- 15 Mart 2014
- 92
- 54
- 34
- Konu Sahibi Whiteandblue
- #1.221
Çok denedim olmuyor boyut büyükYüklemeye calis resmi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok denedim olmuyor boyut büyükYüklemeye calis resmi
Silik de olsa pozitif gözüküyorsa vardır canım.Çok denedim olmuyor boyut büyük
Pozitif işareti hic görünmüyor onun dışında ki cizgi ve yatay bir leke var bariz belli olan bi leke anlam veremedm ben keske yuklense resimSilik de olsa pozitif gözüküyorsa vardır canım.
İnşallah tek duam ama karım ağrım hastalanacakmışım gibiİnşallah hamilesindir canim
YeniPozitif işareti hic görünmüyor onun dışında ki cizgi ve yatay bir leke var bariz belli olan bi leke anlam veremedm ben keske yuklense resim
Hakkında hayirlisi inşallahİnşallah tek duam ama karım ağrım hastalanacakmışım gibi
Bu sabah tekrarladim cok silik belli pozitif cook heyecanliyim iki yıldır böyle bir umut bekliyorum :)Bence testi tekrarlamalısın
Gözün aydin canim... İnş. Güzel bi hamilelik gecirirsin darisi basimiza inş.Bu sabah tekrarladim cok silik belli pozitif cook heyecanliyim iki yıldır böyle bir umut bekliyorum :)
Hayirli olsun cnm darisi basimiza...mrb mayıs topiğiyle başlamıştım takip etmeye bugün hamile olduğumu öğrendim sabah test yaptım silik çizgi çıktı beta hcg'yi ölçtürdüm 178 çıktı değer:) çokkkk mutluyum darısı başınızaaaaaa
benim reglime 1-2 gün kaldı ama şimdilik bişey yok karnımda gerginlik hissediyorum farklı olarak ve göğüs agrım var arada da baş dönüyör böyle bulantı şeklinde bilmemki hamilemi kaldımHamile olan arkadaşlar hayırlı olsun bizede dua edin hamislerim duasi kabul olur; ) bu arada iki uc gün kaldi batima benim gibi olan varmi belirtiniz felan ne durumdasiniz