2014 ağustosta hamiş olucaz başka yolu yok!!!!

Canım hiç sıkıntı yapma kafaya çok takiyoruz ondan olmuyor ki daha senin de baya yeni doktora gidince salak gibi bakiyo 1 sene geçmeden gelmeyin normal regl oluyosaniz diyo .yani bu iş kolay olmuyor bekleyecez saglikliyiz.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kırmızılar geldiiiii 2 gün geckmeli hayr olsun

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Himm insan ne yorum yapacagini bilemiyor.. normal regl mi acaba yoksa baska bi anlami mi var

Yaa bu kafayı takma olayı çok fena ben hafif bir antidepresan yazdirmayi bile düşünüyorum ya.ne dersiniz.

Ya kuzum bosver bence.. simdi o ilaci kullanirken hamile kalmak riskli..
Bunu kafafa asmamiz lazim ya.. tak tak olmaz...
Aslinda korunmadan iliskiye girmenin tadini cikarmak lazim.. yani o isi gorev moduna sokmamak lazim... o zaman inan iliskiye bile iyi geliyo :)

Bi de birsey sorcam, bu yumurtlama akintisi dediğimiz arkadasi ben tam taniyamiyorum.. ben de bi seffaf gibi oluyo, bi de bembeyaz.. hangisi bu bahsettigimiz bi ogretin yaa?

Kırmızılar geldiiiii 2 gün geckmeli hayr olsun

Canım ya bizim bat aynıdı ama benim daha gelmedi gözüm sendeydi kaç gündür merak ediyordum 4 gün önce idrar testi yaptım negatif

Be kafaya takma olayının tek çözümü meşguliyet eğer yoğun bir gün geçirirsem aklıma bile gelmiyor ve bu internette az vakit girmek önemli bence nezaman nette dolaşsam aklıma geliyor hep odaklanmıştım resmen

Canım ya bizim bat aynıdı ama benim daha gelmedi gözüm sendeydi kaç gündür merak ediyordum 4 gün önce idrar testi yaptım negatif

Bence yarın tekrarla canın

Bence yarın tekrarla canın

Aslında ümitli değilim karnım ağrıyor çünkü ve yanımda test yok yarında pazar eğer olmazsam Pazartesi yaparım artık

Kızlar 4 ağustosta çatlatma iğnesi oldum 5 ağustosta akıntım ve çok kasık ağrım vardı sonraki günlerde ağrı hafifledi bugün kasık ağrılarım yine faZlalaştı ve akıntımda çok yoğun geliyor. 21 mm bir yumurtam ve yanında gelişmeyen küçük yumurtaların var demişti doktorum acaba onlarda çatlamış olabilirmi ne dersiniz

kızlarr 2 gündür giremedim site baya değişmiş başlığı bulana kadar canım çıktı hatta kızancık'a mesaj attım neyse bugün bugün artık 1 haftam doldu hala kırmızılar yok kahverengi akıntı da kalmadı yarın doktora gidicem ama hamilelik umuduyla diil başka bişeyim mi var diye çünkü en son perşembe test yaptım negatifti dua edin kötü bişeyim olmasın

Slm kızlar uzun zamandır bu siteden sizi takip ediyorum ve sonunda yazmaya karar verdim. Bende yaklaşık 10 aydır korunmuyorum fakat sonuç tahmin edersiniz ki negatif ilk zamanlar olsun zamanı vardır derken şimdi olayın ciddiyetini anladım...Beklemek bir yana gören herkesin hamile misin demesinden bıktım. Biliyorum ki beni anlayan çok kişi var burada yalnız degilim onun için paylaşıyorum.Neyse herseyin hayırlısı inş en yakın zamanda alırız mutlu haberleri...Buarada regl günüm 20 ağustos

Son düzenleme:
Aynen yaa ben de telefondan bakiyorum bakiyorum cevap yok kimseden.. alla alla diyordum.. megersem baska isler olmus..

Benim regle 3 4 gun kaldi kizlaarr.. mide bulantisi top noktada yaa.. kasiklar agrimaya basladi.. bu seger biraz farkli agriyo mesela, karnimi icime cekemiyorum yada oksuremiyorum bile.. ozellikle sag kasik acayip batiyo.. baska birsey mi var nedir sikildim bu durumdan yaa

Aslında ümitli değilim karnım ağrıyor çünkü ve yanımda test yok yarında pazar eğer olmazsam Pazartesi yaparım artık

Test haberini vermeyi unutmaaa :))

Hosgeldin kumsal..
Insallah gonlumuze gore olur canim ben de 15 ini bekliyorum..
Insallah bu ay mutlu olursun..

Ya kizlar.. hatirlarsaniz saglik ocagina kan vermistim ama onun sonucu ta bugune cikacak diye hastanede gebelik testi yapmistim 1 saat sonrasinda.. saglik ocaginin sonucu 0,10 un altindayken hastane sonucu 0,30 olmustu..
Bir gunde bu kadar oynak olabilir mi sizce ya?
Umut baglamak degil niyetim ama garip degil mi ya..

selam kızlar.
eğer adet olacaksam bu hafta olmam gerekiyor ve tüm adet belirtilerini yaşıyorum.karnım çok ağrıyor sabahtan beri.bu 3. ay ama sanırım yine olmadı.canım sıkkın böyle beklemek yoruyor insanı.aslında başta o kadar istekli de değildim ama insan o moda bir kez girdi mi böyle hayal kırıklığı yaşıyor.neyse siz nasılsınız ?

Beklemek çok zor gerçekten insan yaşayınca daha iyi anlıyor.Bir süre sonra umut azalıyor ama inanıyorum olacak inşallah Allahın izni ile.Her yeni ay üzüntü olsada diğer ay için umutlar başlıyor yeniden. İnşallah bu ay olacak kızlar ...

Son düzenleme:
Test haberini vermeyi unutmaaa :))
ben daha test yapamadım aslında cesaretim yok hatta sabah eşimde sordu akşama test alıp geleyimmi diye bende boşver dedim bakalım eğer getirirse test yaparım haber veririmmutlaka bu arada akıntım arttı baya sanki her an adet olluyorum sanıyorum ama yok beyaz bir akıntı ve kasık ağrısı falan yok

evet biraz garip aslında adetin gecikti mi peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…