- 20 Haziran 2014
- 979
- 516
- 31
-
- Konu Sahibi Whiteandblue
- #1.101
canım o testi yaptıktan sonra dayanamadım akşam tekrar yapmıştım oda negatif çıktı eczaneye sordum gebelik yok dedi ama genede kesin sonuç için kan testi yaptır dedi bilmiyorum biraz daha zaman geçsin bakalımmerhaba benimde seninle aynı tarih saon adet tarihim tekrar test yap bence o testlerin sonucuna pek güvenilmiyor hayal kırıklığına uğrama diye diyorum yada işini sağlama al git bir kan testi yaptır o kesin sonuç çıkarır nasıl olsa inşallah hamilesindir bende umutlandım şimdi
Ya sokturucu hic icmedim.. ama kolay gecikiyor, bilemiyorum o yuzden.. az daha bekleyim oyle yaparim testi diyorum.. gerci son 3 aydir da gayet duzenli duzenli 15inde oluyordum..
Canim gecmis olsun sana da... bu ay olmazsa ovulasyon testi kullanmayi dusunuyorum ben...cunku duzensiz olunca yumurtlamayi takip etmek de zor..
bende okudum bunu ve düşünüyorum adet olursam denemyi ama daha olmadım inşallah da olmam bu gün 36. gün olursam denemyi düşünüyorum25 gr ısırgan tohumu
25 gr üzerlik tohumu
25 gr hardal tohumu
25 gr çörek otu
25 gr çemen tozu
125 gr tatlı badem yağı
1 kg doğal bal
Malzemeler bunlar.bal kesinlikle gerçek bal olacak yalnız.aktarlar tohum yerine toz olarak verebiliyorsa onları tercih edin.tohum verirse tozunu siz çıkarmalısınız.kiraz teyze bunu teflon tavada kavurarak yaptı bir keresinde.
Bütün malzemeleri karıştırıyorsunuz.adetin 7. Gününden başlayarak 7 gün boyunca hem eşiniz hem siz tahta kaşıkla birer tane içeceksiniz.karışıma kesinlikle metal kaşık girmeyecek.
7 gün geçtikten sonra yani toplamda adetinizin 14. Gününden başlayarak 5 gün iliskiye girilecek.
Arkadaşlar, bu karışım özellikle erkeğin sperm kalitesini yükseltiyormuş.kadının da rahim kanallarını açıyormuş.tedavi gördükleri esnada doktor kiraz teyzenin oğluna kendi sormuş sonuçları görünce.ne yaptın da böyle bir fark oldu diye.çünkü yüzde 30'dan 60'a çıkmış.
kızlar forumda dolaşırken buldum Semender82 adlı bir arkadaş paylaşmış hatta baya örnek de vermiş başlığın altında kullanıp hamile kalanlarla ilgili sizle de paylaşmak istedim denemyi düşünüyorum nasip olursa belki işe yarar
Eki Görüntüle 1220061 Eki Görüntüle 1220061
evvet becerebildim sonundaa bi baksanıız yorum yapsanız kızlaaar :/
Ya kizlar bi insanin etrafındaki heeerkes hamile olurmu ya hamile olani goruyorum ya hamilelik haberi komsulardan bile o kadar hamile varki
Ya uzuluyorum vala artik stres yspmiyim diyorum ama istemeden yapiyorum sanirim.26 27 agustosta adet olabilirim bekliyorum.1 inde olmustum agustosta iki adet gunum olcak yani artik 26 gunde bi olmaya basladim yumurtlamayida hesaplayamiyorum tutmustr insallah
canım benim Allah sana hayırlı zamanda hayırlı bir evlat nasip etsin. Daha yeni okudum. İnan şimdi senin için ve tüm bebek isteyen kadınlarımız için yasin okuyacağım. Şimdiden Allah kabul etsin diyelim.Arkadaşlar ben bu ay aşklama yaptiracagim..asilama yaptiracagim NEOLUR benim ve benim gibi bebek özlemi çekenler için... 1 YASİN. Bu topige girip benim ve arkadaşlarım için bir tane yasin okurmusunz.
Canım aslında benimde 20 si adet günüm ama o gün sadece kahverengi leke oldu,onun için 21 i diyorum. İnşallah bu ay olacak inanıyorum yürekten Allahın izni ile tabi...Bu arada bende belirti pek yok daha önce dediğim gibi içimdeki histen başka...Sen kaç aydır bekliyorsun ?
25 gr ısırgan tohumu
25 gr üzerlik tohumu
25 gr hardal tohumu
25 gr çörek otu
25 gr çemen tozu
125 gr tatlı badem yağı
1 kg doğal bal
Malzemeler bunlar.bal kesinlikle gerçek bal olacak yalnız.aktarlar tohum yerine toz olarak verebiliyorsa onları tercih edin.tohum verirse tozunu siz çıkarmalısınız.kiraz teyze bunu teflon tavada kavurarak yaptı bir keresinde.
Bütün malzemeleri karıştırıyorsunuz.adetin 7. Gününden başlayarak 7 gün boyunca hem eşiniz hem siz tahta kaşıkla birer tane içeceksiniz.karışıma kesinlikle metal kaşık girmeyecek.
7 gün geçtikten sonra yani toplamda adetinizin 14. Gününden başlayarak 5 gün iliskiye girilecek.
Arkadaşlar, bu karışım özellikle erkeğin sperm kalitesini yükseltiyormuş.kadının da rahim kanallarını açıyormuş.tedavi gördükleri esnada doktor kiraz teyzenin oğluna kendi sormuş sonuçları görünce.ne yaptın da böyle bir fark oldu diye.çünkü yüzde 30'dan 60'a çıkmış
kızlar forumda dolaşırken buldum Semender82 adlı bir arkadaş paylaşmış hatta baya örnek de vermiş başlığın altında kullanıp hamile kalanlarla ilgili sizle de paylaşmak istedim denemyi düşünüyorum nasip olursa belki işe yarar
Kizlar bu ne simdiiii?Anlamadim ki ben yaa
Aynen canim ilk bes dk icinde cikti.. nette de arastirdim muhtemelen pozitif demekmis..Ayyyyhh ılk 5 dakıka ıcındemı cıktı .ıkıncı cızgı
Bende bugun denedım
bende de sılık cızgı cıktı
Allah razi olsun canim.. Raabim dualarinizi kabul etsin inş. Çok saollllcanım benim Allah sana hayırlı zamanda hayırlı bir evlat nasip etsin. Daha yeni okudum. İnan şimdi senin için ve tüm bebek isteyen kadınlarımız için yasin okuyacağım. Şimdiden Allah kabul etsin diyelim.
%90 hamişsinKizlar bu ne simdiiii?Anlamadim ki ben yaa