[QUOT"denisada, post: 36487318, member: 433098"]kelebekcim geçen ay aynı yolu takip ettim ben de 2 günde 1 ve aynen senin gibi ayın sonlarında artık iyice psikolojim bozulmuştu hiçbişeyden zevk alamaz haldeydim sürekli ağlıyodum ama 2 gün önce gittiğim doktora tahlil sonucunu göstermek için beklerken kapı aralıktı içerdeki hastaya doktorun söylediklerini aynen yazıyorum canım: hiçbir sorunu olmayan bayanların hamile kalamalarının tek sebebi STRES kafanızdan atın şu hamilelik olayını boşaltın kafanızı stres yapmayan kadınlarda hamilelik ihtimali%86 .Doktor tam olarak bunları anlattı o bayan da 1 yıllık evliymiş hiçbi sorunu da yokmuş canım ben artık akışına b ıraktım düşünüyorum isyan boyutuna gelmştim onca günaha girdim herkesin oluyo benim neden olmuyo diye ama nedense içimde bi ferahlık var artık Rabbim ol demeden hiçbişey olmuyo ne örnekler okudum ben forumlarda kesinlikle olmaz denen insanlar hamile kalmış mucize diyolar vakit saat meselesi kesinlikle biz üstümüze düşeni yapalım Allah ne zaman nasip ettiyse o zaman olacak inşallah