2014 ağustosta hamiş olucaz başka yolu yok!!!!

İnşallah hamilesindir canım sabretmek zor biliyorum,ben olsam çoktan kan testine gitmiştim hadi hayırlısı.Bu arada herhangi bir belirtin varmıydı...

evet bende gıtmek ıstedım ama sonra yarın adet olurum felan bosuna kan testı yaptırmıs olurum dıye gıtmedım .
Bı yarında olsun bakalım .. :)
Belirti ara sıra kramp gitiryo 5 sanıye kadar .bazen.. karın agrılarım var o kadar . belkı adetten de olabilir.

bende çok umutlanmıştım 2 haftalık gebe olduğunu öğrenen yakınlarım var çevremde idrarda çıkarmı bilmem ama kan testi en güvenli olanı adet gününü bekliyelim en iyisi umudumuz kırılmasın şimdiden

Kızlar bu gün yumurtalık takibi için dr. a gittim yumurtaliklarin calismiyor dedi pekuysal nasıl düzenli adet oluyorum

Kızlar bu gün yumurtalık takibi için dr. a gittim yumurtaliklarin calismiyor dedi pekuysal nasıl düzenli adet oluyorum

canım incir kürü çalıştırıyo sanırım yumurtalıkları bi de bikaç sayfa önce paylaştığım karışım. bu arada hangi tahlille öğrendi çalışmadığını :?

canım incir kürü çalıştırıyo sanırım yumurtalıkları bi de bikaç sayfa önce paylaştığım karışım. bu arada hangi tahlille öğrendi çalışmadığını :?

sadece ultrasonla baktı vajinal ultrason bile değil. Güvenmedim zaten yarın özel e gideceğim yumurtalıklar çalışmıyorsa geçen ay nasıl düşük yaptım.inanılır gibi değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…