- 16 Ağustos 2014
- 713
- 344
- 39
-
- Konu Sahibi Whiteandblue
- #1.141
Bize de dua et olur mu15 temmuz canim
Kizlar bu ne simdiiii?Anlamadim ki ben yaa
tebrık ederım hamılesın bendede ole cıkmıstı hatta benımkı varla yok arası bıseydı ve ben suan 5 haftalık gebeyım:)))Aynen canim ilk bes dk icinde cikti.. nette de arastirdim muhtemelen pozitif demekmis..
Hayirli olsunn
canım hayırlı uğurlu olsun Allah kucağınızda da göstersin sağ salim bize de dua et hamilelerin duası kabul olur derler :) bu arada sen nasıl takip ettin yumurtlama gününü senin de adetin düzensizdi benim gibi yanlış hatırlamıyosam?Kizlar pozitifim kanda da
Darisi hepinize insallahhhh
sadece ultrasonla baktı vajinal ultrason bile değil. Güvenmedim zaten yarın özel e gideceğim yumurtalıklar çalışmıyorsa geçen ay nasıl düşük yaptım.inanılır gibi değil
canım hayırlı uğurlu olsun Allah kucağınızda da göstersin sağ salim bize de dua et hamilelerin duası kabul olur derler :) bu arada sen nasıl takip ettin yumurtlama gününü senin de adetin düzensizdi benim gibi yanlış hatırlamıyosam?
Canim adetim duzensiz ama son uc aydir falan 15 inde oluyorum.. ona gore hesap ettim..
Merhaba kızlar ben siteye yeni üye oldum bu ayın 16 sinda rahim filmi cektirdim bu ay hamis kalabilir miyim
Yok cnm ya anlatılan gibi degil gercekten beklediğimden daha kolaydı 10 dk surdu ilaci verirken hafif kasik agrisi adet olcakmis gibi o arada amin cnm rabbim isteyen herkese bizede versin inşallahCanım nasıl bişey zor oldu mu ?Bu arada ins hamile kalırsın...
Kizlar pozitifim kanda da
Darisi hepinize insallahhhh
Yok cnm ya anlatılan gibi degil gercekten beklediğimden daha kolaydı 10 dk surdu ilaci verirken hafif kasik agrisi adet olcakmis gibi o arada amin cnm rabbim isteyen herkese bizede versin inşallah
Haber varmi arkadaşım ne zamana bekliyorsunumarım güzel sonuçlar şimdiden çok heyecanlıyım
24 ağustos tahmini adet zamanım test yapmamak için kendimi sor tutuyorum :/ :) :)Haber varmi arkadaşım ne zamana bekliyorsun
Kizlar bu ne simdiiii?Anlamadim ki ben yaa