inş. Çok saollll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…