2014 ağustosta hamiş olucaz başka yolu yok!!!!

Merhaba.gecen hafta belirtilerimi yazmistim.yarin adet günüm.İki gündür peceteye pembe akinti geliyordu.bugün de kahverengi akinti geldi.tatil yerindeyim evde de gebelik testi olmadigi için ovulasyon testini kullandim onun yerine :KK66: fotog.ekleyemedim ama belirgin çift çizgi cikti.gebelik testi yerine ov.testi kullanan var mi
Selam bn ovu.testiyle hamile oldugunu anlayan gördüm cnm inşallah hamilesindr sende

="BBD, post: 36498323, member: 104208"]Evet canım bnde diyorum hep nasip diye ama artık öyle bi yer geliyoki kendimi cok caresiz hissettim dun ilişki olmustu iliskiden sonra cok kötü oluyorum nedense moralim bozuluyo bebek için yapmak beklemek geliyo aklima ne bilim ikiskiden sonra moralim bozuluyor genelde aklima gelmiyo neden olmuo olmuo demiyorum aslında ama etraftakilerde moralimi cok bozuy.tam bi gun yine moralim bozuk bi teyze komsulardan evine çağırdı bna uzerinde kabe olan hi kolye verdi sanada iyi gelir dedi birine daha verdim hamile kaldi ddi o an sevindim beni dusunmesine bide tam bebek dusundugum andi sonra moralim bozuldu acikca cocugun olmuo der gibi oldu halbuki ben bi düşük yaptim hamile kalabiliyorum dojtorda dedi ama işte insanlar sorup duruyo[/QUOTE]
Merhaba canim:KK66: o teyzemin iyi niyetle verdigini varsaymak sana daha iyi gelecektir:KK66: aksini dusunme. Zaten su an topikte hamile kalmakta siknti ceken arkadaslarn neredyse hepsi saglikli, sadece olmayinca bi sure olmuyor:KK66: o teyze de sana beklemezsin fazla diye vermistir kolyeyi, oyle dusun. Moralini yuksek tut. O bebekler buraya gelecek:KK66:[/QUOTE]
Insallah canim biraz bekletiyolar bizi insallah bizde bir an once anne oluruz:emir_bebek:

bende 8 aydır deniyorum olmadı hala şimdiye kadar 4 doktora gittim hormon tahlili rahim filmi smear test sperm testi hepsi normal çıktı.sadece bir doktor sol tüpün tıkalıydı ama rahim filminden sonra acıldı dedi.bu ay adetim 3 gün geçikti ben umutlanmak istemedim ama fark etmeden umutlanmışım ve sonuç dün akşam hüsranla sonuçlandı akıntıda kan gördüm.doktor kafandan at diyor ama olmuyor atamıyorum.klomen kullansam mı acaba

slm kızlar kanama olmadan betahcg düşermi ?sat 10 temmuz 11 ağustos betahcg 87.33 , 13 ağustos betahcg 67.91 sonuç kanamam yok ağrımda yok yarın tekrar ölçtürcem merak ediyorum böle olan varmı ? geçen sene kanamayla beraber betahcg düştü 140 tan 54 e enteresan bi durum

slm kızlar kanama olmadan betahcg düşermi ?sat 10 temmuz 11 ağustos betahcg 87.33 , 13 ağustos betahcg 67.91 sonuç kanamam yok ağrımda yok yarın tekrar ölçtürcem merak ediyorum böle olan varmı ? geçen sene kanamayla beraber betahcg düştü 140 tan 54 e enteresan bi durum

Slm kizlaarrr
Iki gun Giremedim cosmussunuz yahuu :))
Benim de dun yada bugun olmam lazim.. dun tik yoktu, bugun de yok gibi.. yani olscakmusim gibi degil sanki.. bakalim ne olacak.. ben cok guvenmiyorum regl dongume zaten,ota boka boxukuyor cunku dengesi :))

merhaba kızlar benimde son adet tarihim 1 agustos adet bitiminden sonra ilişki oldu hiç beklemiyodum içime garip bişey oldu gittim test aldım ikinci çizgi silik cıktı sizce hamilemiyim bu kadar erken cıkabilir mi idrar testinde teşekkürler

merhaba benimde seninle aynı tarih saon adet tarihim tekrar test yap bence o testlerin sonucuna pek güvenilmiyor hayal kırıklığına uğrama diye diyorum yada işini sağlama al git bir kan testi yaptır o kesin sonuç çıkarır nasıl olsa inşallah hamilesindir bende umutlandım şimdi :KK68:

merhaba kızlar benimde son adet tarihim 1 agustos adet bitiminden sonra ilişki oldu hiç beklemiyodum içime garip bişey oldu gittim test aldım ikinci çizgi silik cıktı sizce hamilemiyim bu kadar erken cıkabilir mi idrar testinde teşekkürler

merhaba benimde seninle aynı tarih saon adet tarihim tekrar test yap bence o testlerin sonucuna pek güvenilmiyor hayal kırıklığına uğrama diye diyorum yada işini sağlama al git bir kan testi yaptır o kesin sonuç çıkarır nasıl olsa inşallah hamilesindir bende umutlandım şimdi :KK68:

Bende geri sayım başladı ,inş olmam son bir hafta kaldı regl me ama hiçbir belirtim yok içimdeki histen başka...

Bız senınle bırlıkte gıdıyoruz kumsall.. Aramızda birer gün var .
19-20 sı adet günü..
Benım arasıra gıdıp gelen sancılarım oluyor. Bazen hafif karın agrısı . Onun haricinde birsey olmuyor. Belkı bunlar bile psikolojik olabilir. Dur bakalım...

Hep edıyorum dualarımı . Nasip et ya rab ! diye .. Her zman hersey ıcın hergun sükrederim Allaha.. Bu zmana kadar istediklerim hep olmustur .. Ama sende bılırsın . Sabretmek zor cok ... 1 yılı gectı . bazen vazgecıyorum sonra yıne başlıyorum.. Allah isteyen herkese nasip etsin ..

bak ne güzel diyorsun dua ediyorum ve Allah hep dualarımı kabul ediyor. Emin ol bebek için ettiğin duayı da zamanı gelince kabul edecek. Düşün ki bebek oldu çok sevindin. Ama peşinden öyle bir olay yaşadın ki ve şunu diyorsun O kadar dua ettim de bu zaman mı kabul oldu. Bak durup dururken günaha girmemize bile sebep olabilir. Ben hep şöyle dua ettim. ''Allah'ım bana hayırlı zamanda hayırlı bir evlat nasip et katından.'' Beni bunaltmadan ve hastanelere fazla mecbur etmeden nasip et.'' sende böyle hep dua et. Çünkü Rabbim istemeden yaprak bile kıpırdamaz. Sende biliyorsun. Ben ailemden uzak bir yere gelin gittim. Ve hep yalnız kalacağım diye çok üzülürdüm. Ama Allah öyle büyük ki duamı bile tam istediğim gibi nasip etti. Trabzona ailemi ziyarate gittiğimde hamile olduğumu öğrendim. düşünsene annem babam ve kardeşlerimle yaşadım bu duyguyu. Ayarlasam olmazdı. Anladın mı şimdi zamanın önemini. Bırak rabbim sana en uygun zamanı bilecek ve bebişim oluo diye burdan büyük harflerle yazını yazacaksın :)

Arkadaşlar ben bu ay aşklama yaptiracagim..asilama yaptiracagim NEOLUR benim ve benim gibi bebek özlemi çekenler için... 1 YASİN. Bu topige girip benim ve arkadaşlarım için bir tane yasin okurmusunz.

bak ne güzel diyorsun dua ediyorum ve Allah hep dualarımı kabul ediyor. Emin ol bebek için ettiğin duayı da zamanı gelince kabul edecek. Düşün ki bebek oldu çok sevindin. Ama peşinden öyle bir olay yaşadın ki ve şunu diyorsun O kadar dua ettim de bu zaman mı kabul oldu. Bak durup dururken günaha girmemize bile sebep olabilir. Ben hep şöyle dua ettim. ''Allah'ım bana hayırlı zamanda hayırlı bir evlat nasip et katından.'' Beni bunaltmadan ve hastanelere fazla mecbur etmeden nasip et.'' sende böyle hep dua et. Çünkü Rabbim istemeden yaprak bile kıpırdamaz. Sende biliyorsun. Ben ailemden uzak bir yere gelin gittim. Ve hep yalnız kalacağım diye çok üzülürdüm. Ama Allah öyle büyük ki duamı bile tam istediğim gibi nasip etti. Trabzona ailemi ziyarate gittiğimde hamile olduğumu öğrendim. düşünsene annem babam ve kardeşlerimle yaşadım bu duyguyu. Ayarlasam olmazdı. Anladın mı şimdi zamanın önemini. Bırak rabbim sana en uygun zamanı bilecek ve bebişim oluo diye burdan büyük harflerle yazını yazacaksın :)

Ayhhh ne güzel dedın .. Yok bende hep oyle dua ederım . Saglıkla gelsın ama cok da bekletmesıınn :KK48:
Senın zamanlaman gercekten cok guzelmısss . Cok sevındım adına . Allah tamamını erdırsın :emir_bebek::nazar:

Benim bugun de tik yok kizlar.. gecen iki ay da 15 inde olmustum ondan onceki ay da 1r unde... test yapmayip bir iki gun daha bekleuim di mi? Hic regl olacakmis gibi değilim... kasiklar sis ama regl agrisi yok.. onun yerine oksurunce vs batma var..
Bakalim ne cikacak sonu... hayirlisi olsin hepimiz icin insallah

Bız senınle bırlıkte gıdıyoruz kumsall.. Aramızda birer gün var .
19-20 sı adet günü..
Benım arasıra gıdıp gelen sancılarım oluyor. Bazen hafif karın agrısı . Onun haricinde birsey olmuyor. Belkı bunlar bile psikolojik olabilir. Dur bakalım...

Canım aslında benimde 20 si adet günüm ama o gün sadece kahverengi leke oldu,onun için 21 i diyorum. İnşallah bu ay olacak inanıyorum yürekten Allahın izni ile tabi...Bu arada bende belirti pek yok daha önce dediğim gibi içimdeki histen başka...Sen kaç aydır bekliyorsun ?

Slm kizlaarrr
Iki gun Giremedim cosmussunuz yahuu :))
Benim de dun yada bugun olmam lazim.. dun tik yoktu, bugun de yok gibi.. yani olscakmusim gibi degil sanki.. bakalim ne olacak.. ben cok guvenmiyorum regl dongume zaten,ota boka boxukuyor cunku dengesi :))

mavidelisi alemsin bende de durum aynı canı ne zaman isterse o zaman geliyo bugün 42. gün söktürücü içiyorum pazartesiden beri bana mısın demedii :p

mavidelisi alemsin bende de durum aynı canı ne zaman isterse o zaman geliyo bugün 42. gün söktürücü içiyorum pazartesiden beri bana mısın demedii :p
Ya sokturucu hic icmedim.. ama kolay gecikiyor, bilemiyorum o yuzden.. az daha bekleyim oyle yaparim testi diyorum.. gerci son 3 aydir da gayet duzenli duzenli 15inde oluyordum..

Canim gecmis olsun sana da... bu ay olmazsa ovulasyon testi kullanmayi dusunuyorum ben...cunku duzensiz olunca yumurtlamayi takip etmek de zor..

X