2014 ağustosta hamiş olucaz başka yolu yok!!!!

bura bi acayip olmuşş selam kızlar. denis cim msj nı şimdi gördüm yavrum.dün tadilat varmış burda
kızlar geçen ay hastalandım ya bugün 4. günü ve hayıt suyuna başladım bir deneyeyim gelişmeleri yazarım size.

kızlar benden haberler : dün doktora gittim 7 günüm geçmişti sonuç negatif tabii ki evde yaptığım testlerden sonra bi beklentim yoktu zaten, söktürücü verdi Tarlusal aranızda bilen kullanan var mı acaba diyorum bunun yerine soğan suyu içsem de söktürür mü kimyasal almak istemiyorum vücuduma bu arada şimdiye kadar kaç özel hastaneye gittim kimyasal gebelikten sonra hiçbiri adam gibi bişey söylemedi onunla ilgilidün gittiğim devlet hastanesiydi adam resmen içimi ferahlattı ohh be dedim ve şu an çocuk sahibi olmakla ilgili tüm umutsuzluk ve endişelerim yok olmuş durumdaa bundan sonra üzülmeden geçircem inş önümdeki süreci hepimiz için hayırlısı inş

kızlar sat tarihim 10 temmuz dün betahcg 87.33 çıktı bugün sabah peçeteye 3.4 damla kan geldi bi daha da gelmedi sizce durum nedir korkuyom tekrar kimyasal gebelik yaşamaktan

kızlar sat tarihim 10 temmuz dün betahcg 87.33 çıktı bugün sabah peçeteye 3.4 damla kan geldi bi daha da gelmedi sizce durum nedir korkuyom tekrar kimyasal gebelik yaşamaktan
hayırlı olsun canım bebeğin bence hiç endişelenme benimde ilk hamileliğimde adet tarihim aynı gününde böyle olmuştu ama iki gün sürdü bende hamile değilim sanmıştım kanama kesilince test yaptım ve çıktı senin gebeliğin idrarda ne zaman çıktı acaba ben bu gün test yaptım negatif sat 13 temmuz bu arada...

Sonuc negatif olsa da güzel haberlerle gelmissin tatlim gecmis olsun, gozun aydin.. ben ilacin kullanilmasindan yanayim.. onceden oyle bi deneyimim olmadi ama ozellikle icine sinen bir doktorsa biraz kulak vermeli, soz dinlemeli :)

tşkler canım cevabın için ben geçen perşembe test yaptım çok çok silik çıktı şaşırdım hatta ve her gün tekrarladım koyulaştı ama eşit koyulukta deil.yani 7 ağustostan beri silik çizgi şeklinde çıkıyor allah seninde isteyen herkesinde gönlüne göre hayırlısını versin

Herkese merhaba
Burası oldukca karısmıııss Takibi cok zoorr
Oncelıkle allah hersın gonlune gore versın ...
Kımseye yoklugu , eksikligını gostermesın..

Benım SAT 22 Temmuz
Yaksalasan adet 19-20 Agustos

7 gün kadar var . Umarım hersey yolundadır ve hayalim gerceklesır...

Yaklasık bır yıldan berı olmadıgı ıcın tüplerime gidip baktırdım .ikiside açık .yumurtlamamda bir sorun yok
Eşimin sperm degerleri normal , hormon testlerimde sorun yok . Hersey normal gibi gozukuyor.

Rahım filmden sonra 10 günlük sogan kürünede basladım + arı sütü polen bal tüketiyorum .. umarım hersey yoluna girer..

Merhaba arkadaşlar. Bende şükürler olsun hamileyim. Bende bekledim. Çok üzüldüğüm dönemler oldu ama şimdi Allah nasip etti. Olmaz demeyin Allah onun gününü saatini yazmış bize beklemek düşer. Geçen hafta ultrasonda keseyi gördüm görür görmez ağlamaya başladım. Rabbim herkese nasip edecek eminim. Dua edin ve sakin olun.
Biz eşimle keçiboyunuzu kürü yaptık. Ramazanda da bol bol hurma yedik. netten araştırın. Hurmanın ve keçiboynuzu kürünün yararlarını. Bebek isteyen herkese öneriyorum.

Merhaba kizlar bende uç ay sonra uç yillik evli olmuş olucam.bizde esimle hayaller kuruyoruz her ay beklemekten ikimizde çok yorulduk sıkıldik.
Dr a gitmemiz lazim.su an siirtte yasiyoruz.bildiğim kadin dogum dogum Dr u da yok.
Tam tesekkullu muayene olamadim hayatimda.
İlk zamanlar korktum simdi mecburum ben uzun sayilabilucek bi sure vajinismus yasadim.
Gittiğim Dr larda edemedi haliyle.
Simdi gitsem bana hangi testler muayeneler uygulanicak? O muayene nasil olucak diye dusunuyorum. Su an regliyim.ne zaman gitmem lazim.esimde muayene olacak.beni aydinatirmisiniz.
Umutsuz vaka gibi dolanmaktan biktim (((

Canim ilk once alttan muyaene yapiliyor ve adetin 2. Veya 3. Gunu hormon testleri yapiliyoor insallah daha fazla bekletmez kuzular

kızlar ıı aksamlar batım 9 agusts ve bn hala adet olmadm sadece bel agrım var fakt baska belırtım yok dn test yaptm ve negatf cıktı szce ne yapmalıyım

Kizlar ben artık umudumu yitiriyorum bebek için ilişki ye girmekten yoruluyorum sanki normalde eşim yorgun olur ben isterim daha çok ama bu bebek için iki gunde bi ilişki beni psikolojik olarak yoruyo sanırım olcakmi olmicakmi bakalım nolacak diye dusunup duruyorum. Bu aralar yumurtlama zamanim ama benim hic umudum yok böyle olursa iyice strese sokup hiç olmicak diyorum rabbim inşallah bu ay bebeğimi verir

canım bende aynı durumdayım olacak mı olmayacak mı diye düşünüyorum ve 2 günde bir ilişkiden sıkılır oldum.
umarım bu ay bebek isteyen herkese Allahım nasip eder.

Merana kizlaaarr... mide bulantidi sikayetlerinin sonunda yapilan bir yigin tahlil sonucu tsh yuksek cikti... ilk kez bu oldu.. meger tiroid hastasiymisim.. ama bu mide bulantimi aciklamiyor.. kuzenim ana cocuk da hemsire.. onunla konustum henuz kanda cikmamis olabilir israrla bekleyelim biraz ona gore regl olursam kulaga mideye falan baktircam artik...
Hepimiz icin hayirlisi valla...

Iliski konusunu gorev haline donusturmeyin.. 2 gunde bir de olmuyorsa olmuyor. Kendinizi zorlamayin.. boyle zorlamadan yapılan bi bebek mi hosunuza gider yoksa askla yapilan bi sevismeden mi? bu gorev degil ulvi birsey.. yasadiginiz sevginin bagliligin askin meyvesi..

Ahh kızlar lütfen dua edin sadece dua,biliyorum umutlar tükeniyor fakat başka çaremiz yok.Ònceden siteyi takip ederdim 6 ay 10 ay 2 senedir olmuyor diye şimdi bende aynı durumdayım yaklaşık 1 sene olacak korunmayali ama yok İşte yok, yinede Allah herseyin hayırlısı nı ve zamanında versin inş. Benimde 8 günüm kaldı inş bana uğurlu gelirsiniz,bende size...

Insallah canim.. onemli olan cozumu olan bir durum olmasi.. hemen umutsuzluga dusme..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…