- 15 Mart 2013
- 512
- 108
-
- Konu Sahibi Whiteandblue
- #1.021
Kırmızılar geldiiiii 2 gün geckmeli hayr olsun
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Yaa bu kafayı takma olayı çok fena ben hafif bir antidepresan yazdirmayi bile düşünüyorum ya.ne dersiniz.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Olsun bebegimmm eylule terfi ettin yebriklerrrr
kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗
Canım ya bizim bat aynıdı ama benim daha gelmedi gözüm sendeydi kaç gündür merak ediyordum 4 gün önce idrar testi yaptım negatif
Bence yarın tekrarla canın
Aynen yaa ben de telefondan bakiyorum bakiyorum cevap yok kimseden.. alla alla diyordum.. megersem baska isler olmus..kızlarr 2 gündür giremedim site baya değişmiş başlığı bulana kadar canım çıktı hatta kızancık'a mesaj attımneyse bugün bugün artık 1 haftam doldu hala kırmızılar yok kahverengi akıntı da kalmadı yarın doktora gidicem ama hamilelik umuduyla diil başka bişeyim mi var diye çünkü en son perşembe test yaptım negatifti dua edin kötü bişeyim olmasın
Test haberini vermeyi unutmaaa :))Aslında ümitli değilim karnım ağrıyor çünkü ve yanımda test yok yarında pazar eğer olmazsam Pazartesi yaparım artık
Aslında ümitli değilim karnım ağrıyor çünkü ve yanımda test yok yarında pazar eğer olmazsam Pazartesi yaparım artık
Slm kızlar uzun zamandır bu siteden sizi takip ediyorum ve sonunda yazmaya karar verdim. Bende yaklaşık 10 aydır korunmuyorum fakat sonuç tahmin edersiniz ki negatif ilk zamanlar olsun zamanı vardır derken şimdi olayın ciddiyetini anladım...Beklemek bir yana gören herkesin hamile misin demesinden bıktım. Biliyorum ki beni anlayan çok kişi var burada yalnız degilim onun için paylaşıyorum.Neyse herseyin hayırlısı inş en yakın zamanda alırız mutlu haberleri...Buarada regl günüm 20 ağustos
Hosgeldin kumsal..
Insallah gonlumuze gore olur canim ben de 15 ini bekliyorum..
Insallah bu ay mutlu olursun..[/QU
Tsk canım ins hepimiz için hayırlısı olur.
ben daha test yapamadım aslında cesaretim yok hatta sabah eşimde sordu akşama test alıp geleyimmi diye bende boşver dedim bakalım eğer getirirse test yaparım haber veririmmutlaka bu arada akıntım arttı baya sanki her an adet olluyorum sanıyorum ama yok beyaz bir akıntı ve kasık ağrısı falan yokTest haberini vermeyi unutmaaa :))
evet biraz garip aslında adetin gecikti mi pekiYa kizlar.. hatirlarsaniz saglik ocagina kan vermistim ama onun sonucu ta bugune cikacak diye hastanede gebelik testi yapmistim 1 saat sonrasinda.. saglik ocaginin sonucu 0,10 un altindayken hastane sonucu 0,30 olmustu..
Bir gunde bu kadar oynak olabilir mi sizce ya?
Umut baglamak degil niyetim ama garip degil mi ya..