- 8 Ağustos 2014
- 24
- 6
-
- Konu Sahibi Whiteandblue
- #1.121
Ayyyyhh ılk 5 dakıka ıcındemı cıktı .ıkıncı cızgı
Bende bugun denedım
bende de sılık cızgı cıktı
Canım çok sevindim yaa inş hamilesindir. Testi tekrar et olmadı kan tahlili yaptır bekliyorum heyecanla güzel haberlerini...
Canım bende emın degılım bılemıyorum .cok sılık bısey cıktı . yarını beklım bı bakalım nolucak . Insalaaaaaahh
İnşallah hamilesindir canım sabretmek zor biliyorum,ben olsam çoktan kan testine gitmiştim hadi hayırlısı.Bu arada herhangi bir belirtin varmıydı...
bende çok umutlanmıştımcanım o testi yaptıktan sonra dayanamadım akşam tekrar yapmıştım oda negatif çıktı eczaneye sordum gebelik yok dedi ama genede kesin sonuç için kan testi yaptır dedi bilmiyorum biraz daha zaman geçsin bakalım
Ayn gün bakalim ne olacak bekleyisimizslm... benimde son adet tarihim 26 temmuz... artık gel bebekkkkk 7 ay olduuuuuu cok bekledim kızım olursa ismini naz koyucam :)
Ayn gün bakalim ne olacak bekleyisimiz
Ben kani verdim, hayirlisi bakalim.. bu arada bi idrar testi daha yaptim o da ayni oldu silik cizgi yani
Kızlar bu gün yumurtalık takibi için dr. a gittim yumurtaliklarin calismiyor dedi pekuysal nasıl düzenli adet oluyorum
umarım güzel sonuçlar şimdiden çok heyecanlıyım[/QUOT
Senin ayin kaci da gelecek. Kirmizilarin
canım incir kürü çalıştırıyo sanırım yumurtalıkları bi de bikaç sayfa önce paylaştığım karışım. bu arada hangi tahlille öğrendi çalışmadığını :?
Kizlar pozitifim kanda da
Darisi hepinize insallahhhh
Gözün aydin canim beta HCG ne kadar raporu fotograflarmisinKizlar pozitifim kanda da
Darisi hepinize insallahhhh
Gözün aydin canim beta HCG ne kadar raporu fotograflarmisin
Son SAT tarihin neydi mavi delisi