- 20 Haziran 2014
- 979
- 516
- 31
-
- Konu Sahibi Whiteandblue
- #1.081
inş allahım gönlüne göre verir cok uzun bi dönem inşallah vardır canımArkadaslar bende 10 yıldır bekleyenlerdenim 1 yıl olmayan arkadaslar sabredin inşallah Rabbim gönlümüze göre versin.yarin test günüm dualarinizi eksik etmeyin.
Amin canım inşallahinş allahım gönlüne göre verir cok uzun bi dönem inşallah vardır canım
Selam bn ovu.testiyle hamile oldugunu anlayan gördüm cnm inşallah hamilesindr sendeMerhaba.gecen hafta belirtilerimi yazmistim.yarin adet günüm.İki gündür peceteye pembe akinti geliyordu.bugün de kahverengi akinti geldi.tatil yerindeyim evde de gebelik testi olmadigi için ovulasyon testini kullandim onun yerinefotog.ekleyemedim ama belirgin çift çizgi cikti.gebelik testi yerine ov.testi kullanan var mi
merhaba kızlar benimde son adet tarihim 1 agustos adet bitiminden sonra ilişki oldu hiç beklemiyodum içime garip bişey oldu gittim test aldım ikinci çizgi silik cıktı sizce hamilemiyim bu kadar erken cıkabilir mi idrar testinde teşekkürler
merhaba kızlar benimde son adet tarihim 1 agustos adet bitiminden sonra ilişki oldu hiç beklemiyodum içime garip bişey oldu gittim test aldım ikinci çizgi silik cıktı sizce hamilemiyim bu kadar erken cıkabilir mi idrar testinde teşekkürler
Bende geri sayım başladı ,inş olmam son bir hafta kaldı regl me ama hiçbir belirtim yok içimdeki histen başka...
Hep edıyorum dualarımı . Nasip et ya rab ! diye .. Her zman hersey ıcın hergun sükrederim Allaha.. Bu zmana kadar istediklerim hep olmustur .. Ama sende bılırsın . Sabretmek zor cok ... 1 yılı gectı . bazen vazgecıyorum sonra yıne başlıyorum.. Allah isteyen herkese nasip etsin ..
bak ne güzel diyorsun dua ediyorum ve Allah hep dualarımı kabul ediyor. Emin ol bebek için ettiğin duayı da zamanı gelince kabul edecek. Düşün ki bebek oldu çok sevindin. Ama peşinden öyle bir olay yaşadın ki ve şunu diyorsun O kadar dua ettim de bu zaman mı kabul oldu. Bak durup dururken günaha girmemize bile sebep olabilir. Ben hep şöyle dua ettim. ''Allah'ım bana hayırlı zamanda hayırlı bir evlat nasip et katından.'' Beni bunaltmadan ve hastanelere fazla mecbur etmeden nasip et.'' sende böyle hep dua et. Çünkü Rabbim istemeden yaprak bile kıpırdamaz. Sende biliyorsun. Ben ailemden uzak bir yere gelin gittim. Ve hep yalnız kalacağım diye çok üzülürdüm. Ama Allah öyle büyük ki duamı bile tam istediğim gibi nasip etti. Trabzona ailemi ziyarate gittiğimde hamile olduğumu öğrendim. düşünsene annem babam ve kardeşlerimle yaşadım bu duyguyu. Ayarlasam olmazdı. Anladın mı şimdi zamanın önemini. Bırak rabbim sana en uygun zamanı bilecek ve bebişim oluo diye burdan büyük harflerle yazını yazacaksın :)
Bız senınle bırlıkte gıdıyoruz kumsall.. Aramızda birer gün var .
19-20 sı adet günü..
Benım arasıra gıdıp gelen sancılarım oluyor. Bazen hafif karın agrısı . Onun haricinde birsey olmuyor. Belkı bunlar bile psikolojik olabilir. Dur bakalım...
Slm kizlaarrr
Iki gun Giremedim cosmussunuz yahuu :))
Benim de dun yada bugun olmam lazim.. dun tik yoktu, bugun de yok gibi.. yani olscakmusim gibi degil sanki.. bakalim ne olacak.. ben cok guvenmiyorum regl dongume zaten,ota boka boxukuyor cunku dengesi :))
Ya sokturucu hic icmedim.. ama kolay gecikiyor, bilemiyorum o yuzden.. az daha bekleyim oyle yaparim testi diyorum.. gerci son 3 aydir da gayet duzenli duzenli 15inde oluyordum..mavidelisi alemsin bende de durum aynı canı ne zaman isterse o zaman geliyo bugün 42. gün söktürücü içiyorum pazartesiden beri bana mısın demedii