- 13 Temmuz 2012
- 141
- 24
- 37
-
- Konu Sahibi Whiteandblue
- #1.061
Ahh kızlar lütfen dua edin sadece dua,biliyorum umutlar tükeniyor fakat başka çaremiz yok.Ònceden siteyi takip ederdim 6 ay 10 ay 2 senedir olmuyor diye şimdi bende aynı durumdayım yaklaşık 1 sene olacak korunmayali ama yok İşte yok, yinede Allah herseyin hayırlısı nı ve zamanında versin inş. Benimde 8 günüm kaldı inş bana uğurlu gelirsiniz,bende size...
Kizlar ben artık umudumu yitiriyorum bebek için ilişki ye girmekten yoruluyorum sanki normalde eşim yorgun olur ben isterim daha çok ama bu bebek için iki gunde bi ilişki beni psikolojik olarak yoruyo sanırım olcakmi olmicakmi bakalım nolacak diye dusunup duruyorum. Bu aralar yumurtlama zamanim ama benim hic umudum yok böyle olursa iyice strese sokup hiç olmicak diyorum rabbim inşallah bu ay bebeğimi verir
kelebekcim geçen ay aynı yolu takip ettim ben de 2 günde 1 ve aynen senin gibi ayın sonlarında artık iyice psikolojim bozulmuştu hiçbişeyden zevk alamaz haldeydim sürekli ağlıyodum ama 2 gün önce gittiğim doktora tahlil sonucunu göstermek için beklerken kapı aralıktı içerdeki hastaya doktorun söylediklerini aynen yazıyorum canım: hiçbir sorunu olmayan bayanların hamile kalamalarının tek sebebi STRES kafanızdan atın şu hamilelik olayını boşaltın kafanızı stres yapmayan kadınlarda hamilelik ihtimali%86 .Doktor tam olarak bunları anlattı o bayan da 1 yıllık evliymiş hiçbi sorunu da yokmuş canım ben artık akışına b ıraktım düşünüyorum isyan boyutuna gelmştim onca günaha girdim herkesin oluyo benim neden olmuyo diye ama nedense içimde bi ferahlık var artık Rabbim ol demeden hiçbişey olmuyo ne örnekler okudum ben forumlarda kesinlikle olmaz denen insanlar hamile kalmış mucize diyolar vakit saat meselesi kesinlikle biz üstümüze düşeni yapalım Allah ne zaman nasip ettiyse o zaman olacak inşallah
Canım sen 21 ınde mı adet olucaksın ?
Bende 20 sınde ..
Insallah olmayıızzz ..
Iyice bunaldim bnde canim esimide uzuyorumkendimide ardarda gelen hamilelik haberleri etrafimda o kadar cok hamile varki bide bosbogaz olup durmadan soranlar iyice sıkıldım anlayacağıncanım bende aynı durumdayım olacak mı olmayacak mı diye düşünüyorum ve 2 günböyle bir ilişkiden sıkılır oldum.
umarım bu ay bebek isteyen herkese Allahım nasip eder.
Iyice bunaldim bnde canim esimide uzuyorumkendimide ardarda gelen hamilelik haberleri etrafimda o kadar cok hamile varki bide bosbogaz olup durmadan soranlar iyice sıkıldım anlayacağıncanım bende aynı durumdayım olacak mı olmayacak mı diye düşünüyorum ve 2 günböyle bir ilişkiden sıkılır oldum.
umarım bu ay bebek isteyen herkese Allahım nasip eder.
Evet canım bnde diyorum hep nasip diye ama artık öyle bi yer geliyoki kendimi cok caresiz hissettim dun ilişki olmustu iliskiden sonra cok kötü oluyorum nedense moralim bozuluyo bebek için yapmak beklemek geliyo aklima ne bilim ikiskiden sonra moralim bozuluyor genelde aklima gelmiyo neden olmuo olmuo demiyorum aslında ama etraftakilerde moralimi cok bozuy.tam bi gun yine moralim bozuk bi teyze komsulardan evine çağırdı bna uzerinde kabe olan hi kolye verdi sanada iyi gelir dedi birine daha verdim hamile kaldi ddi o an sevindim beni dusunmesine bide tam bebek dusundugum andi sonra moralim bozuldu acikca cocugun olmuo der gibi oldu halbuki ben bi düşük yaptim hamile kalabiliyorum dojtorda dedi ama işte insanlar sorup duruyo[/QUOTE][QUOT"denisada, post: 36487318, member: 433098"]kelebekcim geçen ay aynı yolu takip ettim ben de 2 günde 1 ve aynen senin gibi ayın sonlarında artık iyice psikolojim bozulmuştu hiçbişeyden zevk alamaz haldeydim sürekli ağlıyodum ama 2 gün önce gittiğim doktora tahlil sonucunu göstermek için beklerken kapı aralıktı içerdeki hastaya doktorun söylediklerini aynen yazıyorum canım: hiçbir sorunu olmayan bayanların hamile kalamalarının tek sebebi STRES kafanızdan atın şu hamilelik olayını boşaltın kafanızı stres yapmayan kadınlarda hamilelik ihtimali%86 .Doktor tam olarak bunları anlattı o bayan da 1 yıllık evliymiş hiçbi sorunu da yokmuş canım ben artık akışına b ıraktım düşünüyorum isyan boyutuna gelmştim onca günaha girdim herkesin oluyo benim neden olmuyo diye ama nedense içimde bi ferahlık var artık Rabbim ol demeden hiçbişey olmuyo ne örnekler okudum ben forumlarda kesinlikle olmaz denen insanlar hamile kalmış mucize diyolar vakit saat meselesi kesinlikle biz üstümüze düşeni yapalım Allah ne zaman nasip ettiyse o zaman olacak inşallah
ıdrar testı yaptım fakat negatf cıktı ve sık sık ıdrara cıkıyrm belımde kopma seklınde agrılarım var bılemedm kı napmalıyım1-2 gün daha bekleyip kan testi yaptır istersen canım. inş. hamilesindir.
ıdrar testı yaptım fakat negatf cıktı ve sık sık ıdrara cıkıyrm belımde kopma seklınde agrılarım var bılemedm kı napmalıyım1-2 gün daha bekleyip kan testi yaptır istersen canım. inş. hamilesindir.
Canım sen 21 ınde mı adet olucaksın ?
Bende 20 sınde ..
Insallah olmayıızzz ..
Güzel arkadaşım umudunu asla yitirme. Bebek olacak mı olmayacak mı diye ilişkiye girmek çok yanlışmış bende aynısını yaşadım çünkü. Kafamızı o kadar bebek olayına taktık ki hayatımızı ve psikolojimizi kötü yönde etkiliyoruz. Bende 1 yıl aynı olayları yaşadım. İşkence gibi geliyordu. Allah zaten onun gününü saatini yazmış bize sabırla beklemek düşer. Rabbim bilir onun ne zaman olacağını. Biz ilişkilerimize kadar yansıttık olmamalı böyle şeyler. Yani şöyle de düşünmek lazım. Allah bebek nasip etti diyelim ay veya yıl sonra. Sevineceğiz değil mi? ee ya o bebek olmadığı sıralarda kocamıza yaptığımız isteksik hareketler. bunun sonucu eşlerimizin bizden soğumasıdır. Bu da günah. Biz üstümüze düşen görevi yapacağız ve Allah da istediği an bize nasip edecektir.Kizlar ben artık umudumu yitiriyorum bebek için ilişki ye girmekten yoruluyorum sanki normalde eşim yorgun olur ben isterim daha çok ama bu bebek için iki gunde bi ilişki beni psikolojik olarak yoruyo sanırım olcakmi olmicakmi bakalım nolacak diye dusunup duruyorum. Bu aralar yumurtlama zamanim ama benim hic umudum yok böyle olursa iyice strese sokup hiç olmicak diyorum rabbim inşallah bu ay bebeğimi verir
canım hiç üzülme. bende 1 yıl korunmadım. her lavaboya gittiğimde peçeteyle kontrol etmekten kafayı yiyecektim. ama sonra şuna Kanaat getirdim ki Allah istediği zaman zaten onu verecek. O taa berat gecesinden yazılmışsa o bebek doğacak. Bu yüzden kendimizi parçalamaya gerek yok. eşinle hayatını rahat şekilde huzurlu yaşamana bak.Bebek öyle güzel bir anda gelecek ki sana sen bile şaşıracaksın. Dua et. Allah büyük hayırlı zamanda bana da katından bir evlat nasip et .diye dua et. Allah gerçekleşmeyecek duayı söyletmezmiş kuluna. Dua ediyorsan o olacak emin ol Allahın izniyle herşey olur.